Buffalo – Montreal 0:3 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 3:4 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (po pr.) | Dallas – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Calgary 5:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Colorado Avalanche
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 24.03.2018, 20:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště toho zámořského. Základní část NHL už pomalu spěje do svého konce a i dnes je na programu slušná porce utkání. My budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Colorado Avalanche a Vegas Golden Knights. A to vše ve velmi příjemném čase.
     
    Colorado Avalanche

    Domácí Colorado Avalanche zatím drží postupové naděje do playoff NHL. V Centrální divizi se nachází na čtvrtém místě, které je vstupenko do bojů o Stanleyův pohár. Na svém kontě mají osmaosmdesát bodů, za nimi se ještě s pětaosmdesáti body tlačí St. Louis a se čtyřiaosmdesáti body pak ještě Dallas. Nic jistého tedy Laviny zatím nemají a musí dále bojovat o postup do vyřazovacích bojů. Poslední zápas na vlastním ledě jim ale nevyšel, kdy hráči Colorada prohráli 1:7 s Los Angeles Kings. Dnes by tuto vysokou prohru rádi odčinili, ovšem nečeká je vůbec nic jednoduchého.
     
    Vegas Golden Knights

    Hosté z Vegas Golden Knights jsou totiž v Pacifické divizi na prvním místě a ve své první sezóně v NHL tak pomalu, ale jistě směřují do playoff. Na svém kontě mají rovných sto bodů a na paty šlapou Nashvillu či Tampě Bay. Rytíři z Las Vegas produkují velmi ofenzivní styl hokeje, který tak diváky rozhodně baví a na svou stranu si přiklonili mnoho příznivců či fanoušků. Naposledy ale odehráli velmi vyrovnané utkání v San Jose, kde místním Žralokům podlehli 1:2 po prodloužení. Dnes by rádi prohru odčinili a z ledu Avalanche si odvezli dva body. Uvidíme, jak tento duel dopadne, rozhodně nás čeká zajímavá podívaná.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v říjnu loňského roku a tehdy domácí Vegas porazil Colorado vysoko 7:0. Laviny tak mají svému soupeři rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Nosek (VEG)
    Tomáš Hyka (VEG)
    Tomáš Tatar (VEG)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Zadorov, Girard, Warsofsky – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Andrighetto, Compher, Jost – Comeau, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Kerfoot, C. Wilson.

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Hunt, C. Miller, Merrill – Tatar, W. Karlsson, Marchessault (A) – Neal, Haula (A), Perron – Tuch, Eakin, Carpenter – Reaves (A), Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Watson, Lee – Knorr, Gawryletz.
     
    Utkání, jak je v zámoří zvykem, začne s menším zpožděním.
     
    Pepsi Centrem v Denveru už zní americká hymna.
     
    Vše je k zápasu připraveno a za malý okamžik po reklamní pauze bude moci být vhozeno úvodní buly tohoto utkání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Hosté se hned po vhazování vydali do útoku, tam ale nic nepředvedli.
     
    00:27
    Domácí se tak dostali do rychlého přečíslení a před Fleurym bylo rušno. K jeho pravému betonu letěl puk, který ale s pomocí obránce Vegas dokázal dostat pod kontrolu. Hra je přerušena.
     
    00:47
    James Neal vybojoval puk v rohu kluziště a okamžitě ho poslal před branku Avalanche. Tam ale byla připravena obrana domácích, která otáčí hru.
     
    01:33
    Zápas začal svižně z obou stran. Oba týmy se snaží hodně útočit a pokouší se dostat k šancím, které by mohly vést k vedoucí brance.
     
    02:11
    Hosté se uhnízdili v útočném pásmu, poté bojovali o kotouč v rohu kluziště. Ten sice získali, ovšem ke střele před Varlamovem se nedostali.
     
    02:46
    Naopak do další akce zamířili domácí hráči, kteří založili pohlednou kombinaci, ani ta ale nevedla k ohrožení branky Vegas.
     
    03:19
    Hosté vyhodili puk z pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a u kotouče jsou tak zase domácí hráči, kteří spěchají před Fleuryho branku.
     
    03:47
    Místo toho ale přišla ztráta kotouče a nyní zase hrozili hosté před brankou Varlamova, který raději puk ukryl pod svoji lapačku a přerušil hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    03:58
    Nebezpečnou šanci Vegas dokázal Varlamov pokrýt a poté poslal kotouč svým spoluhráčům, jenž míří na opačnou stranu.
     
