Toronto – Buffalo 2:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 0:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.)
Tampa – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:2 (kon.)
Chicago – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Vegas – Colorado 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Colorado Avalanche
Úterý 27.03.2018, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 William KARLSSON - 4:1
     
    59:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON po přihrávce Jonathana Marchessaulta od boxu časoměřičů dovezl puk do prázdné brány od útočné modré čáry a pečetí postup nováčka z Vegas do prvního playoff v historii! Asistence: Jonathan Marchessault.
    41:31 Shea THEODORE - 3:1
     
    41:31
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Semjon Varlamov sice dobře zasáhl proti další střele Vegas z pravého kruhu, o několik sekund později ale SHEA THEODORE napřáhl na vrcholu mezikruží ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou brankáře Colorada zamířila do pravého horního rohu brány! Golden Knights na svého soupeře pořádně vlétli a vedou 3:1! Hosté neví, kam skočit. Asistence: Erik Haula a James Neal.
    34:16 Jonathan MARCHESSAULT - 2:1
     
    34:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT napřáhl na bodu pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která Semjonovi Varlamovi mezi betony prošla do sítě! Vegas využilo první část čtyřminutové přesilové hry a stále má na ledě o jednoho hráče více. Asistence: Shea Theodore a William Karlsson.
    33:41 Erik JOHNSON - 1:1
     
    33:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Blake Comeau se z levého kruhu po nádherné stahovačce protáhl před bránu a z blízkosti mířil ke vzdálenější pravé tyči, Marc-André Fleury sice skvěle zasáhl levým betonem, v pravém kruhu se ale dostal k dorážce Erik Johnson a z úhlu zamířil nad lapačkou přesouvajícího se brankáře Vegas k bližší tyči! Domácí si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže neuspěli, inkasovali a navíc ztratili oddechový čas. Skóre: 1-1. Asistence: Blake Comeau a Matt Nieto.
    24:14 Alex TUCH - 1:0
     
    24:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    William Karlsson sice v pravém kruhu netrefil puk ideálně, obloukem se ale snesl ke vzdálenější levé tyči, kde ho ALEX TUCH z blízkosti poslal těsně nad ledem do brány! Vegas bleskově využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Tuch (W. Karlsson, Marchessault), 35. Marchessault (Theodore, W. Karlsson), 42. Theodore (Haula, Neal), 60. W. Karlsson (Marchessault) – 34. E. Johnson (Comeau, Nieto)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, C. Miller, Merrill, Hunt – Marchessault, W. Karlsson, Tatar – Perron (A), Haula, Neal (A) – Tuch, Eakin, Carpenter – Nosek, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Girard, A. Lindholm, Alt – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Compher, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Comeau – G. Bourque, Toninato. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Tom Kowal. Čároví: Devin Berg, Kiel Murchison

    Diváci: 18326
    bahis siteleri