Toronto – Buffalo 2:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 0:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.)
Tampa – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:2 (kon.)
Chicago – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Vegas – Colorado 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Colorado Avalanche
Úterý 27.03.2018, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 William KARLSSON - 4:1
     
    59:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON po přihrávce Jonathana Marchessaulta od boxu časoměřičů dovezl puk do prázdné brány od útočné modré čáry a pečetí postup nováčka z Vegas do prvního playoff v historii! Asistence: Jonathan Marchessault.
     
    58:56
    Golden Knights se dostali snad k pěti střelám na prázdnu bránu, jenže buď skončily mimo nebo byly zablokovány!
     
    57:33
    Vegas se podařilo vyhodit puk za bránu Colorada v momentě, kdy ji opustil Semjon Varlamov a naskočil na střídačku!
     
    56:57
    David Perron se u pravé tyče ocitl z ničeho nic ve velké šanci a bekhendem se puk snažil zasunout na vzdálenější levé tyči vedle pravého betonu Semjona Varlamova, jeho pokus byl ale zablokován a kotouč skončil v rohu ledové plochy!
     
    52:43
    Alex Tuch si na vrcholu mezikruží najel na zpětnou přihrávku Williama Karlssona z pravého křídla a bez přípravy napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila mezi betony Semjona Varlamova. Brankář Colorada šel ale rychle do kolen a po sevření betonů puk vyrazil!
     
    50:31
    David Perron usedl na trestnou lavici poté, co byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl po faulu v obranném pásmu.
    49:13 Erik Haula byl hodně blízko vstřelení branky na 4:1!
     
    49:13
    Erik Haula si najel před bránu na přihrávku z pravého křídla a ostrého úhlu a už se radoval z gólu, stejně jako domácí fanoušci, jenže puk mezi betony Semjona Varlamova zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    48:10
    David Perron ukradl puk Coloradu v obranném pásmu, ale do šance se nedostal. Vzápětí to samé předvedl James Neal a u pravé tyče přes nohu zakončoval zády k bráně bekhendem, Semjon Varlamov ale puk pravým betonem vyrazil!
     
    42:41
    Vegas nejprve vyklidili kvůli signalizovanému postavení mimo hru útočné pásmo a hned vzápětí se dostali do přečíslení dva na jednoho, které po přihrávce z levého kruhu na vzdálenější pravé tyči zakončoval William Karlsson, Semjon Varlamov ale jeho pokus dokázal vyrazit po skvělém přesunu levým betonem!
    41:31 Shea THEODORE - 3:1
     
    41:31
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Semjon Varlamov sice dobře zasáhl proti další střele Vegas z pravého kruhu, o několik sekund později ale SHEA THEODORE napřáhl na vrcholu mezikruží ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou brankáře Colorada zamířila do pravého horního rohu brány! Golden Knights na svého soupeře pořádně vlétli a vedou 3:1! Hosté neví, kam skočit. Asistence: Erik Haula a James Neal.
     
    40:32
    Další šanci měl Nate Schmidt, který vystřelil z pravého kruhu, Semjon Varlamov ale puk vyrazil přes sebe a následná dorážka Williama Karlssona minula přední tyč!
     
    40:11
    Alex Tuch začal třetí třetinu pořádně zostra, když se v blízkosti pravé tyče dostal ke střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Semjon Varlamov ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    39:38
    Ryan Carpenter od modré čáry vyrazil na pravé straně do rychlého protiútoku, šlápl do pedálů a na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Semjon Varlamov vyrazil!
    39:14 Obrovská závar před bránou Marc-André Fleury přečkal!
     
    39:14
    Matt Nieto střelou z pravého kruhu orazítkoval masku Marca-Andrého Fleuryho, před jehož bránou poté vznikl obrovský závar, první ani druhá dorážka Avalanche se ale neujala! Bývalý brankář Penguins zmrazil puk pod lapačkou a následovala krátká komerční přestávka.
     
    38:32
    Erik Haula si z levé strany sjel před bránu, na přední tyči ale Semjona Varlamova mezi betony neprostřelil!
    34:16 Jonathan MARCHESSAULT - 2:1
     
    34:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT napřáhl na bodu pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která Semjonovi Varlamovi mezi betony prošla do sítě! Vegas využilo první část čtyřminutové přesilové hry a stále má na ledě o jednoho hráče více. Asistence: Shea Theodore a William Karlsson.
     