    04:39
    Blake Comeau střílel z pravého kruhu, jeho ránu ale vytěsnila hostující obrana mimo tři tyče a jsou to právě hosté, kdo se přemisťuje do útočného pásma.
     
    05:15
    Ale znovu byla k vidění nepřesnost v rozehrávce Zlatých rytířů a ti tak ztrácejí puk, který si přebírají hokejisté Colorada.
     
    05:52
    Gabriel Landeskog zamíchal kotoučem na levém kruhu, poté vyslal střelu před Fleuryho branku. Dorážka jeho spoluhráče pak končí v náruči brankáře Vegas.
     
    06:24
    Na druhé straně pak musel zasahovat Varlamov proti jedovaté střele hostů a ten už musel hru přerušit. Za malý okamžik se bude vhazovat po jeho levé ruce. To vše ale až po komerční pauze.
     
    06:34
    Tomáš Tatar napřáhl ke střele z levého kruhu a Varlamov jeho projektil vyrazil do bezpečí.
     
    07:00
    Hned na to pak přešli na opačnou stranu domácí a Mikko Rantanen se nerozpakoval a také on zaměstnal Fleuryho, jenž jeho ránu vyrazil svou vyrážečkou.
     
    07:33
    James Neal se natlačil do prostoru mezi kruhy a svou střelou švihem opět dal zabrat Varlamovovi, který byl ale znovu úspěšný.
     
    08:15
    Tyson Jost dostal nabito kousek před branku Vegas, ale jeho přízemní střela Fleurymu příliš starostí nenadělala.
     
    08:49
    Akce střídá akci. V té další se nyní ocitli zase hosté a střela Codyho Eakina našla prostor pouze v lapačce Varlamova.
     
    09:01
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jon Merrill – 2 min., držení).
     
    09:01
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hráči při vyloučení Merrilla, jenž pyká za držení.
     
    09:52
    Hosté se zatím dobře brání, hned po vhazování v jejich pásmu vyhodili puk až před Varlamova a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    10:21
    Domácí se znovu neudrželi v útočném pásmu a kotouč zase letěl až před jejich branku. Hosté se zase osvobozují.
     
    10:47
    Z této přesilové hry nic nebude. Ta pomalu končí a Merrill se už chystá na trestné lavici naskočit na ledovou plochu.
     
    11:01
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:37
    A hned pronikli do pásma domácích, kde chvíli podrželi kotouč a poté se rozhodli vystřídat.
     
    12:03
    Nathan MacKinnon pálil z vrcholu kruhů a jeho dělovku chytil Fleury. Ten hned kotouč rozehrál a jeho spoluhráči mohou jít do protiútoku.
     
    12:21
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Erik Haula – 2 min., podražení).
     
    12:21
    Hosté budou hrát další oslabení. Haula podrazil soupeře a také on už sedí na trestné lavici. Přesilovka domácích začne po komerční přestávce.
     
    12:27
    Hráči Vegas okamžitě po vhazování ve vlastním obranném pásmu vyhodili puk do toho středního a hned se tak osvobozují.
     
    12:56
    Tyson Barrie se napřáhl od modré čáry, jeho prudkou střelu zastavila obrana Vegas a ta posílá puk znovu daleko od vlastní branky.
     
    13:30
    Znovu se domácím početní výhoda nedaří a toho hosté využili k dalšímu vyhození kotouče až před Varlamovu branku.
     
    13:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nyní už se to ale domácím povedlo a otevírají účet využitou přesilovou hroou. CARL SÖDERBERG dostal nabito na levý kruh a poté v těsné blízkosti Fleuryho mu nedal žádnou šanci a puk umístil do horní části jeho branky – 1:0. Asistence: J. T. Compher a Alexander Kerfoot.
    13:52 Carl SÖDERBERG - 1:0
     
    14:47
    Domácí jsou tak na koni a v závěru první části hry jsou ve vedení. Hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko.
     
    14:58
    James Neal si nabruslil do útočného pásma, jeho následná přízemní střela ale skončil pouze vedle domácí branky.
     
    15:33
    Znovu byli domácí hráči v dobré střelecké pozici před hostující bránou, ale Fleury střelu Landeskoga vyrazil svým levým betonem mimo tři tyče.
     
