Benátky n/J – Jirny 1:2 (kon.) | Vltavín – Čížová 6:2 (kon.) | Vyšehrad – Brozany 1:2 (kon.)
Chrudim – Litoměřicko 1:1 (4:2 po pen.) | Domažlice – Písek 3:0 (kon.) | Zápy – Převýšov 0:1 (kon.)
Benešov – Štěchovice 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Nymburk 2:1 (kon.) | Ústí n/O – Dobrovice 3:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
6:2 (1:2)
Sokol Čížová
Středa 30.05.2018, 17:00 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je to tak. Loko Vltavín v druhém poločase zabral a na hře to bylo znát, povedlo se mu vstřelit totiž hned pět branek! Na vítězství se nejvíce podílel střelec hattricku Petr Pejša. Zdatně mu ovšem sekundoval Andrej Todorovič, který, přestože byla na hřišti jen něco málo přes třicet minut, stihl vstřelit dvě branky. (18:49:17)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Utkání už se spíše jen dohrává. Míč mají na svých kopačkách i nadále hráči v zelených dresech a dá se očekávat, že tímto výsledkem celý zápas skončí.
     
    88
    Právě tento hráč se pokoušel probít se do velkého vápna a poslat přízemní centr. Nakonec mu ovšem míč na mokrém povrchu sklouzl mimo tři tyče.
     
    87
    Jediným hráčem, který je schopen proti Vltavínu dnes něco vymyslet, je hostující kapitán Petr Janda. Výkon jednoho hráče k výhře ale nestačí.
    86. TODOROVIČ - 6:2
     
    86
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí přichází šestá branka! Dočkáme se dalšího hattricku? Na roh si nejvýše naskočil ANDREJ TODOROVIČ, jenž poslal hlavičku na zadní tyč, kde neměl hostující brankář šanci.
     
    85
    Obrovská šance na vstřelení šesté branky do hostující sítě! Kratochvíl se ale tentokrát vyznamenal. Nebýt jeho, Čížová by prohrávala o více branek.
     
    84
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Lukáš Dvořák, přichází Martin Rozhoň.
     
    84
    Na Čížové je vidět, že by něco s utkáním ještě chtěla udělat, ale dneska tomu něco chybí. Má problém se vůbec dostat do zakončení.
    83. TODOROVIČ - 5:2
     
    83
    Vltavín právě vstřelil branku!
    A pátá branka je na světě! Jako první si míč ve velkém vápně našel střídající ANDREJ TODOROVIČ, jenž rozradostnil domácí fanoušky.
     
    82
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Ondřej Šípek, přichází Jakub Eichler.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Lukáš Mudra (Sokol Čížová).
     
    80
    Janda si chtěl rychle narazit míč s Kočím, což se mu nakonec povedlo. Jeho běh vstříc gólmanovi, byl nakonec zastaven a hosté budou rozehrávat rohový kop.
     
    79
    Lukáš Láncz si všiml úplně volného Vladimíra Valíčka na středu hřiště, a tak mu poslal pas. Valíčkovi střela ale moc nesedla a byla sražena na hranici šestnáctky.
     
    78
    Další hráč v zeleném dresu se hnal do zajímavé pozice. Na poslední chvíli si míč ukopl, a ten tak dojel až ke Kratochvílovi, který ho ukryl v rukavicích.
     
    77
    Nechybělo mnoho a Sokolo mohl schytat potupného bůra! K Ondřeji Špírkovi se odrazil míč v šestnáctce, ale on nebyl schopen ho propálit až do sítě!
     
    76
    Hráči Čížové dokázali obrat svého soupeře o míč a vypadalo to na rychlý protiútok. Nakonec vše pokazila další nepřesná přihrávka, jež skončila až u brankáře.

    Denisa Józsová

    Branky: 11. Pejša, 51. Pejša (pen.), 62. Pejša, 64. Schindler, 83. Todorovič, 86. Todorovič – 14. Zahrádka, 31. Bálek

    Karty:   50. Held (CIZ), 50. Novák (CIZ), 50. Janda (CIZ), 54. Kočí (CIZ), 81. Mudra (CIZ)


    Loko Vltavín: Koblenc – Abena, Růžička (46. Valíček), Macháč (57. Todorovič), Hovorka, Pejša (74. Kostka), Šípek (82. Eichler), Schindler, Rada, Pozníček (68. Láncz), Maione.
    Náhradníci: Roušal, Valíček, Eichler, Láncz, Todorovič, Kostka, Tichý.

    Sokol Čížová: Kratochvíl – Pedro, Novák, Held, Vacovský, Dvořák (84. Rozhoň), Mudra, Zahrádka (73. Vávra), Kočí, Bálek, Janda (C).
    Náhradníci: Vávra, Nečas, Přibyl, Rozhoň.

    Rozhodčí: Zadinová – Šafránková, Žáková
    bahis siteleri