Slovensko – Francie 10:3 (kon.)
konec
Slovensko
10:3 (2:1, 5:0, 3:2)
Francie
sk Čtvrtek 01.02.2018, 19:00Kvalifikace mistrovství světa - muži
     
    59:13
    Ladislav Gál si potiahol loptičku sprava na os ihriska a vypálil smer bránka. Jeden z rozhodcov hru prerušil, pretože sa mu zdalo, že loptička sa do ihriska odrazila spoza bránkovej čiary. Po kontrole pomocou videa však tento verdikt zrušil.
     
    58:49
    Francúzsko práve dalo gól! Francúzi využívajú ďalšiu z veľkého množstva dier v slovenskej defenzíve. Tentokrát sa sám na Rudolfa Turiaka opäť vyrútil TOBIAS WEBER, ktorý strieľa tretí gól Francúzska! Asistencia: Jaquenod.
     
    57:06
    Francúzsko práve dalo gól! Tak na takéto situácie si proti silnejším súperom budú musieť slovenskí florbalisti dávať veľkí pozor. Obranná dvojica si teraz nepostrážila protiútok Francúzov, ktorý po prihrávke za ich chrbát zakončuje presne BRICE MULLER. Asistencia: Weber.
     
    56:45
    Pekná kombinácia Slovákov. Lukáš Mráz ponúkol loptičku ako na podnose Filipovi Čonkovi-Skybovi, ktorý však v zakončení z tesnej blízkosti neuspel.
     
    55:25
    Francúzi sú už evidentne psychicky na dne. Brice Muler vyrobil obrovskú chybu pri rozohrávke spoza vlastnej bránky, Martin Kubovič mu loptičku zobral, no Ladislav Gál jeho prihrávku na skórovanie využiť nedokázal.
     
    54:48
    Slovensko dalo gól! Aké to je jednoduché, keď sa to vie. Zodpovednosť si na svoje plecia zobral najmladší člen slovenského tímu RONALD GAŠPARÍK, ktorý zvolil najskôr jednoduchú kľučku, oklamal brankára súpera a následne bez problémov strieľa desiaty gól Slovenska.
     
    54:48
    Ďalšia presilová hra pre Slovensko, tentokrát aj s bonusom v podobe trestného strieľania. Francúzi sa síce teraz akoby nevedeli dohodnúť, kto si má ísť sadnúť na trestnú lavicu za nedovolený zákrok na jedného z našich útočníkov, napokon to je Brice Muller.
     
    53:36
    Slovensko dalo gól! Tak toto bola jednoducho paráda. Michal Dudovič si potiahol loptičku po celej šírke ihriska zľava doprava, aby ju následne poslal na úplne voľného LUKÁŠA UJHELYIHO, a ten pridáva deviaty gól slovenského tímu, tentokrát dokonca v presilovej hre. Asistencia: Dudovič.
     
    52:59
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovú hru potom, čo rozbehnutého Ronalda Gašparíka pri ľavom mantineli musel len za cenu seknutia zastaviť v súboji dvoch hráčov s číslom šesť na drese Hugo Botton.
     
    50:02
    Tlak Slovenska pred bránkou súpera pokračuje. Lukáš Ujhelyi bol veľmi blízko gólu, Mathias Jaquenod však vytiahol zázračnú ľavačku!
     
    48:28
    Obrovská šanca slovenského tímu! Martin Kubovič sa ocitol pri ľavom mantineli úplne sám, zdvihol hlavu a namieril to fantasticky. Francúzov zachránil len skvelý zákrok ich gólmana a následná neúspešná dorážka Filipa Čonku-Skybu.
     
    47:03
    Francúzi si po dobrom prechode do ofenzívy dokázali vytvoriť tlak pred Rudolfom Turiakom, čo napokon vyústilo až do nedovoleného zákroku Lukáša Mráza. Slováci sa tak budú nasledujúce dve minúty musieť brániť.
     