    16:27
    Erik Haula se proháčkoval mezi dvěma obránci Colorada a dostal se do blízkosti Varlamova, jeho střela švihem ovšem skončila jen v jeho moci.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Blake Comeau – 2 min., sekání).
     
    16:34
    První vyloučení na domácí straně a přesilovou hru si také vyzkoušejí hosté. Comeau sekl soupeře a putuje na lavici hanby.
     
    16:34
    Následuje další komerční pauza.
     
    16:45
    Hráči Vegas se nastěhovali do útočné třetiny, ale domácí se dostali na kotouč, který okamžitě vyhodili daleko od své branky.
     
    16:54
    Z dálky pálil Pierre-Édouard Bellemare, ale Semjon Varlamov jeho ránu vytěsnil mimo. Kotouč si pak sebrali obránci Colorada a posílají ho až před Fleuryho.
     
    17:38
    Hosté rozvinuli slibnou akci, ale tu zastavilo postavení mimo hru. Ta je tak vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    17:58
    Jonathan Marchessault se pokusil ohrozit branku Colorada, jeho střela švihem byla ale sražena mimo. Domácí se znovu osvobozují.
     
    18:34
    Comeau je na ledě a domácí jsou tak v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Domácí se ještě dostali ke střele před Fleurym, ten si připisuje další zákrok a posílá do akce ještě své spoluhráče.
     
    19:45
    Jenže ti kotouč nezachytili a ještě to byli zase domácí hráči, kteří úřadovali před Fleuryho brankou, ale opět z toho nic nebylo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina, která byla velmi svižná, je u konce. K vidění byl útočný hokej na obou stranách. Ve čtrnácté minutě využili přesilovou hru domácí hráči, když se prosadil střelou z levého kruhu Carl Söderberg, jenž tak stanovil skóre první části hry. Uvidíme, co nám přinese druhé dějství, které začne přibližně ve 21:00.
     
    Střely na branku: 13 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Gabriel Landeskog přimačkl k mantinelu Tucha, ale vše bylo v pořádku. Hra byla na chvíli přerušena, nyní se už pokračuje zase dále.
     
    20:37
    Varlamov si hned připsal první zákrok ve druhé třetiny, když zastavil střelu Tomáše Noska.
     
    21:16
    Jonathan Marchessault se natlačil do blízkosti Varlamova a ten se musel ve svém brankovišti znovu otáčet.
     
    21:41
    Ale také Fleury musel do zákroku. Po střele domácích nastavil svou lapačku, do které puk ukryl.
     
    22:10
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jonathan Marchessault – 2 min., podražení).
     
    22:10
    Domácí mají k dispozici další početní výhodu, Marchessault dostal dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    22:17
    Hosté se okamžitě dokázali osvobodit a puk vyhodili až před Varlamovu branku. Domácí tak musí zakládat akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    22:53
    Mikko Rantanen střílel z pravého kruhu, jeho ránu ale vytěsnila obrana Vegas mimo a poté se hosté znovu osvobozují.
     
    23:13
    Dokonce se do šance ve vlastním oslabení dostali hosté. Po jejich střele zasahoval Varlamov a přerušuje hru. Hráči Vegas tak šetří cenné vteřiny z oslabení daleko od své branky.
     
    23:47
    Hned na to se domácí dostali do útočné třetiny a zaměstnali opět Fleuryho, jenž ale dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    24:11
    Marchessault je na ledě a hosté tak své oslabení zvládli bez úhony.
     
    24:39
    A hned se Jonathan Marchessault dostal do zakončení, kterému ale chybělo více přesnosti.
     
    25:07
    Do zajímavé střelecké pozice se po chybě obrany Vegas dostal Patrik Nemeth, ale jeho střela, která vzduchem letěla na Fleuryho, skončila v jeho náruči.
     
    25:42
    Domácí byli znovu aktivní a vynutili si tak další zákrok Fleuryho, který po střele Rantanena vytasil efektní semafor a znovu drží svůj tým.
     
    26:20
    Semjon Varlamov byl nyní v permanenci střel hostů, ale ani jedna z nich se neujala a domácí brankář tak zatím stále drží své čisté konto.
     
    26:59
    Hosté obléhali znovu branku Colorada, ale Varlamov se zase činil. Opět nepustil Vegas do přesnějšího zakončení a těsný náskok Lavin tak stále zůstává.
     
    27:51
    Hosté ovšem zapomněli chvíli na zadní vrátka a poslali do šance MacKinnona, který se napřáhl na pravém kruhu. Jeho dělovku ale obrana Vegas poslala do bezpečí.
     
