Bohemians 1905 – Slavia 2:5 (kon.) | Olomouc – Brno 1:2 (kon.) | Dukla Praha – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
2:5 (0:4)
SK Slavia Praha
Pondělí 09.04.2018, 11:00 • SK Čechie, Praha-Uhříněves • Juniorská liga – O umístění • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Slavia právě vstřelila branku!
    ANDREI SINTEAN se rozeběhl a dalším suverénním pokusem nedal Koubovi šanci. Druhý proměněný pokutový kop sešívané ekipy.
     
    78
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani snižují na rozdíl dvou branek a rázem je vidět na Čechii velké odhodlání ze strany domácího celku! A přitom to byla taková nenápadná akce. Centr z pravé strany se snesl do velkého vápna, kde stál FORTUNE BASSEY, jehož dalekonosná hlavička dokonale překvapila Krsta Ljubanoviće. Balon totiž hodně rychle klesl a zavlnil se v síti.
     
    59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    K pokutovému kopu se postavil JEVGENIJ KABAJEV, který pokazil Ljubanovićovi útok na první čisté konto v sezoně. Autor čtyř letošních ligových gólů poslal balon doprostřed branky, zatímco gólman šel k pravé tyči.
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rohový kop se klokanům nevyvedl, stejně tak jako celý první poločas. Balon byl nejen odvrácen, ale navíc z toho byl brejk dva na jednoho, který se po parádním tahu po šachovnici přesunul z pozice šach do herní situace mat. ROVLAN MURADOV byl totiž zcela sám před Markem Koubou, kterého dokázal bryskně obstřelit. Zatím vynikající výkon podává tento slávistický rychlík.
     
    21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle nikdo nečekal! Slavia se ujímá v jednadvacáté minutě již tříbrankového vedení! Alejandro Mitrano udělal kličku obránci a našel Andreie Sinteana, který pronikl do vápna, odkud poslal z hranice malé bedny kolmý centr na ROVLANA MURADOVA, který sice nejprve trefil skluzujícího obránce, leč balon se k němu rychle vrátil a mladý Azerbajdžánec pak v klidu podstřelil dezorientovaného Koubu!
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil ALEJANDRO MITRANO, který chladnokrevně poslal balon k levé tyči, zatímco Kouba šel k té druhé! Třetí branka slávistického hráče v sezoně znamená brzké vedení 2:0.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu se sešívaní prosazují! Precizně zahraný kop o čtvrtkruhu na pomezí postranní a brankové čáry se snesl do prostoru mezi šestnáctkou a penaltou, kde nejvýše vyšplhal IMAD RONDIĆ, který svou hlavičkou překonal Marka Koubu. Ten neměl šanci na balon dosáhnout, ačkoliv se snažil ze všech sil. Pro Rondiće je to první zásah v Juniorské lize v tomto ročníku.

    Richard Wagner

    Branky: 59. Kabajev (pen.), 78. Bassey – 6. Rondič, 10. Mitrano (pen.), 21. Muradov, 39. Muradov, 86. Sintean (pen.)

    Karty:   27. Brak (BOH), 50. Káš (BOH) – 26. Bjeloš (SLA), 90. Valenta (SLA)


    Bohemians Praha 1905: Kouba – Brak, Václavík, Begič (46. Vrána), Vaníček, Záviška (66. Bassey), Horizrál, Káš "K", Dias (46. Vetešník), Přibyl, Kabajev (76. Buneš).
    Náhradníci: Šrámek – Vrána, Bassey, Hadi, Buneš, Vetešník

    SK Slavia Praha: Ljubanović – Flo, Stropek, Muradov, Krejdl "K" (87. Schnürer), Freit (76. Havrda), Mitrano, Sintean, Rondić (73. Azilion), Vilotič (46. Drozda), Bjeloš (60. Valenta).
    Náhradníci: Lisa – Drozda, Schnürer, Valenta, Azilion, Havrda

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Ondřej Černý, Milan Flimmel
    bahis siteleri