Getafe – La Coruňa 3:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 1:1 (kon.) | Malaga – Sevilla 0:1 (kon.)
Atlético – Leganés 4:0 (kon.) | Eibar – Villarreal 1:0 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
1:1 (0:1)
Valencia CF
Středa 28.02.2018, 19:30 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek večera! (21:26:20)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 5:6. Fauly: 16:16.
     
    Je konec! Valencia na půdě Bilbaa pouze remizovala 1:1 a prováhala šanci přeskočit Real Madrid na třetí příčce. Do utkání přitom vstoupila dobře. Hosté totiž udeřili hned z první šance. Geoffrey Kondogbia dostal moře prostoru a technickou střelou otevřel skóre! Bilbao mohlo ještě do přestávky vyrovnat! Po faulu v pokutovém území zahrával domácí celek pokutový kop, jenže Aritz Aduriz nechal vyniknout hostujícího brankáře! Po přestávce se obraz hry změnil a Bilbao se dočkalo vyrovnání! Skákavou střelou se o něj postaral Óscar de Marcos! Bilbao dokonce mohlo rozhodnout ve svůj prospěch, ale Aduriz se pohotovou střelou z pokutového území trefil jen do boční sítě.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Enric Saborit se na levém křídle uvolnil k odcentrování do pokutového území, jenže jeho prudkou pobídku odvrátil skvěle hrající stoper Gabriel.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    V samotném závěru utkání zahrávalo Bilbao ještě jeden rohový kop. Vysoký centr přiletěl na malé vápno, jenže Iñigo Lekue se k hlavičce neprobil.
     
    89
    Óscar de Marcos sprintoval za dlouhou přihrávkou na hranici pokutového území. Hostující obránce Rúben Vezo si nechtěl přidělávat problémy a raději odkopl míč do autu.
     
    88
    Carlos Soler byl na pravém křídle proti dvojici domácích fotbalistů. Soler si chtěl prohodit míč na levačku, zasáhl soupeře do ruky, ale sudí hru nepřerušil.
     
    87
    Zadáci domácího celku kombinují s míčem na kopačkách na polovině hrací plochy a čekají na skulinku v záložní řadě hostujícího celku. Valencia ale brání skvěle.
     
    86
    Óscar de Marcos sprintoval za dlouhou přihrávkou na pravou stranu, jenže si nerozuměl s prvním dotykem a míč se od špičky jeho kopačky odrazil do zámezí.
     
    85
    Valencia zahrávala rohový kop. Skákavý centr přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu a zadáci Bilbaa míč s přehledem odvrátili.
     
    84
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Simone Zaza, přichází Carlos Soler.
     
    83
    Domácím fanouškům se vůbec nelíbí způsob, kterým Valencia hraje v posledních minutách. Hosté se snaží nasbírat vteřinky, kde to jen jde.
     
    82
    Iñaki Williams operoval s míčem na pravém křídle. Domácí záložník vyzval na souboj Murilla, který mu nenechal prostor k odcentrování.
     
    81
    Dani Parejo vybojoval na polovině hrací plochy odražený balón, jenže vnějším nártem nedokázal oslovit rozběhnutého Zazu. Bilbao může zaútočit.
     
    80
    Rozehrávky dalšího přímého kopu Valencie se ujal Dani Parejo. Hostující středopolař to zkusil přímou střelu, nicméně Kepa Arrizabalaga si připsal snadný zákrok.
     
    79
    Geoffrey Kondogbia se ujal rozehrávky přímého kopu Valencie. Autor úvodní branky dnešního utkání poslal přihrávku na levou stranu, nicméně domácí obránci skvěle dostupují neobsazené soupeře.
     
    78
    Kepa Arrizabalaga vymyslel dlouhý nákop na polovinu hostujícího celku. Do hlavičkového souboje se vrhl Williams, ale od jeho hlavy se míč odrazil do autu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 50. de Marcos – 24. Kondogbia (Torres)

    Karty:   30. I. Córdoba (ATB) – 21. Zaza (VAL), 69. Murillo (VAL)

    Neproměněná penalta: 37. Aduriz (ATB), brankář Neto zneškodnil


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 5:6. Fauly: 16:16.
    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Núñez, I. Martínez, Saborit – Etxebarria, San José – Susaeta (64. I. Williams), Raúl García (77. Lekue), I. Córdoba – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – I. Williams, Iturraspe, Lekue, Etxeita, Merino, Vesga.

    Valencia CF: Neto – Vezo, Murillo, Gabriel, Gayá – Coquelin, Parejo, Kondogbia, Torres (76. Guedes) – Vietto (71. Rodrigo), Zaza (84. Soler).
    Náhradníci: Doménech – Guedes, Rodrigo, Soler, Lato, S. Mina, Montoya.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez
    bahis siteleri