    46:00
    Slovensko dalo gól! Slováci mali výhodu štandardnej situácie, no a treba povedať, že to vymysleli skutočne majstrovsky. Erik Moravčík pristavil loptičku LADISLAVOVI GÁLOVI, ten si ju potiahol do výhodnejšej streleckej pozície a spoza trojice brániacich Francúzov to trafil milimetrovo presne! Asistencia: Moravčík.
     
    44:34
    Fantastický Rudolf Turiak! Slováci sa teraz trochu nepochopiteľne len pozerali na rozbehnutého Tobiasa Webera, ktorý sa dostal do tesnej blízkosti slovenského brankára, no ten dokázal fantastickým zákrokom vytlačiť loptičku mimo bránky!
     
    40:25
    No a Francúzi mohli presilovú hru pomerne rýchlo využiť, Rudolf Turiak však skvelým spôsobom zasiahol proti delovke z ľavej strany z hokejky Jeromeho Andermatta.
     
    40:01
    Vyzerá to tak, že v závere druhej tretiny tam ešte prišlo k nejakému previneniu voči pravidlám zo strany Ladislava Gála, ktorý tak začína poslednú dvadsaťminútovku na trestnej lavici.
     
    39:10
    Slovensko dalo gól! Tak toto je doslova koncert v podaní MARTINA GRLICKÉHO. Center slovenskej prvej formácie sa presadzuje štvrtýkrát v priebehu druhej tretiny, keď si tentokrát loptičku pre seba vybojoval vďaka veľkej bojovnosti od jedného z francúzskych obrancov a následne nechytateľne zavesil.
     
    36:49
    Slovensko dalo gól! Nebyť neuznaného gólu, MARTIN GRLICKÝ by už pri predchádzajúcom presnom zásah dosiahol hetrik. Slovenského centra to však mrzieť nemusí, keďže sa mu teraz podarilo doraziť za chrbát francúzskeho brankára strelu Lukáša Ujhelyiho. Asistencia: Ujhelyi.
     
    33:54
    Slovensko dalo gól! A je to o štyri góly. Výbornú prácu v rohu ihriska odviedol Filip Čonka-Skyba, ktorý vybojoval loptičku na svoju hokejku, nabil na os ihriska MARTINOVI GRLICKÉMU, a ten si pripisuje dnes už svoj druhý presný zásah. Asistencia: Čonka-Skyba.
     
    31:22
    Tak teraz mali Francúzi aj obrovské šťastie, keď sa po nastrelení od Mareka Košča snažili dorážať aj Filip Čonka-Skyba, aj Lukáš Ujhelyi, no neúspešne.
     
    30:29
    Fantastická práca mladého Ronalda Gašparíka. Ten hrá tak ako včera, aj dnes s obrovskou chuťou, čo dokázal aj tentokrát, keď si krásnymi kľučkami vychutnal dvojicu francúzskych obrancov, proti brankárovi Mathiasovi Jaquenodovi však už neuspel.
     
    27:46
    Rudolf Turiak v bránke slovenská náročnú situáciu zvládol, keď tentokrát naňoho nevyzrel Tobias Weber. Slovenský gólman si veľmi dobre počkal na zakončenie francúzskeho útočníka a jeho pokus o blafák zneškodnil.
     
    27:46
    Len čo som to dopísal, unikol Brice Muller slovenskej defenzíve a Lukáš Laštík ho musel zahákovať. Nielenže si pôjde slovenský obranca na dve minúty sadnúť na tresntú lavicu, ale navyše budú mať Francúzi výhodu trestného strieľania.
     
    26:01
    Slovensko dalo gól! No a netrvalo dlho a Slováci odskakujú už na rozdiel troch gólov. Po dobre zahratej štandardnej situácii poslal Lukáš Ujhelyi presnú prihrávku MARTINOVI GRLICKÉMU, a ten prepálil francúzskeho brankára! Asistencia: Ujhelyi.
     
