Havířov – Mladá Boleslav 4:5 (kon.) | Mountfield HK – HK MD Šumperk 4:3 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:0, 1:0, 1:2) Stav série: 2:0
Berani Zlín
Úterý 20.03.2018, 17:15 • MEO Aréna, Přerov. • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "B" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:58
    Přerov dostal puk do středního pásma. Jeden z Beranů ještě nahodil následně puk na Postavu, ten však jistě zasáhl lapačkou. Přerov je nyní dvě vteřiny od postupu do semifinále!
     
    59:30
    Zlín to i přes oslabení zkouší opět bez brankáře!
     
    58:30
    Adam Bachánek (ZLN) fauloval na brankovišti Postavu a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:30
    Někokrát kousek před mezikružím vypálil Talafa. Po jeho poslední střele se před Postavou strhla mela a Zlínští přeči jen dostali kotouč do branky. Jenže Bachánek se přitom provinil proti pravidlům a půjde si za to sednout na trestnou lavici.
     
    58:10
    Rána Talafy od modré čáry prosvištěla kousek vedle levé tyče Postavovy brány!
     
    58:02
    Zlín to zkouší bez gólmana!
     
    58:02
    Icing Přerova a hosté si berou time-out.
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    52:42
    Přerov v přesilovce předvedl pěknou kombinaci. Kleniar po průniku posunul puk na Rašku, jenž zadovkou mírně zleva našel volného Hanáka, Ten zvolil nebezpečnou přízemní střelu, kterou Lekeš v leže s vypětím všech sil vyrazil.
     
    51:58
    Vzájemná potyčka Fencla (PRE) s Bachánkem (ZLN) vyústila ve vyloučení na obou stranách. Oba hráči dostali dvě minuty za držení, kapitán Zlína navíc ještě dvě minuty za hrubost.
     
    50:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují průběh utkání. Bednařík nalezl mezi kruhy DOMINIKA LUŽU, jenž pokusem letícím více méně kousek nad ledem k pravé tyči překonal marně se natahujícího Postavu. Zlínský forvard dává svou druhou branku v zápase. Asistence: Kryštof Bednařík.
     
    48:08
    Petr přesprintoval svého strážce a rázem se společně s Fenclem řítil do situace dvou proti jednomu, K Fenclovi sice Petr puk přes ležícího Lekeše nasměroval, hráč s číslem 11 ale kotouč v letu netrefil a ten tak skončil v rohu kluziště.
     
    46:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ze strany domácích přichází rychlá odpověď. Raška přenechal puk MARTINU RYŠAVÉMU, který přejel modrou čáru a jeho střela ke vzdálenější tyči prošla Lekešovi do sítě. Útočník Zubrů s číslem 9 tak zaznamenává svou druhou trefu v zápase. Asistence: Lukáš Raška.
     
    46:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín z ničeho nic snižuje na rozdíl jediné branky. Od modré čáry vystřelil Forman a kotouč za záda Postavy úspěšně tečoval DOMINIK LUŽA. Asistence: Michal Forman.
     
    46:00
    Zblízka pálil Kopčil, ale Postava se vytasil parádním zákrokem lapačkou!
     
    41:39
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Liss.
     
    39:50
    Hanák pěkně zatopil Beranům v jejich přesilovce, kotouč zblízka proletěl těsně vedle levé tyče Lekešovy brány.
     
    39:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Chytil – 2 min., podražení).
     
    38:00
    Fencl s Ryšavým ujeli dva proti jedinému zlínskému hráči. První jmenovaný se rozhodl nahrát druhému a Martin Ryšavý měl před sebou ležícího Lekeše a odkrytou většinu brány. Puk do ní však neumístil, zamířil pouze na zadní plexisklo.
     
    37:20
    Vyloučení v týmu Aukro Berani Zlín (Talafa – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    33:27
    Před branku si mezi dvěma hráči Zlína najel Chytil a nadělal Lekešovi pořádné starosti.
     
    32:00
    Zlín byl ve čtyřech a Bednařík s Martincem vyrazili do protiútoku, Postava měl co dělat, aby jejich pokusům odolal, ovšem zvládl to.
     
