Francie – Rakousko 5:2 (kon.) | Dánsko – Norsko 3:0 (kon.) | Bělorusko – Česko 0:3 (kon.)
USA – J. Korea 13:1 (kon.)
konec
Bělorusko
0:3 (0:3, 0:0, 0:0)
Česko
Pátek 11.05.2018, 20:15 • Royal Arena, Kodaň, Dánsko (kapacita: 12 490 míst) • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    18:43 Michal ŘEPÍK - 0:3
     
    18:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pálí i potřetí! Kapitán Červenka s Moravčíkem vyslali na zteč MICHALA ŘEPÍKA, který se rychlým spurtem po pravém křídle dostal k palbě a golfákem nakonec propálil brankařský postoj Truse. Puk mířil těsně nad jeho rameno. Asistence: Michal Moravčík, Roman Červenka.
    15:53 Roman HORÁK - 0:2
     
    15:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda! Plekanec ukázal neskutečný klid, když se řítil na běloruskou branku po levém křídle. Po krátkém rozmýšlení nestřílel, ale ještě si potáhl puk k tyčce a skulinkou ve Trusově výstroji vyslal zadovku přesně na osu hřiště. Zde už stál hbitý ROMÁN HORÁK, pro něhož už byla rána do odkryté branky formalita. Asistence: Tomáš Plekanec.
    08:13 Libor ŠULÁK - 0:1
     
    08:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým využívá přesilovku! LIBOR ŠULÁK vyslal další svojí typickou ránu od modré přesně nad beton Truse, který nedokázal tuto bombu vyrazit. Češi tak využili přesilovku, ve které se dlouho trápili. Jaškin pak navíc výborně clonil. Bělorusové tak musejí poprvé kapitulovat. Asistence: David Krejčí.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 9. Šulák (Krejčí), 16. Horák (Plekanec), 19. Řepík (Moravčík, Červenka)


    Bělorusko: Trus (M. Karnauchov) – Falkovskij, Vorobej, Děnisov, Korobov (A), Lisovec, Chenkel, Ustiněnko – Děmkov, Platt, Šarangovič – Pavlovič (C), Suško, Kovyršin – Razvadovskij, Kislyj, Gavrus – Drozd, Levša, Kitarov (A).
    Česko: Francouz (Rittich) – Gudas (A), Šulák, Hronek, Moravčík, D. Sklenička, Jordán, J. Krejčík, Polášek – Jaškin, Krejčí, Pastrňák – D. Kubalík, Hyka, Nečas – Červenka (C), Faksa, Řepík – Nestrašil, Plekanec (A), Horák.

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Schukies (GER) – Kohlmüller (GER), Sormunen (FIN)
    bahis siteleri