Slavia – Plzeň 3:2 (kon.) | Příbram – Bohemians 1905 3:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jablonec 4:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:2 (kon.)
konec
FK Příbram
3:3 (3:1)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 30.07.2018, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians 1905 tak dlouho bušili do domácí příbramské obrany, až se jim jí podařilo jedenáct minut před koncem zápasu překonat a dovršit úžasný comeback, který přinesl MICHAL VRÁNA!
     
    54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tichý úvod druhého poločasu zápasu ukončil faul jednoho z příbramských fotbalistů po rohovém kopu a Bohemians měli k dispozici penaltu, ze které se jim podařilo krátce po přestávce snížit! Chladné nervy zachoval ANTONÍN VANÍČEK, který vstřelil svůj druhý gól!
     
    40
    Příbram právě vstřelila branku!
    Pražský tým nedokázal ze standardní situace nic vytěžit a po ztrátě míče v blízkosti pokutového území přišel rychlý protiútok Příbrami, který přinesl třetí gól! Domácí skórovali potřetí v řadě a vedou pět minut před přestávkou 3:1! Třetí gól domácího týmu vstřelil MARTIN POLÁK.
     
    36
    Příbram právě vstřelila branku!
    Když je někde klid, říká se, že je to klid před bouří, a to se nyní dokonale potvrdilo! Příbram deset minut před přestávkou udeřila a IBRAHIM KEITA otáčí vývoj zápasu přesnou střelou z hranice šestnáctky na ose hřiště! Domácí vedou.
     
    25
    Příbram právě vstřelila branku!
    Bohemians rozehráli rohový kop a po centru na přední tyč poslali míč mimo, zatímco Příbram po postupné akci vystřelila potřetí v zápase mezi tři tyče a tentokrát z toho byla branka JAKUBA LUKAVSKÉHO znamenající vyrovnání – 1:1!
     
    17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians 1905 tak dlouho obléhali pokutové území Příbrami, až se dostali ke střele a po čtvrthodině hry vedou 1:0! Ondřej Kočí sice první pokus pražského celku v úvodu zápasu zastavil, nyní už byl ale bezmocný. Střelou zpoza šestnáctky ho překonal ANTONÍN VANÍČEK!

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 25. Lukavský, 36. Keita, 40. Polák – 17. Vaníček, 54. Vaníček (pen.), 79. Vrána

    Karty:   34. Farkaš (BOH)


    FK Příbram: Kočí – Petrlík, Kodr (C), Průcha, Lukavský, Pecka (68. Vlček), Keita, Hloušek, Polák (83. Čížek), Pecháček, Jandera.
    Náhradníci: Beran – Benda, Vlček, Čížek.

    Bohemians Praha 1905: Fiala – Farkaš, Václavík (C), Hlinák (61. Vrána), Bartek, Vodháněl (90. Le Tuan), Vaníček, Buneš (71. Begič), Nečas (87. Melíšek), Krch, Vetešník.
    Náhradníci: Kouba – Vrána, Melíšek, Le Tuan, Nátr, Begič.

    Rozhodčí: Matějček – Kubec, Šimáček.

    Diváci: 100
    bahis siteleri