Argentina – Haiti 4:0 (kon.) | Peru – Skotsko 2:0 (kon.) | Panama – Sev. Irsko 0:0 (kon.)
Japonsko – Ghana 0:2 (kon.) | Rakousko – Rusko 1:0 (kon.)
konec
Argentina
4:0 (1:0)
Haiti
Středa 30.05.2018, 01:10 • La Bombonera, Buenos Aires • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Kdo jde spát, tak přeji dobrou noc, kdo ne, tak úspěšný start do nového dne a u dalšího fotbalového přenosu zase někdy na počtenou. (03:11:18)
     
    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 8:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:13.
     
    Je dobojováno! Argentina vstoupila do přípravy na blížící se MS vítězstvím 4:0 nad trpaslíkem z Haiti. Ve všech dnešních brankách měl kopačku fotbalová megastar Lionel Messi, který si nejprve připsal hattrick a na poslední branku Agüera parádně přihrál. Další přípravné utkání odehraje Argentina až 9. června na evropské půdě proti Izraeli.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    K exekuci přímého kopu se postavil Messi, který branku přestřelil. To bude zřejmě všechno, co tento zápas nabídne.
     
    90+2
    Lionel Messi byl faulován a máme tady poslední standardní situaci v tomto zápase. Tento volný přímý kop je z velmi slibné vzdálenosti.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto zápasu protáhne tento zápas o dvě minuty.
     
    90
    Rozběhnula se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto zápasu. U míče jsou domácí hráči, kteří drží míč na svých kopačkách a čekají na závěrečný hvizd.
     
    89
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Arcus, přichází Vernet.
     
    88
    Až v tuto chvíli si Haiti připsalo střelu. Nebyla to sice střela na branku, ale i tak vybojovala pro Haiti první rohový kop v zápase.
     
    87
    Argentina si lehce komplikuje svou rozehrávku na vlastní polovině a docela si zahrává s ohněm. Haiti toho ale nedokázalo využít.
     
    86
    Rychlá rozehrávka přímého kopu měla vybídnout Agüera, ale ten byl pomalý. Dříve u míče byl hostující brankář Placide, který přátelský poplácal domácího útočníka.
     
    85
    Pavón je po svém příchodu na trávník velmi aktivní. Jenže aktivita někdy škodí, jako v tomto případě, kdy mu byl odpískán ofsajd.
     
    84
    Mezi střelce dnešního duelu se chtěl zapsat Pavón, ze střední vzdálenosti však nemířil vůbec přesně, vystřelil několik metrů nad horní tyč.
     
    83
    Domácí tým rozehrál rohový kop nakrátko a to bylo špatně. Následný centr byl skvěle zablokován mimo pokutové území Haiti.
     
    82
    Meza se pustil do odvážného souboje jeden na jednoho s obráncem. Projít přes něho však nedokázal a tak byl zastaven. Argentina bude rozehrávat rohový kop.
     
    81
    Dostali jsme se do poslední desetiminutovky dnešního zápasu. Teď je pouze otázka o kolik Argentina vyhraje, zatím je o čtyři branky.
     
    80
    Zápas se nám pomalu blíží ke svému konci. Argentina splnila roli favorita a na rozjezd své přípravy před MS si připíše jednoduché vítězství.
     
    79
    Haiťané stále v tomto zápase nevystřelili a to se nezmění ani po této jejich šance, která vlastní ani šancí nebyla. Jejich útok se zaseknul před pokutovým územím.

    Jan Mládek

    Branky: 17. Messi (pen.), 58. Messi, 66. Messi, 69. Agüero

    Karty:   16. Ade (HAI), 50. Cantave (HAI)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 8:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:13.
    Argentina: Caballero – Salvio, Otamendi, Fazio (46. Rojo), Tagliafico (71. Acuña) – Lo Celso (75. Banega), Mascherano – Lanzini (59. Meza), Messi (C), Di María (59. Pavón) – Higuaín (60. Agüero)
    Náhradníci: Guzmán, Armani – Mercado, Biglia, Banega, Acuña, Meza, Rojo, Ansaldi, Agüero, Dybala, Pavón

    Haiti: Placide (C) – Arcus (89. Vernet), Ade, Jérôme, Christian – Herivaux (69. Labissiere) , Alcéus (70. Chevreuil) , Vorbe (46. Sabat) – Cantave (78. Sprangers), Nazon, Sanon (46. Etienne)
    Náhradníci: Duverger – Labissiere, Etienne, Vernet, Sabat, Chevreuil, Sprangers

    Rozhodčí: Samaniego – Gaona, Aquino (všichni Paraguay)
    bahis siteleri