Francie – Rakousko 5:2 (kon.) | Dánsko – Norsko 3:0 (kon.) | Bělorusko – Česko 0:3 (kon.)
USA – J. Korea 13:1 (kon.)
konec
USA
13:1 (4:1, 4:0, 5:0)
Jižní Korea
Pátek 11.05.2018, 20:15 • Jyske Bank Boxen, Herning • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:50 Sonny MILANO - 13:1
     
    58:50
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    DeBrincat míchal s pukem na pravé straně, následně nahrával na druhou tyč, kde nataženou hokejkou po ledě skóroval SONNY MILANO. Asistence: Alex DeBrincat, Tage Thompson.
    51:40 Derek RYAN - 12:1
     
    51:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po střele zprava na zadní tyč vyrazil Song-če Pak kotouč pouze před dorážejícího DEREKA RYANA. Ten podle rozhodčích nekopl do puku úmyslně. Anebo se po zásahu do brusle dotkl ještě hracího předmětu hokejkou. Tak či onak – gól po konzultaci s kolegou u videa platí. Asistence: Alex DeBrincat, Neal Pionk.
    49:10 Neal PIONK - 11:1
     
    49:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Butcher zakončil z osy hřiště vedle levé tyče, ale od mantinelu se puk odrazil na levý kruh, kde NEAL PIONK narval kotouč z jedničky do vzdálenějšího horního rohu branky na vyrážečku Song-če Paka. Asistence: Will Butcher.
    46:12 Cam ATKINSON - 10:1
     
    46:12
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Kane zavezl kotouč po pravé straně do útočného pásma. Načež přihrál pod sebe a CAM ATKINSON vypálil zápěstím mezi kruhy k levé tyči proti natažené lapačce (a pravé ruce) Song-če Paka. Asistence: Patrick Kane, Charlie McAvoy.
    45:06 Tage THOMPSON - 9:1
     
    45:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Milano nahrával na levou stranu za branku TAGE THOMPSONOVI, ten posléze šikovně o pravou nohu Song-če Paka dostal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Sonny Milano.
    32:18 Cam ATKINSON - 8:1
     
    32:18
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Rychlá souhra Američanů. Lee byl na středu. Kane přihrával zprava na druhou tyč, kde zakončoval CAM ATKINSON pod břevno. Asistence: Patrick Kane, Charlie McAvoy.
    28:41 Patrick KANE - 7:1
     
    28:41
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Atkinson vyhrál buly po levé ruce brankáře Korejců. Následně McAvoy nahrál zleva na pravý kruh, kde zakončil PATRICK KANE pod horní tyč, Song-če Pak toho moc neviděl, protože Lee clonil. Asistence: Charlie McAvoy.
    27:06 Blake COLEMAN - 6:1
     
    27:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Martinez nahrával ve středním pásmu křížem na levou stranu. BLAKE COLEMAN si na levém křídle pohrál s kotoučem a zápěstím do kratšího horního rohu branky vyhnal Daltona na střídačku. Asistence: Alec Martinez, Colin White.
    23:42 Derek RYAN - 5:1
     
    23:42
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    DEREK RYAN se rozhodl při kontru dva na jednoho s Larkinem pro zakončení zápěstím z levého kruhu do vzdálenějšího horního rohu branky směrem na lapačku Daltona a Američané se prosadili v oslabení. Asistence: Alec Martinez.
    19:17 Charlie MCAVOY - 4:1
     
    19:17
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Larkin se zprava dostal na střed modré čáry, vystřelil na přední tyč do vyrážečky Daltona, od které se kotouč odrazil na hokejku CHARLIEHO MCAVOYE a ten snadno dorazil do prázdné branky. Asistence: Chris Kreider, Dylan Larkin.
    13:29 Charlie MCAVOY - 3:1
     
    13:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Kane posunul kotouč zprava na levý kruh, kde z jedničky napálil CHARLIE MCAVOY puk k přední tyči. Asistence: Patrick Kane, Johnny Gaudreau.
    12:56 Patrick KANE - 2:1
     
    12:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Gaudreau nahrával na pravý kruh při přesilovce pět na tři a PATRICK KANE skóroval zápěstím do bližšího horního rohu branky. Navíc přesilovka pět na tři bude ještě pokračovat zhruba 90 vteřin. Asistence: Johnny Gaudreau.
    08:35 Anders LEE - 1:1
     
    08:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Larkin si narazil kotouč se svým spoluhráčem, poté cpal kotouč zprava bekhendem na zadní tyč. Dalton vykopl puk pravým betonem, ale dorážkou zblízka vyrovnal trošku se štěstím ANDERS LEE. Asistence: Dylan Larkin, Johnny Gaudreau.
    05:23 Čin-hi AHN - 0:1
     
    05:23
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Naprosto zasloužená branka Korejců za předvedenou přesilovku! Po střele od modré čáry neuhlídal Butcher ČIN-HI AHNA, který dorážel zleva, sice netrefil kotouč vůbec čistě, ale hrací předmět i tak těsně skončil za brankovou čárou. 0:1. Asistence: Sang-uk Kim, Won-čon Kim.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 9. Lee (D. Larkin, J. Gaudreau), 13. P. Kane (J. Gaudreau), 14. McAvoy (P. Kane, J. Gaudreau), 20. McAvoy (Kreider, D. Larkin), 24. D. Ryan (Martinez), 28. Coleman (Martinez, White), 29. P. Kane (McAvoy), 33. Atkinson (P. Kane, McAvoy), 46. T. Thompson (Milano), 47. Atkinson (P. Kane, McAvoy), 50. Pionk (Butcher), 52. D. Ryan (DeBrincat, Pionk), 59. Milano (DeBrincat, T. Thompson) – 6. Jin-Hui Ahn (Sang-uk Kim, Won-čon Kim)


    USA: Darling (Ch. Lindgren) – Martinez, McAvoy, Butcher, C. Murphy (A), Pionk, Jensen, Hughes – Atkinson, White, P. Kane (C) – Lee, D. Larkin (A), J. Gaudreau – Kreider, D. Ryan, DeBrincat – Milano, Coleman, T. Thompson – Gibbons.
    Jižní Korea: Dalton (28. Song-če Pak) – Ton-ko I, Won-čon Kim, Hjon-ho O, Regan, Plante (A), Jong-čon Seo – Sang-uk Kim (A), Ki-song Kim, Č-h. Lee – Swift, Jin-Hui Ahn, Radunske – Sang-u Šin, U-sang Pak (C), Sang-hun Šin – Won-čong Kim, Čin-kjo Pak, Hjun-čol Song.

    Rozhodčí: Sjoqvist (SWE), Wehrli (SWI) – Lhotský (CZE), Suominen (FIN)
    bahis siteleri