Rakousko – Rusko 0:7 (kon.) | J. Korea – Kanada 0:10 (kon.) | Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
Německo – Norsko 4:5 (0:3 po s.n.) | Slovensko – Švýcarsko 0:2 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 1:8 (kon.)
konec
Rakousko
0:7 (0:3, 0:3, 0:1)
Rusko
Neděle 06.05.2018, 12:15 • Royal Arena, Kodaň, Dánsko (kapacita: 12 500 míst) • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:55 Arťom MICHEJEV - 0:7
     
    53:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla ofenzivní paráda! ARŤOM MICHEJEV se rozjel po vyhraném buly přes celé kluziště a krásnou ranou zapsal už dnešní sedmý ruský gól. Madlener byl bez šance na zákrok. Bez asistence.
     
    46:08
    Za vysokou hůl jde na trestnou lavici Brian Lebler.
     
    40:01
    Rusové do třetí třetiny mění brankáře! Vitalije Košečkina nahradil v brance Igor Šesťorkin.
    37:58 Maxim MAMIN - 0:6
     
    37:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Krásnou přihrávku do úniku dostal od Kaprizova MAXIM MAMIN. Toho sice hákoval všemi dostupnými prostředky Unterweger, ale Mamin přesto skóruje! Rakušané tak už zažili v tomto zápase signalizované vyloučení vlastního hráče, ale na trestné lavici stále ještě neseděli. Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    30:21
    Na dvě minuty jde na trestnou lavici Rus Nikita Nestěrov za sekání. Už začala druhá polovina utkání a Rus je teprve prvním vyloučeným zápasu!
    29:07 Kirill KAPRIZOV - 0:5
     
    29:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla akce jako z učebnice hokejové krásy! Rusové si dělali před brankou doslova, co chtěli! Nejprve našel Kaprizov Dacjuka, který projel brankovištěm bez toho, aby vystřelil. Pak Jakovlev přihrál Dadonovovi. Ten našel Dacjuka, který vyškolil zcela dezorientovanou rakouskou obranu a našel KIRILLA KAPRIZOVA před zcela prázdnou brankou. Ten jen dorazil puk do sítě. Jedna z nejhezčích akcí dosavadního průběhu šampionátu! Asistence: Pavel Dacjuk, Jevgenij Dadonov.
    23:52 Michail GRIGORENKO - 0:4
     
    23:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Anisimov našel před brankou úplně volného MICHAILA GRIGORENKA, který udělal Madlenerovi blafák do bekhendu a zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Arťom Anisimov..
    13:19 Alexandr BARABANOV - 0:3
     
    13:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Kalinka zní už potřetí! Z levé strany vypálil ze střední vzdálenosti ALEXANDR BARABANOV. Podobné střely včera Starkbaum pokrýval. Asistence: Ilja Michejev, Jegor Jakovlev,
    11:42 Arťom ANISIMOV - 0:2
     
    11:42
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bučněvič se skvěle prodral před Madlenerovu branku, ale puk do sítě nezasunul. Rakušané z posledních sil odrazili puk k ARŤOMU ANISIMOVI, který dostal puk do sítě, byť jen o pár centimetrů. Asistence: Pavel Bučněvič.
    09:34 Michail GRIGORENKO - 0:1
     
    09:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď Rakušané bojovali v útočném pásmu o udržení se ve třetině, obránce zariskoval, ale přišel o puk a do samostatného úniku se dostal MICHAIL GRIGORENKO. Překvapivě vystřelil z větší dálky k brankářově levé tyči a puk zapadl do sítě! Bez asistence.

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 10. Grigorenko, 12. Anisimov (Bučněvič), 14. Barabanov (A. Michejev, J. Jakovlev), 24. Grigorenko (Anisimov), 30. Kaprizov (Dacjuk, Dadonov), 38. Mamin (Kaprizov), 54. A. Michejev


    Rakousko: Madlener (Kickert) – Unterweger, Schumnig, Heinrich, S. Ulmer, Viveiros, Schlacher, Altmann, Peter – Ganahl (A), Hundertpfund (C), Schneider – Lebler (A), Komarek, Hofer – Zwerger, Rauchenwald, Woger – Spannring, Obrist.
    Rusko: Košečkin (41. Šesťorkin) – Gavrikov, Kiselevič, Nestěrov, N. Zajcev, J. Jakovlev, Trjamkin, Chafizullin – Kaprizov, Dacjuk (C), Dadonov (A) – Grigorenko, Anisimov, Bučněvič – Mamin, Andronov (A), Šalunov – Barabanov, Kablukov, A. Michejev.

    Rozhodčí: Mayer (USA), Wehrli (SUI) – Lhotský (CZE), Šefčík (SVK)
    bahis siteleri