Chomutov – Žďár n/S 5:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (4:0, 0:2, 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 28.03.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    58:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé. Domácí vyhráli vhazování, Černohorský nezachytil vyhození u levého mantinelu, takže JAN PROKOP (12), který sebral kotouč ve středním pásmu, měl volnou cestu k prázdné brance. Bez asistence.
     
    35:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Už je to jen o dva góly. Vlk vystřelil z pravého kruhu, Skokan vyrazil puk před sebe, protože toho moc neviděl, takže MATĚJ JINDRA (6) mohl uplatnit důraz a dopravit kotouč za čáru. Asistence: Zbyněk Vlk (7)
     
    32:48
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak přece jen tu máme první zásah hostů. Vašíček přihrál do jízdy LUKÁŠI GERGELOVI (13), který přebruslil obránce a sám před Skokanem nezaváhal, když poslal puk mezi nohama do branky. Asistence: Vašíček (14).
     
    17:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají v jedné minutě druhý gól v rychlém sledu. Štochl posunul puk po modré zprava doleva na Váchala, na něhož si křikl JAKUB VESELÝ (8), jemuž Váchal adresoval přesnou křížnou přihrávku, do níž stačilo domácímu útočníkovi vložit hůl. Asistence: Jakub Váchal (9) a Jakub Štochl (14).
     
    17:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme to v tréninkové hala chomutovské arény o tři góly. Veselý poslal na zteč Pecha, který sám před Vítem nedal, jenže volný kotouč si nejrychleji našel KRYŠTOF OUŘADA (21) a pohodlně překonal bezmocného Víta. Asistence: Patrik Pech (15) a Jakub Veselý (7).
     
    12:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    KRYŠTOF OUŘADA (20) dostal puk do levého kruhu, popojel s ním na osu a nikým neatakovaný vystřelil. Vypadalo to, že puk mu trochu sjel z hole, což možná přispělo k tomu, že mezi betony brankáře, projel do sítě. Asistence: Jakub Váchal (8) a Patrik Pech (14).
     
    05:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení po akci dva na jednoho, v níž MICHAL GUT (18) přihrával zprava doleva, ale hosté si srazili puk do vlastní branky. Bez asistence..

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Gut, 13. Ouřada (Váchal, Pech), 18. Ouřada (Pech, Veselý), 18. Veselý (Váchal, Štochl), 59. Prokop – 33. Gergel (Vašíček), 36. Jindra (Vlk)


    Piráti Chomutov: Běhula (31. Skokan) – Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Veselý, Hofrichter, Baier, Vjačka, Prokop, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Černohorský, Čermák, Klodner, Cibuzar, Filip, Budín, Dospěl, Vlk, Kouba, Jindra, Kuluris, Mihulka, Marguš, Gergel, Vašíček

    Rozhodčí: Hucl – Zimmermann, Charvát
    bahis siteleri