    25:22
    Slovensko dalo gól! Skvelá reakcia slovenského tímu po neuznanom vyrovnávajúcom góle Francúzska. Slováci zvýšili dôraz na polovici súperov a po viacerých tvrdých súbojoch o loptičku sa napokon najlepšie pred bránkoviskomzorientoval MARTIN JOŠČÁK.
     
    24:51
    Francúzi sa už tešili z gólu, no sám zakončujúci Tobias Weber vedel, že loptičku zasiahol vysokou hokejkou, a tak tento gól našťastie pre Slovensko platiť nemôže.
     
    23:19
    Obrovská príležitosť sa teraz naskytla Ľubošovi Šefčíkovi, pred ktorým sa otvorila doslova diaľnica, jeho nájazd však dokázal zlikvidovať skvelý Mathias Jaquenod.
     
    19:20
    Ideálna príležitosť pre slovenský tím na gól do šatne. Na trestnú lavicu totiž odchádza francúzsky obranca Martin Bondue a navyše budú Slováci zahrávať štandardnú situáciu z hranice bránkoviska.
     
    15:01
    Slováci sa už tešili z tretieho presného zásahu, keď sa z otočky presadil Martin Grlický, no rozhodcovia si situáciu pozreli ešte raz na videu a napokon sa rozhodli tento gól neuznať!
     
    14:29
    Vynikajúce napádanie zo strany Lukáša Ujhelyiho, ten získal loptičku na hranici bránkoviska, no bol už príliš blízko francúzskeho gólmana, aby dokázal kavalitnejšie zakončiť.
     
    11:30
    Francúzsko práve dalo gól! Francúzi dosahujú po ďalších zmätkoch v obrane slovensého tímu kontaktný gól. Marek Koščo si vypustil za vlastnou bránkou súboj s Tobiasom Weberom, ten prihral pred bránkovisko úplne voľnému JEROMEOVI ANDERMATTOVI, ktorý prestrelil Rudolfa Turiaka. Asistencia: Weber.
     
    9:43
    Slovensko dalo gól! Tak tentokrát sa už slovenským florbalistom podarilo vykombinovať súperových obrancov, keď prečíslenie 2 na 1 zakončil strelou do odkrytej bránky po nezištnej prihrávke Ladislava Gála MATÚŠ MACHARA. Asistencia: Gál.
     
    7:36
    Skvelý Rudolf Turiak teraz zachránil slovenský tím od vyrovnania, keď defenzívna dvojica zabudla na pravom krídle na jedného z francúzskych útočníkov a Turiak musel vytiahnuť reflexívny zákrok svojou ľavou rukou!
     
    5:13
    Slovensko dalo gól! Slováci sa dočkali dôležitého prvého zásahu, keď po neúspešnom vyhodení loptičky zo strany Francúzov sa k loptičke dostal obranca RONALD GAŠPARÍK a nechytateľne zavesil do pravého horného rohu bránky!

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 6. Gašparík, 10. Machara (Gál), 26. Joščák, 27. Grlický, 34. Grlický (Čonka-Skyba), 37. Grlický (Ujhelyi), 40. Grlický, 46. Gál (Moravčík), 54. Ujhelyi (Dudovič), 55. Gašparík – 12. Andermatt (Weber), 58. Muller (Weber), 59. Weber (Jaquenod)


    Slovensko: Turiak (Mazák) – Šefčík, Koščo, Grlický, Ujhelyi, Čonka-Skyba – Bachan, Machara, Moravčík, Kubovič, Gál – Gašparík, Laštík, Joščák, Dudovič, Mráz – Miške, Reguly, Nehila
    Francie: Jaquenod (Legoff) – Andermatt, Bondue, Henry, Weber, B. Muller – Hincke, Y. Muller, Tastet, Courtet, Botton – Detroyat, Rivoire, Russo-Mendoza, Postel, Vallar – Debraux, Colin

    Rozhodčí: Volodar Ilyk, Artem Zolotar (obaja Ukrajina)
    bahis siteleri