    28:39
    Barrie si sjel z levého kruhu blíže hostující brance a jeho svižná rána pak končí opět na Fleurym. Ten hru přerušuje.
     
    28:44
    Následuje další komerční přestávka.
     
    29:02
    Delší dobu se drželi v pásmu Vegas domácí hráči, ale na Fleuryho nakonec nevystřelili. Ten si tak mohl oddychnout.
     
    29:32
    James Neal číhal u branky domácích, nakonec se ale přihrávky nedočkal a také Vegas se do zakončení nedostalo.
     
    30:08
    Zápas se přehoupl do své druhé poloviny a domácí Colorado stále vede nad hosty z Vegas o jednu jedinou branku. Dočkáme se ještě v této části hry další změny skóre?
     
    30:54
    U puku jsou domácí hokejisté a z hloubi vlastní obranné třetiny zakládají svou další útočnou akci.
     
    31:24
    Znovu se museli hosté bránit útoku Lavin a byli chvíli pod tlakem. Nyní už mají kotouč na svých holích a spěchají před branku Varlamova.
     
    32:04
    Fleury čelil další střele Avalanche. Domácí jsou aktivnějším týmem a snažili se o zvýšení svého náskoku, proti ovšem byl Marc-Andre Fleury.
     
    32:59
    Hosté jsou dále pod tlakem Colorada, které se uhnízdilo v jejich pásmu. Zatím se jim nedaří dostat se ke střele, která by mohla vést k vyrovnání.
     
    33:51
    William Karlsson, který je dnes pečlivě hlídán domácí obranou, se dostal ke střele na levém kruhu, puk ale zamířil jen vedle domácí branky.
     
    34:36
    Dva hráči hostů byli nyní zdvojeni obranou domácích a ta v pohodě znovu posílá puk do středního pásma. Laviny jdou útočit.
     
    35:25
    Hala bouří, domácí hráči se dostali do další akce před Fleurym, ale brankář hostů stále drží naděje svého týmu a dalším zákrokem zastavil akci Colorada.
     
    36:08
    Znovu to před brankou Vegas vřelo a Fleury čelil další střele. Tu ovšem zastavil a znovu drží svůj tým.
     
    36:41
    Následuje další komerční pauza.
     
    36:54
    David Perron se napřáhl na levé kruhu a svou střelou nechal znovu vyniknout domácího brankáře Varlamova.
     
    37:44
    Hosté vybojovali útočné pásmo a po vhazování před domácí bránou se dostali k další střele, která ale skončila mimo tři tyče.
     
    38:17
    Další pozorný zákrok proti nájezdu hostů si připsal Varlamov a opět podržel svůj tým. Hru raději přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    38:20
    Cody Eakin okamžitě po vhazování střílel z levého kruhu a jeho dělovka končí znovu na domácím brankáři.
     
    38:31
    Hosté se v závěru druhé části nadechli k tlaku před domácí brankou, ale znovu jejich akce k vyrovnání nevedla.
     
    38:37
    Z vlastního obranného pásma zakládají další akci hosté, kteří se ještě pokusí ohrozit Varlamova.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:29
    Dalekonosná střela ze středního pásma z hole Erika Johnsona zamířila až ke Fleurymu, který puk poté poslal na opačnou stranu.
     
    39:58
    Ještě je tu zakázané uvolnění, kterého se dopustili hráči Vegas a hra se tak stěhuje před Fleuryho branku, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce. V této třetině už se ale nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla znovu celkem pohledný hokej, ale chybělo tomu přesnější zakončení. Skóre se neměnilo ani na jedné straně, a tak domácí Colorado stále drží nadějný stav a vedou rozdílovou brankou z první třetiny, o kterou se postaral Carl Söderberg. Čeká nás ještě jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 21:55.
     
    Střely na branku: 22 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Hned v úvodu třetí části hry se musel prezentovat dalším přesným zákrokem Fleury, jenž střelu MacKinnona zastavil svým pravým betonem.
     
    40:55
    Na druhé straně se pokoušel překonat domácího brankáře Nosek, ale nebyl úspěšný.
     
    41:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno jest. JONATHAN MARCHESSAULT se dostal do prostoru mezi kruhy a poté svou svižnou střelou propálil Varlamova, kterého tak připravil o čisté konto a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Shea Theodore.
    41:15 Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    42:00
    V úvodu třetí třetiny tu tak máme úplně nový náboj a nyní budou na koni hosté. Dá se tak očekávat další jejich tlak.
     
