Francie – Argentina 4:3 (kon.) | Uruguay – Portugalsko 2:1 (kon.)
konec
Francie
4:3 (1:1)
Argentina
Sobota 30.06.2018, 16:00 • Kazaň Arena (Kazaň) • Mistrovství světa • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    90+3. Sergio AGÜERO - 4:3
     
    90+3
    Argentina právě vstřelila branku!
    Messi odcentroval zprava levačkou do levé poloviny vápna a SERGIO AGÜERO se prosazuje hlavou z výskoku do bližšího dolního rohu branky.
    68. Kylian MBAPPÉ - 4:2
     
    68
    Francie právě vstřelila branku!
    KYLAN MBAPPÉ je zatím hrdinou tohoto zápasu. Lloris rozehrál a následoval rychlý přechod do útoku s Kantém na polovině hřiště.. Vzápětí Giroud převzal míč zleva na středu a při brejku přihrál křížem na pravou stranu. Tam si KYLAN MBAPPÉ naběhl z druhé vlny a sám proti Armanimu zakončil do vzdálenějšího dolního rohu branky.
    64. Kylian MBAPPÉ - 3:2
     
    64
    Francie právě vstřelila branku!
    Tohle je silná káva na úvod play-off MS! Křižné nahrávky na levou stranu využil Hernández. Odcentroval. Matuidi byl ve vápně nejprve zablokovaný. Následně si míč našel KYLAN MBAPPÉ a z levé části šestnáctky narval balón mezi levou rukou a tělem Armaniho do sítě.
    57. Benjamin PAVARD - 2:2
     
    57
    Francie právě vstřelila branku!
    Hernándezův centr zleva skončil na pravé straně těsně před vápnem a BENJAMIN PAVARD napálil balón k zadní tyči.
    48. Gabriel MERCADO - 1:2
     
    48
    Argentina právě vstřelila branku!
    Standardní situaci rozehrál Banega zleva přes dva hráče ve zdi na zadní tyč, kde Pogba odrazil balón pouze k Messimu. Ten se otočil a vystřelil levačkou, načež v pravé polovině vápna tečoval GABRIEL MERCADO balón nohou po zemi do pravé části branky okolo levé ruky brankáře. Lloris na tohle nemohl adekvátně reagovat.
    41. Ángel Di María - 1:1
     
    41
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tak to klobouček! Dva Argentinci si po autu na levé straně vyměnil míč. Ten se přesunul s přispěním Banegy na střed a ÁNGEL DI MARÍA levačkou z osy hřiště srovnal střelou z kroku k pravé tyči, kde natahoval vyskakující Lloris marně levou ruku.
    13. Antoine GRIEZMANN - 1:0
     
    13
    Francie právě vstřelila branku!
    ANTOINE GRIEZMANN proměnil penaltu levačkou po zemi do levé části branky ze svého pohledu. Nebylo to úplně k tyči. Armani šel na druhou stranu.

    Vít Muzikář

    Branky: 13. Griezmann (pen.), 57. Pavard (Lucas Hernández), 64. Mbappé, 68. Mbappé (Giroud) – 41. Di María (Banega), 48. Mercado (Messi), 90+3. Agüero (Messi)

    Karty:   72. Matuidi (FRA), 73. Pavard (FRA), 90+3. Giroud (FRA) – 11. Rojo (ARG), 19. Tagliafico (ARG), 43. Mascherano (ARG), 50. Banega (ARG), 90+3. Otamendi (ARG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:1. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 21:15.
    Francie: Lloris (C) – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas Hernández – Kanté, P. Pogba – Mbappé (89. Thauvin), Griezmann (83. Fékir), Matuidi (75. Tolisso) – Giroud.
    Náhradníci: Mandanda, Aréola – Kimpembe, Lemar, O. Dembèlé, Tolisso, N'Zonzi, Rami, Fékir, Sidibé, Thauvin, Mendy.

    Argentina: Armani – Mercado, Otamendi, Rojo (46. Fazio), Tagliafico – E. Pérez (66. Agüero), Mascherano, Banega – Pavón (75. Meza), Messi (C), Di María.
    Náhradníci: Guzmán, Caballero – Ansaldi, Biglia, Fazio, Acuňa, Higuaín, Meza, Salvio, Agüero, Lo Celso, Dybala.

    Rozhodčí: Faghani – Sokhandan, Mansouri (všichni IRN)
    bahis siteleri