Švédsko – Švýcarsko 11:7 (kon.) | Česko – Finsko 2:6 (kon.)
konec
Švédsko
11:7 (2:1, 4:4, 5:2)
Švýcarsko
Neděle 29.04.2018, 12:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše a někdy zase na počtenou! (14:01:27)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Švýcarsko – Kevin Berry
    Švédsko – Alexnadr Galante-Carlström
     
    Je za námi úvodní utkání posledního dne EFT v Brně. V tom šlo o to, kdo v tomto turnaji zvítězí. Švédsko nakonec nasázelo rovnou jedenáct branek a zaslouženě si došlo pro vítězství o čtyři branky. Švýcarsko tedy končí na druhém místě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Míček mají na svých hokejkách hráči "domácí" reprezentace, kterí s ním už nejspíše dohrají. Celou arénou se ozývá potlesk fanoušků.
     
    59:00
    Zbývá nám poslední minuta do konce třetí třetiny. Švédsko má pohodlný náskok čtyř branek a Švýcarsko už to ani nezkouší bez brankáře. O vítězi je rozhodnuto.
     
    58:25
    Míček mají na svých hokejkách Švýcaři, ale čas jim ubíhá naprosto neúprosně. Navíc se provinil faulem a a balonkem mohou hrát domácí.
     
    57:43
    Viděli jsme po jednom rychlém protiútoku na každé straně, ovšem oba brankáři ukázali velmi dobré zákroky. Do konce již zbývá jen něco málo přes dvě minuty.
    56:54 GANEVIK - 11:7
     
    56:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen se žlutomodří prosazují do prázdné brány! Mají hodně nakročeno k vítězství v turnaji. KIM GANEVIK si po odrazu míčku obhodil svého protihráče a běžel vstříc prázdné brány, která se nedala minout. Asistence: Tobias Gusatfsson.
     
    56:13
    A mohlo toho celkem rychle litovat! Po ztrátě míčku si ho našel Stenberg, který rychle hledal svého parťáka z útoku Galante-Carlströma, jenže přihrávka byla o kousek delší, než by potřeboval.
     
    55:52
    Jenže už je pryč! Švýcarsko tak znovu zkouší početní převahu.
     
    55:29
    Meier se musel vrátit do branky, jelikož od inkasované branky mají míček na svých holích především domácí hráči.
    55:13 BRAILLARD - 10:7
     
    55:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Už je to zase "jen" o tři branky! Střela Hofbauera sice trefila jen horní tyčku, jenže míček se odrazil přesně na hůl TIMA BRAILLARDA, který překonal bezmocného Rehna v bráně. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    54:47
    Ke střele se měl dostat Matthias Hofbauer, avšak ta mu jen sjela po holi a jen tak tak, že se švédští florbalisté nedostali do útoku na prázdnou klec.
     
    54:14
    A hostující hráči to ihned po oddechovém čase zkoušejí se šesti muži v poli! Je pravda, že už nemají co ztratit.
     
    54:07
    Oddechový čas pro hosty.
     
    53:16
    Na dnešní utkání, ve kterém se rozhoduje, kdo vyhraje turnaj EFT v Brně si našlo cestu 542 diváků!

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. Ganevik, 15. Sjörgen (Gustafsson), 23. Jonsson (Adriansson), 32. Stenberg (Sundstedt), 32. Fritzell (Galante-Carlström), 39. Ganevik (Sjögren.), 42. Stenberg (Adriansson), 46. Galante-Carlström (Ganevik), 46. Galante-Carlström (J. Samuelsson), 52. Adriansson (Stenberg), 57. Ganevik (Gustafsson) – 20. Maurer (Riedi), 21. Engel (Maurer), 26. Berry (Hofbauer), 27. Bürki (Engel), 40. Berry (Hofbauer.), 41. Riedi (Maurer), 56. Braillard (Hofbauer)


    Švédsko: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Hedlund, M. Samuelsson, Sundstedt, Jonsson, Nilsberth, Gustaffson – Fritzell, J. Samuelsson, Galante-Calström – Adriansson, Svahn, Stenberg – Sjörgen, Palmqvist, Ganevik – Winroth, Hovlund.
    Švýcarsko: Meier (Eder) – Hartmann, Graf, Berrg, Conrad, Bürki, Bischofberger, Heller, Camenisch – Hofbauer, Zaugg, Rüegger – Laely, Braillord, Buchli – Riedi, Engel, Maurer – Mendelin.

    Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen
    bahis siteleri