Košice – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Zvolen – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Poprad 2:1 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Košice
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 30.01.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:15
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté, Košičania si z dnešného zápasu odnesú dva body, Liptovský Mikuláš jeden. O všetko sa postaral kanadský center DAVID PACAN. Asistencia: Martin Dudáš.
     
    60:13
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Rudolf Huna – osobný trest do konca zápasu).
     
    60:13
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Rudolf Huna – 2 min., podrazenie). Na ľade tak ostanú traja hráči Liptovského Mikuláša, Košice budú hrať vo štvorici.
     
    59:01
    Liptáci teraz mohli rozhodnúť o svojom víťazstve v dnešnom zápase, keď sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, avšak Habal svoj celok podržal.
     
    58:18
    Oddychový čas hostí.
     
    55:05
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ctirad Ovčačík – , hákovanie).
     
    50:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Peter Boltun – 2 min., podrazenie).
     
    48:09
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Martin Gründling – 2 min., sekanie).
     
    47:17
    Na pravú stranu letel zaujímavý puk, ktorý hľadal v dobrom postavení Hričinu. Ten prihrávku netrafil celkom ideálne a popod Hollého tak neskóroval. Ak by prišla prihrávka o sekundu skôr, všetko mohlo byť inak.
     
    46:45
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ján Tabaček – 2 min., hákovanie). Vylúčeniu skúseného obrancu hostí ešte bude predchádzať komerčná prestávka.
     
    42:39
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matúš Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    41:11
    Suja to teraz vymyslel parádne a spoza bránky sa natlačil pred Hollého, kde dobre zakončil po ľade. Puk napokon ostal stáť na bránkovej čiare, o čo sa postaral gólman v spolupráci s Jánom Tabačkom.
     
    38:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je vyrovnané. Po nepresnom zakončení sa puk od plexiskla odrazil priamo pred bránku, čo si Vladislav Habal absolútne nevšimol. Do celej situácie si tak nakorčuľoval RICHARD RAPÁČ, ktorý pohodlne skóroval. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    37:32
    Suja so svojím vyhodením puku nepochodil, a tak to skúsil individuálnym útočným výpadom v oslabení. Juraj Hollý mal teraz čo robiť, aby strelu košického útočníka zachytil.
     
    37:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    36:36
    Košice dali gól!
    Až teraz je tu otvárací presný zásah, ktorý strieľajú domáci hokejisti. Tí si svojou aktivitou v útočnej tretine vypýtali šancu, v ktorej už nemal MICHEL MIKLÍK problém rozvlniť sieť. Asistencie: Ladislav Nagy, Jere Pulli.
     
    33:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Ladislav Nagy – 2 min., sekanie).
     
    33:55
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Nemec – 2 min., sekanie).
     
    26:40
    Až teraz sme videli prvú veľkú šancu v druhej tretine. Zaujímavý puk dostal pred bránku Koyš, krorý z prvej zakončoval na Habala. Ten ostal stáť na mieste a zakončenie vytesnil do bezpečnej zóny.
     
    19:06
    Ďalšia veľká šanca Košíc. Šoltés posúval puk od mantinelu pred bránkovisko, kam si našliapol Hovorka. Ten ale v pohybe netrafil prihrávku ideálne, a tak zakončil len nepresne.
     
    15:06
    Veľká šanca domáceho celku! Jenčík dostal ideálny puk medzi kruhy, odkiaľ sa snažil z prvej prestreliť Juraja Hollého. Gólman z Liptova ale v tejto situácii uspel.
     
    12:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jakub Suja – 2 minúty, hákovanie).
     
    06:47
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Rapáč – 2 minúty, nebezpečná hra vysokou hokejkou). Ešte pred týmto trestom príde na rad komerčná prestávka.
     
    03:57
    Matúš Sukeľ po pravom krídle prekorčuľoval do pásma, pokryl si puk telom a prihral za pravý kruh na vhadzovanie. Odtiaľ prišla dobrá strela švihom, po ktorej sa Habal prezentoval parádnym semafórom.
     
    00:55
    Dobrú strelu Miklíka sa ešte pred bránkou snažil tečovať Hričina. Hollý si na malý moment nebol istý svojím zákrokom a obzeral sa za seba, našťastie pre Liptákov hlavný arbiter hru prerušil.
     
    00:26
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Matej Moravčík – 2 minúty, držanie).

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 37. Miklík (Nagy, Pulli), 64. Pacan (Dudáš) – 39. Richard Rapáč (Branislav Rapáč)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Dudáš, Šedivý, Ovčačík, Michalčin, Pulli, Petráš, Koch – Miklík, Pacan, Nagy (C) – Kafka, Hovorka (A), Šoltés – Spilar, Suja, Jenčík (A) – Hričina, Boltun, Vrábeľ
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Gründling, Moravčík, Tabaček (A), Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Nitriansky, Bača – Števuliak, Piatka, Huna – R. Rapáč, Paukovček, B. Rapáč – Koyš, M. Sukeľ, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Laco

    Rozhodčí: Orolin, Štefik – Rojík, Stanzel
    bahis siteleri