    42:27
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Ryan Carpenter – 2 min., podražení).
     
    42:27
    Ten ale nyní zastavil Carpenter, jenž se dopustil podražení a jeho tým se tak bude bránit v oslabení.
     
    42:58
    Po střele domácích zazvonila boční konstrukce Fleuryho branky a ten si tak mohl notně oddychnout. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    43:44
    Hosté se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. I nyní tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    44:06
    Domácí neudrželi v závěru přesilové hry útočné pásmo a Vegas se znovu osvobozuje. Vypadá to vypadá, že hosté své další oslabení zvládnou.
     
    44:27
    Carpenter je na ledové ploše a hráči Vegas jsou v plném počtu.
     
    45:23
    Blake Comeau byl v obrovské šanci. Uháněl sám na hostující branku, udělal kličku Fleurymu a před ním zívala prázdná klec. Ovšem domácí útočník upadl a jeho přesné zakončení se tak nekonalo!
    45:23 Obrovská šance Comeaua, ten ale ve finální fázi upadl a zakončení před prázdnou brankou se tak nekonalo.
     
    46:20
    Tohle může domácí mrzet. Byli v jasné gólové příležitosti, nakonec ale vše zůstalo bez gólového efektu. Jejich vrácení vedení se tak nekonalo.
     
    47:36
    William Karlsson dostal přihrávku mezi kruhy, jeho střela ovšem skončila jen na pozorném Varlamovovi.
     
    47:50
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    47:54
    Carl Söderberg si nabruslil na levý kruh a odtud prakticky z podobného místa jako při svém gólu zakončoval, ovšem jeho ránu vytěsnil Fleury mimo.
     
    48:46
    Alex Tuch prošel mezi obránci domácích, ale těsně před Varlamovem neuspěl. Ten přikryl kotouč pod lapačkou a přerušil hru.
     
    49:13
    Další akce před domácím brankářem skončila dalším jeho zákrokem a hra je tak opět přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    49:30
    Shea Theodore střílel od modré čáry a Varlamov se musel mít znovu na pozoru. Hosté zvýšili tempo hry a snaží se strhnout vedení na svou stranu.
     
    50:22
    Do akce se vydali zase domácí a před brankou Vegas pálil J. T. Compher, ale Fleury byl znovu na svém místě připraven.
     
    51:05
    Nathan MacKinnon střelou švihem z prostoru mezi kruhy zaměstnal lapačku Fleuryho, jenž se mezi třemi tyčemi opět zaskvěl.
     
    51:51
    Colin Miller napálil puk z vrcholu pravého kruhu a Varlamov byl znovu přesný. Nyní drží svůj tým a čelí dalšímu tlaku Vegas.
     
    52:51
    Nate Schmidt opět vystrašil Varlamova, který dalším zákrokem drží Colorado. To je v posledních chvílích pod velkým hostujícím tlakem.
     
    53:37
    Akce zase vystřídala akci. Po nepřesné střele domácích se do útoku dostali zase hosté a střelu Marchessaulta zastavil znovu Semjon Varlamov.
     
    54:46
    Matt Nieto se natlačil na levý kruh, tam byl ale zastaven hostujícím hráčem a do zakončení se tak bývalý hráč San Jose nedostal.
     
    55:22
    Na řadě je ještě komerční přestávka.
     
    55:40
    Blíží se koncovka třetí třetiny a stav je stále nerozhodný. Zatím to tedy vypadá na to, že utkání dojde do prodloužení. Samozřejmě ale ještě nepředbíhejme.
     
    55:59
    David Perron se dostal do těsné blízkosti Varlamova, nadvakrát ho ale překonat nedokázal. Hned na to pak domácí gólman raději přerušil hru.
     
    56:11
    Hosté se nadechli k dalšímu tlaku před domácí brankou. Domácí ovšem nedopustili, aby se hosté dostali do vedení a obranným zákrokem zastavili další jejich šanci.
     
    56:50
    Jonathan Marchessault převzal přihrávku od spoluhráče a spěchal před domácí branku. Jeho zakončení ovšem nebylo přesné.
     