    30:32
    Ránu Rašky od modré čáry Lekeš vyrazil betonem před sebe, Petr se dral po dorážce, ovšem nedostal se k ní.
     
    30:00
    Hosté hráli v oslabení v pěti a půjdou tak do tří. Přerovu se naskýtá dobrá šance na navýšení vedení. Trest Beranů odpyká Filip Šindelek (ZLN).
     
    28:58
    Po napadení Matyáše Gréče v rohu kluziště poblíž přerovské branky si dvě minuty odpyká zlínský kapitán Adam Bachánek (ZLN).
     
    28:00
    Dobré šance na obou stranách! Nejprve těsně před Lekešem hrozili Zubři, následně se před Postavu probil s jedním ze svých spoluhráčů Luža, střela na přední tyč mu ale nevyšla. Domácí brankář si čisté konto pro tuto chvíli vzít nenechal.
     
    26:38
    Zlín sahá k rošádě v brankovišti, Ivo Lekeš nahrazuje Dominika Šarmana.
     
    26:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři vymíchali jednoho ze Zlínských ve vlastní obranné třetině a založili přesný postupný útok. Petr nahrál na pravé křídlo MARTINU RYŠAVÉMU, jehož střela zápěstím křížem propadla Šarmanovi do sítě. Asistence: Filip Petr, Matyáš Gréč.
     
    23:15
    Před Šarmanem se zjevil Kleniar, zlínský brankář stál na správném místě a puk schoval do výstroje.
     
    10:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Holík – 2 min., faul kolenem).
     
    09:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Zlínským bekům pláchl agilní JAN FENCL a tváří v tvář Šarmanovi volil střelu tahem. Ta šla zřejmě přesně, jak přerovský útočník chtěl. Kotouč proklouzl mezi rukou a tělem zlínského gólmana do sítě. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    06:44
    Ránu Talafy od modré čáry Postava vytěsnil pravým betonem před sebe. Následně měli Přerovští velké štěstí a Zlínští naopak značnou smůlu. Po střele Luži z mezikruží zazvonila tyč!
     
    04:10
    Dobrá šance Zlína. Bachánek se prodral až před Postavu, kterého chtěl přelstít dlouhou kličkou doprava. Svůj záměr ale hostující kapitán přehnal, vyjel z palebné pozice a s přispěním dobře postaveného brankáře Přerova nakonec vůbec nezakončil.
     
    02:46
    Před brankou nebezpečně dotíral Kráčalík, dvojice Přerovských měla co dělat, aby jej nepustila do vážnější střelecké možnosti. Klíčové pro Zubry bylo, že Postava byl v plné pohotovosti a puk, který nakonec zamířil na jeho klec, za svá záda nepustil.
     
    01:02
    Totální hrubice zlínského gólmana! Šarman si při rozehrávce nevšiml, že před brankou číhá domácí útočník Ryšavý a v podstatě mu s drobnou tečí tyče nahrával. Ještě štěstí pro hosty, že Šarman se stihl do svého brankoviště včas vrátit a ani Ryšavý ani dojíždějící Petr nestačili puk uklidit do sítě.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 10. Fencl (Hanák), 27. Ryšavý (Petr, Gréč), 47. Ryšavý (Raška) – 47. Luža (Forman), 51. Luža (Bednařík)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Suchánek) – Koblížek, Raška, Zábranský, Holík, Zeman, Gréč (A) – Štíbr, Juřička, Ryšavý, Fencl, Petr, Hlávka, Kleniar, Kuncek, Hanák (A), Chytil (C), Jobánek, Šilhavý. Trenér: Pavel Neuman.
    Berani Zlín: Šarman (27. Lekeš) – Liss, Šindelek, Hoferek, Talafa, Mikulík (A), Riedl (A), Forman, Prokeš – Kopčil, Frömel, Chludil, Bednařík, Kráčalík, Handl, Luža, Hrazdíra, Martinec, Bachánek (C), Macík. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Maršálek – Čelechovský, Zapletal

    Diváci: 208
    Přerov 2 0 Zlín
    #1 Neděle 18.03.2018 • 15:00
    Zlín - Přerov 1:4
    #2 Úterý 20.03.2018 • 17:15
    Přerov - Zlín 3:2
    bahis siteleri