Kladno – Havířov 3:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 1:4 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 4:2 (kon.) | Třebíč – Kadaň 4:0 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 17.02.2018, 17:00Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Benátečtí si nepohlídali najíždějícího JAROSLAVA ŠIMEČKA, který rozhýbal Žajdlíka a poslal puk k pravé tyčce. Signalizovaný trest po faulu obránce Hanouska se neukládá. Asistence: Denis Kusý.
     
    36:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankový náskok. Domácím se nepodařilo odehrát puk do bezpečí, který se dostal k JAROSLAVU ŠIMEČKOVI a ten potřetí překonal Žajdlíka. Asistence: Radek Jeřábek, Ondřej Smetana.
     
    29:37
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    O pět vteřin déle už ale domácí skórují. Na pravé straně se dostal ke střele Jeník, jehož pokus zřejmě zvedl nad Michajlovovu lapačku PETR WIENCEK. Asistence: Jan Jeník.
     
    27:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Benátečtí svoji šanci neproměnili a hosté trestají. Za Žajdlíkovými zády cinkla po střele DENISE KUSÉHO tyčka, od ní se ale puk odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    24:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí ztratili puk v útočném pásmu, z čehož plynul rychlý protiútok. Tíhu zodpovědnosti vzal na sebe DENIS KUSÝ, který si našel výhodnou střeleckou pozici a trefil se nad Žajdlíkovu lapačku. Asistence: Daniel Voženílek.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 30. Wiencek (Jeník) – 25. Kusý (Voženílek), 28. Kusý, 37. J. Šimeček (Jeřábek, Smetana), 48. J. Šimeček (Kusý)


    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Polášek) – T. Hanousek, Husa, Mirochnikov, Maier, Turský, Tržický – Psota, Bittner, Šír – Jeník, R. Veselý, Wiencek – Burda, Nezbeda, Bělohorský.
    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Kuneš) – Jeřábek, Smetana, Jebavý, M. Jandus, D. Málek, L. Chalupa – Voženílek, Hanták, Kusý – Stříbrný, J. Šimeček, Komárek – R. Pavlík, Miškář, R. Pilař – Zajan, M. Havelka.

    Rozhodčí: Doležal, Veinfurter – Kotlík, Polák

    Diváci: 182
    thejrc.org