    57:05
    Znovu to zkoušeli hráči Vegas před Varlamovem. Marechessault ovšem svoji přízemní střelu poslal jen vedle jeho branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:23
    Domácí vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    48:48
    Hosté založili další akci, poté se ke střele dostal James Neal, ale ani tentokráte z toho branka není.
     
    59:29
    Carl Söderberg se snažil dostat se do útočného pásma, obrana hostů mu v tom ale zabránila. Ti tak spěchají ještě před branku Varlamova.
     
    59:55
    Ještě to zkusili domácí v útočném pásmu, ale jejich akce skončila neúspěchem a je tu konec třetí části hry.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani to nerozhodně, přijdou na řadu samostatné nájezdy. Zápas tak ještě zdaleka není u konce. Prodloužení začne přibližně ve 22:33.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:23
    Hosté se natlačili do útočného pásma a po střele Marchessaulta musel zasahovat Varlamov.
     
    60:45
    Znovu domácí čelili tlaku hostů, Semjon Varlamov ale vytasil další přesný zákrok a neinkasoval.
     
    61:27
    Při pokusu domácích o průnik do útočného pásma pak střílel sám před brankou Erik Johnson, ale i Fleury prokázal svůj um a obránce Avalanche tak zastavil.
     
    62:11
    James Neal zblízka střílel na Varlamova a ten tváří v tvář hostujícímu útočníkovi uspěl. Hra je přerušena.
     
    62:23
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    62:36
    Nathan MacKinnon se dostal do nájezdu před hostující branku, ale nakonec svou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    63:09
    A na druhé straně fantasticky zastavil prudkou střelu hostů Varlamov a stále tak není rozhodnuto.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:30
    Nathan MacKinnon byl znovu blízko brance hostů, jeho střela se mu ale nepovedla před Fleurym pouze promáchl.
     
    64:50
    Compher vyslal z pravé strany střelu švihem, puk ale skončil mimo tři hostující tyče. Zápas tak spěje do samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Tak ani nastavená hrací doba nepřinesla výsledek a na řadě jsou tak atraktivní samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Perron zakončoval mezi betony Varlamova, ten ale uspěl.
     
    1. série
    0:0
    Nathan MacKinnon zblízka střílel na Fleuryho, ale přestřelil.
     
    2. série
    0:0
    Erik Haula z levého kruhu střílel na Varlamova, ten zakročil svým pravým betonem.
     
    2. série
    0:0
    Rantanen byl blízko! Jeho střela orazítkovala levou tyčku Fleuryho branky.
     
    3. série
    0:0
    Marchessault se zastavil těsně u Varlamova, jeho střela švihem byla jeho holí sražena nad.
     
    3. série
    1:0
    Landeskog byl ve svém nájezdu úspěšný a rozhoduje toto utkání!
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Colorado Avalanche.
    Jako jediný se v nájezdech trefil GABRIEL LANDESKOG, jenž střelou z prostoru mezi kruhy prostřelil Fleuryho a je tak strůjcem bonusového bodu navíc pro svůj tým.
    65:00 Gabriel LANDESKOG - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zápas nakonec dospěl do samostatných nájezdů a v nich jako jediný střelec uspěl Gabriel Landeskog, jenž tak tento zápas rozhodl a Colorado tak dál žije sen zahrát si v play-off.
     
    Střely na branku: 30 – 40
     
    Utkání sledovalo 18 042 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Semjon Varlamov (COL) 39 zák., 1 gól, 97,5%
    2. Nathan MacKinnon (COL) 0+0
    3. Carl Söderberg (COL) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Nosek (VEG) 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:31
    Tomáš Tatar (VEG) 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:16
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:57:10)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Söderberg (Compher, Kerfoot), rozh. náj. Landeskog – 42. Marchessault (Theodore)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   David Perron (VEG)
    0:0   Nathan MacKinnon (COL)
    2. série:
    0:0   Erik Haula (VEG)
    0:0   Mikko Rantanen (COL)
    3. série:
    0:0   Jonathan Marchessault (VEG)
    1:0   Gabriel Landeskog (COL)


    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Zadorov, Girard, Warsofsky – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Andrighetto, Compher, Jost – Comeau, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Kerfoot, C. Wilson.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Theodore, Hunt, C. Miller, Merrill – Tatar, W. Karlsson, Marchessault (A) – Neal, Haula (A), Perron – Tuch, Eakin, Carpenter – Reaves (A), Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Watson, Lee – Knorr, Gawryletz

    Diváci: 18 042
    bahis siteleri