Chomutov – Žďár n/S 5:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (4:0, 0:2, 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 28.03.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    58:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé. Domácí vyhráli vhazování, Černohorský nezachytil vyhození u levého mantinelu, takže JAN PROKOP (12), který sebral kotouč ve středním pásmu, měl volnou cestu k prázdné brance. Bez asistence.
     
    58:46
    Hostující branka zůstává prázdná, hosté to zkusí v šesti proti pěti.
     
    58:46
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:23
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Mihulka – 2 min., podražení).
     
    52:32
    Teď to Koláček s Gutem sehráli pěkně. První jmenovaný přihrál zprava doleva na neúspěšného exekutora trestného střílení, který ještě vracel puk z mezikruží k levé tyčce žďárské branky, kde Koláček kotouč před odkrytou klecí nezasáhl.
     
    50:46
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Klodner – 2 min., podražení).
     
    46:51
    Něco podobného jsem viděl poprvé, co sleduji hokej. Michal Gut se nedostal ani na hranici středového kruhu na polovině Žďáru. Puk mu totiž při rozjezdu utekl po červené čáře k mantinelu, kde se odrazil na chomutovskou polovinu, takže rozhodčí pískli a domácí útočník neměl šanci zakončit. Neuvěřitelné.
     
    46:51
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Klodner – trestné střílení, hákování).
     
    46:51
    Gut se dostal do samostatného úniku, v němž byl zahákován, takže nezakončil přesně a neuspěl ani s dorážkou. Rozhodčí zkřížil ruce nad hlavou, takže uvidíme trestné střílení.
     
    46:26
    Štochl posunul po modré doleva na Váchala, který popojel na vrchol kruhu a trefil tyčku.
     
    35:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Už je to jen o dva góly. Vlk vystřelil z pravého kruhu, Skokan vyrazil puk před sebe, protože toho moc neviděl, takže MATĚJ JINDRA (6) mohl uplatnit důraz a dopravit kotouč za čáru. Asistence: Zbyněk Vlk (7)
     
    32:48
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak přece jen tu máme první zásah hostů. Vašíček přihrál do jízdy LUKÁŠI GERGELOVI (13), který přebruslil obránce a sám před Skokanem nezaváhal, když poslal puk mezi nohama do branky. Asistence: Vašíček (14).
     
    32:15
    Moc nechybělo, aby hosté dali gól. Ferbas váhal s rozehrávkou, která se mu navíc moc nepovedla a puk projel kolem levé tyče Skokanovy branky do brankoviště, odkud ho Jarý vypíchl do bezpečí před dotírajícími útočníky.
     
    30:19
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Běhula, přichází Skokan.
     
    29:18
    Jarý zachytil puk už ve středním pásmu, přesto ho nahodil do třetiny Žďáru, takže Piráti museli pásmo vyklidit. V protiútoku přenechal Vašíček v pravém kruhu puk Dospělovi, který mířil jen do Běhuly.
     
    23:13
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Cibuzar – 2 min., hákování).
     
    17:51
    Sivák na hostující střídačce si na sebe vzal masku, ovšem zatím zůstává v brance Žďáru Lukáš Vít.
     
    17:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají v jedné minutě druhý gól v rychlém sledu. Štochl posunul puk po modré zprava doleva na Váchala, na něhož si křikl JAKUB VESELÝ (8), jemuž Váchal adresoval přesnou křížnou přihrávku, do níž stačilo domácímu útočníkovi vložit hůl. Asistence: Jakub Váchal (9) a Jakub Štochl (14).
     
    17:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme to v tréninkové hala chomutovské arény o tři góly. Veselý poslal na zteč Pecha, který sám před Vítem nedal, jenže volný kotouč si nejrychleji našel KRYŠTOF OUŘADA (21) a pohodlně překonal bezmocného Víta. Asistence: Patrik Pech (15) a Jakub Veselý (7).
     
    12:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    KRYŠTOF OUŘADA (20) dostal puk do levého kruhu, popojel s ním na osu a nikým neatakovaný vystřelil. Vypadalo to, že puk mu trochu sjel z hole, což možná přispělo k tomu, že mezi betony brankáře, projel do sítě. Asistence: Jakub Váchal (8) a Patrik Pech (14).
     
    10:54
    Na útočný výpad se nyní vydal Klodner, který si na Běhulu u jeho levé tyče nepřišel, ale sebral puk, vyjel k modré, odkud přihrál mezi kruhy Vašíčkovi, jenž v dobré pozici vůbec netrefil branku Chomutova.
     
    08:24
    Teď se Piráti dostávají do tlaku. Tentokrát šel puk zpoza branky před ni, kde stál Koláček, jenž zblízka z otočky trefil jen Víta v hostující brance.
     
    05:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení po akci dva na jednoho, v níž MICHAL GUT (18) přihrával zprava doleva, ale hosté si srazili puk do vlastní branky. Bez asistence..
     
    04:18
    Také na druhé straně jsme viděli velkou šanci. Pech se prodral až před Víta, ale tváří v tvář brankáři přestřelil branku.
     
    03:57
    Podruhé v krátkém sledu došlo na souboj Běhula versus Marguš a znovu byl úspěšný domácí brankář, který si poradil se střelou hostujícího útočníka z pravé strany zblízka.
     
    03:31
    Gergel si z pravé strany sjel přes osu do druhého kruhu, odkud střelou na vzdálenější tyč zaměstnal Běhulův beton. Puk se odrazil k Margušovi, jehož vychytal Běhula.
     
    01:18
    Po Cibuzarově hodně nepřesné ráně od modré rozhodčí přerušil hru, neboť hostující kapitán Černohorský zůstal ležet u pravého mantinelu chomutovského obranného pásma. Stalo se tak po nedovoleném zákroku, a který pyká Prokop. Černohorský dojel za pomoci spoluhráče a zdravotnice na střídačku.
     
    01:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Prokop – 2 min., faul kolenem).

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 6. Gut, 13. Ouřada (Váchal, Pech), 18. Ouřada (Pech, Veselý), 18. Veselý (Váchal, Štochl), 59. Prokop – 33. Gergel (Vašíček), 36. Jindra (Vlk)


    Piráti Chomutov: Běhula (31. Skokan) – Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Veselý, Hofrichter, Baier, Vjačka, Prokop, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Černohorský, Čermák, Klodner, Cibuzar, Filip, Budín, Dospěl, Vlk, Kouba, Jindra, Kuluris, Mihulka, Marguš, Gergel, Vašíček

    Rozhodčí: Hucl – Zimmermann, Charvát
    bahis siteleri