Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:0 (kon.) | Poprad – Košice 4:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:0 (kon.)
Nitra – Žilina 3:2 (kon.) | Detva – Zvolen 1:6 (kon.)
konec
HK Nitra
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
MsHK Žilina
sk Středa 28.02.2018, 18:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Žilina dala gól!
    Vlci ešte vykresali iskričku nádeje. Po vyhranom vhadzovaní napriahol k strele od modrej čiary LUKÁŠ KOZÁK a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Dobrú prácu odviedol aj Peter Húževka, ktorý skúsene clonil nitrianskemu brankárovi. Asistencie: Marcel Holovič a Marek Tvrdoň.
     
    57:00
    Radoslav Macík mohol definitívne rozhodnúť dnešný zápas. Zachytil rozohrávku súpera, potom sám strieľal z priestoru pravého kruhu na vhadzovanie, ale tesne minul bránu.
     
    47:08
    Nitra mohla spečatiť svoje víťazstvo. Dostala sa do brejku troch proti dvom. Justin Kovacs spätnou prihrávkou našiel voľného Mareka Slováka, no ten z ideálnej pozície namieril len do vyrážačky Tomáša Tomeka.
     
    44:10
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Jakub Ručkay z pravej strany nahadzoval puk na bránu, pred ňou bol veľmi dôrazný RADOSLAV MACÍK a napokon sa mu podarilo prepasírovať puk za bránkovú čiaru. Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    39:22
    V závere prostrednej tretiny sa bude vylučovať na domácej strane. Na trestnú lavicu putuje Matúš Rais, ktorý po súboji s Rastislavom Konečným dostáva menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    32:31
    Veľká smola na strane Žiliny. Obranca Michal Roman sa vybral na útočný výlet, z priestoru pravého kruhu na vhadzovanie vystrelil švihom, ale trafil len hornú žrď brány Nathana Lawsona.
     
    27:00
    Žilina mala šancu vyrovnať skóre. Strelu Martina Mazanca od modrej čiary domáci brankár len vyrazil pred seba, no následne sa zaskvel pri takmer gólovej dorážke Patrika Rogoňa.
     
    22:03
    Domáci chybovali na modrej čiare a takmer za to pykali. Michal Švihálek sa dostal do brejku, postupoval sám na Nathana Lawsona, no tiesnený Michalom Krištofom nedokázal vyrovnať skóre zápasu.
     
    20:58
    Mitch Versteeg vystrelil od modrej čiary. Na odrazený puk sa snažil reagovať Marek Slovák, no v poslednej chvíli ho za cenu hákovania zastavil Marcel Holovič.
     
    16:19
    Žilina dala gól!
    Vlci potvrdzujú fakt, že štatisticky majú najlepšie presilové hry v súťaži. Práve v početnej výhode sa im podarilo znížiť náskok súpera. Marek Tvrdoň nezištnou prihrávkou našiel na pravom krídle LUKÁŠA KOZÁKA, no a ten pohodlne skóroval do odkrytej brány. Asistencie: Marek Tvrdoň a Peter Mikuš.
     
    15:43
    Tentokrát budú hrať v početnej výhode zverenci Petra Rosola. Po faule na prenikajúceho Filipa Ondruša dostáva menší trest za podrazenie domáci útočník Henrich Ručkay.
     
    12:53
    Nitra dala gól!
    Corgoni využívajú presilovú hru a vedú už o dva góly. Parádnu prácu pred bránou odviedol najmä Matej Paulovič, ktorý krásnou zadovkou našiel TOMÁŠA MIKÚŠA. Ten bol nestrážený pri ľavej žrdi a z tesnej blízkosti nemal problém usmerniť puk do žilinskej siete. Asistencie: Matej Paulovič a Michal Krištof.
     
    12:06
    Hlavní rozhodcovia tretíkrát vylučujú a tretíkrát je to za podrazenie. Nedovoleným spôsobom si počínal Martin Mazanec a bude dúfať, že si na trestnej lavici odsedí celých 120 sekúnd.
     
    06:46
    Početná výhoda domáceho tímu sa veľmi skoro končí. Voči pravidlám sa totiž previnil aj navrátilec v nitrianskej zostave Branislav Mezei. Ten takisto dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    06:14
    Nitra bude hrať po reklamnej prestávke prvú presilovú hru zápasu. Na trestnú lavicu si už sadá krídelník prvej formácie hostí Tomáš Pospíšil. Dostáva menší trest za podrazenie.
     
    00:31
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa veľmi rýchlo dostávajú do vedenia. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Branislav Mezei, jeho pokus výborne tečoval MATEJ PAULOVIČ, čím dokonale pomýlil bezmocného Tomáša Tomeka. Asistencie: Branislav Mezei a Troy Milam.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 1. Paulovič (Mezei, Milam), 13. Mikúš (Paulovič, Krištof), 45. Macík (Ručkay) – 17. Kozák (Tvrdoň, Mikuš), 60. Kozák (Holovič, Tvrdoň)


    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei, T. Milam, Versteeg, M. Rais, Ordzovenský, J. Milam, Rýgl, M. Pupák – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Kovacs – Kutálek, Bradley, H. Ručkay – Macík, J. Ručkay, Šiška.
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Kozák, Hatala, Andersons, M. Roman, Mikuš, Mazanec, Mendrej, Dolinajec – Pospíšil, Hruška, Tvrdoň – Konečný, Holovič, Klimenta – J. Jurík, Húževka, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Stupka.

    Rozhodčí: Peter Stano, Vladimír Fridrich – Roman Výleta, Peter Šefčík.
    bahis siteleri