    33:43
    Pierre-Édouard Bellemare byl ihned po vhazování ve středovém kruhu nepříjemně zasažen hokejkou Tysona Josta do obličeje, ze kterého začala sršet krev. Tyson Jost vyfasoval dvě plus dvě minuty za vysokou hůl a Vegas může získat ztracené vedení zpět!
    33:41 Erik JOHNSON - 1:1
     
    33:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Blake Comeau se z levého kruhu po nádherné stahovačce protáhl před bránu a z blízkosti mířil ke vzdálenější pravé tyči, Marc-André Fleury sice skvěle zasáhl levým betonem, v pravém kruhu se ale dostal k dorážce Erik Johnson a z úhlu zamířil nad lapačkou přesouvajícího se brankáře Vegas k bližší tyči! Domácí si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže neuspěli, inkasovali a navíc ztratili oddechový čas. Skóre: 1-1. Asistence: Blake Comeau a Matt Nieto.
     
    33:24
    Ryan Reaves krásně vystřelil v pravém kruhu pro vhazování a puk mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazil zpět do hry!
     
    28:51
    Mikko Rantanen práskl na bodu pravého kruhu pro vhazování do odraženého puku, který těsně minul bližší pravý horní roh brány a odrazil se do ochranné sítě! Hra přerušena.
     
    28:38
    Brayden McNabb byl vyloučen na dvě minuty za držení a Colorado si zahraje druhou přesilovou hru v dnešním duelu.
    28:21 Semjon Varlamov skvěle zasáhl proti střele Marchesaulta
     
    28:21
    Jonathan Marchessault střelou zápěstím z vrcholu mezikruží mezi dvojicí clonících hráčů Avalanche mířil do levého horního rohu brány, Semjon Varlamov ale dokázal puk vyrážečkou vyrazit mimo!
    24:14 Alex TUCH - 1:0
     
    24:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    William Karlsson sice v pravém kruhu netrefil puk ideálně, obloukem se ale snesl ke vzdálenější levé tyči, kde ho ALEX TUCH z blízkosti poslal těsně nad ledem do brány! Vegas bleskově využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
     
    24:06
    Colorado dostalo týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká na trestné lavici Tyson Jost.
     
    23:49
    Skvělého milníku dnes v dresu Colorada dosáhl také obránce Tyson Barrie, který nastoupil k jubilejnímu 400. utkání NHL!
     
    21:36
    Carl Söderberg na vrcholu pravého kruhu ztratil na chvíli puk, rychle ho ale získal zpět a napřáhl ke střele, po které se v blízkosti pravé tyče dostal k dorážce! Marc-André Fleury si ale v obou případech poradil.
     
    20:39
    Gabriel Bourque dnes nastoupil v útoku Colorada ke svému jubilejnímu 300. utkání v NHL. Blahopřejeme!
     
    19:10
    Zajímavá statistika. Vegas se během posledních zhruba šesti minut nedokázalo dostat ani k jedné střele na bránu Semjona Varlamova.
     
    12:53
    Erik Haula u levé tyče nebezpečně tečoval nahození Jamese Neala, Semjon Varlamov ale puk mířící pod horní tyč vyrazil za bránu!
     
    11:38
    Tyson Jost dostal dvě minuty za hrubost a po reklamní přestávce si zahraje první přesilovou hru také Vegas.
     
    09:25
    James Neal v pravém rohu obranného pásma fauloval zřejmě Tysona Barrieho a vyfasoval dvě minuty za podržení. Colorado si zahraje první přesilovou hru utkání.
    08:39 Marc-André Fleury na poslední chvíli zastavil střelu Alta
     
    08:39
    Mark Alt napřáhl na vrcholu mezikruží k nebezpečné střele zápěstím, která byla tečována a nad ledem mířila k levé tyči, Marc-André Fleury ji ale dokázal sevřít mezi tělem a pravou rukou! Po přerušení následuje komerční přestávka.
     
    06:17
    Nathan MacKinnon si vzápětí z levé strany rychle sjel na přední tyč, na Marca-Andrého Fleuryho ovšem z blízka nevyzrál a puk skončil mimo!
     
    03:59
    Erik Johnson rychle vystřelil z pravého kruhu, zatímco Blake Comeau z levého, Marc-André Fleury ale obě střely vyrazil. Zejména první byla hodně nebezpečná, když ji v rozštěpu vyrazil vyrážečkou a připsal si fantastický zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Tuch (W. Karlsson, Marchessault), 35. Marchessault (Theodore, W. Karlsson), 42. Theodore (Haula, Neal), 60. W. Karlsson (Marchessault) – 34. E. Johnson (Comeau, Nieto)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, C. Miller, Merrill, Hunt – Marchessault, W. Karlsson, Tatar – Perron (A), Haula, Neal (A) – Tuch, Eakin, Carpenter – Nosek, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Colorado Avalanche: Varlamov (S. Martin) – Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Girard, A. Lindholm, Alt – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Compher, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Comeau – G. Bourque, Toninato. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Tom Kowal. Čároví: Devin Berg, Kiel Murchison

    Diváci: 18326
    bahis siteleri