Real Betis – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Las Palmas – Barcelona 1:1 (kon.) | Alavés – Levante 1:0 (kon.)
konec
Real Betis
0:0 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Čtvrtek 01.03.2018, 19:30 • Estadio Manuel Ruiz de Lopera (Sevilla) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Naposledy vystřídal také Real Sociedad San Sebastian: zápas končí pro Mikela Oyarzabala, kterého na závěrečné vteřiny nahradí Jon Bautista.
     
    85
    Joaquin (Real Betis) po sólo průniku obešel několik hráčů i se samotným brankářem. Balon si předkopl do ostrého úhlu, a i tak rozvlnil síť. Někteří diváci vstali ze sedaček a začali slavit! Jaké bylo jejich zklamání, když míč vypadl z boční části sítě.
     
    83
    Třetí střídání v týmu Real Betis: duši na hřišti nechal potleskem vyprovázející Cristian Tello, zcela vyčerpaného hráče nahradil Víctor Camarasa.
     
    78
    San Sebastian zahrozil hned z další akce. Odriozola se stal adresátem přihrávky na pravou stranu vápna, odkud ranou na zadní tyč donutil Adána k důležitému zákroku na zemi.
     
    73
    Real Sociedad San Sebastian vystřídal podruhé: svou porci času si odpracoval Juanmi, odteď bude makat Adnan Januzaj.
     
    72
    Po pěkné přihrávce do levé části pokutového území vyslal křižnou střelu Firpo (Real Betis). A nescházelo moc k tomu, aby na tribunách rozpoutal proud nefalšované radosti!
     
    69
    Ke střídání se odhodlal také trenér Realu Betis, a to hned ke dvojitému: v utkání už nepokračují Sergio León a Ryad Boudebouz, nahradili je Rubén Castro a Joaquín.
     
    66
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: víc toho nepředvede David Zurutuza, rozproudit tempo hry by měl příchod Jona Guridiho.
     
    56
    Za nedovolený zákrok si žlutě zbarvený kartonek prohlédl Marc Bartra (Real Betis).
     
    50
    Změnu stavu skóre měl na kopačce také Firpo (Real Betis), který po odvráceném centru z nařízeného rohu těsně přestřelil břevno! Mezi diváky to jenom zahučelo.
    49. Cristian Tello (RBE)
     
    49
    Poprvé zazlobil v první půli, teď krátce po změně stran. Tello protáhl Moyu technickou střelou směřující k pravé tyči. Útočná snaha domácích může pokračovat rohovým kopem.
    37. Cristian Tello (RBE)
     
    37
    První opravdové šance se diváci dočkali až ve 37. minutě. Po dlouhém Adánově výkopu a bleskové přihrávce od svého spoluhráče se do zajímavého zakončení dostal Tello. Hráč Betisu Sevilla vyprodukoval pořádnou pumelici, kterou Moyà zastavil otevřenou dlaní pravé ruky. Exkluzivní stopka!
     
    35
    Sergio León (Real Betis) dohrál Llorenteho a stal se prvním karetně napomenutým hráčem duelu.

    Lukáš Jasoněk

    Branky:

    Karty:   35. León (RBE), 56. Bartra (RBE)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:7.
    Real Betis: Adán (C) – Guerrero, Mandi, Bartra, Firpo, Durmisi – Boudebouz (69. Joaquín), Javi García, Ruiz, Tello (83. Camarasa) – León (69. Rubén Castro).
    Náhradníci: Pedro López – Amat, Camarasa, Morón, Joaquín, Barragán, Rubén Castro.

    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Odriozola Arzallus, D. Llorente, H. Moreno, de la Bella – Zubeldia, Illarramendi (C), Zurutuza (66. Guridi) – Canales, Juanmi (73. Januzaj), Oyarzabal (90+2. Bautista).
    Náhradníci: Toño – Pardo, Januzaj, Rodrigues, A. Elustondo, Bautista, Guridi.

    Rozhodčí: González – Becerril, Rubio

    Diváci: 40 288
    bahis siteleri