Lok. Košice – B. Bystrica 0:2 (kon.) | Pohronie – Trebišov 1:1 (kon.)
konec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
1:1 (0:0)
Slavoj Trebišov
sk Pátek 03.08.2018, 20:00 • Žiar nad Hronom • MONACObet liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už boli svedkami presných zásahov, prekvapivo však išli do vedenia hostia v 64. minúte, keď sa po rohovom kope presadil hlavou kapitán Kolbas. Aktivita domácich však stále pokračovala a v 79. minúte sa parádnou strelou presadil Pelegríni, čím stanovil konečný výsledok 1:1! Hostia hrali ešte od 83. minúty bez vylúčeného Vojtoviča, takže s touto remízou musia byť nadmieru spokojní.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok piatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:06:05)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Bolo tam menšie strkanie, striedanie a tak ešte stále pokračujeme, aj keď nadstavený čas už dávno uplynul.
     
    90+5
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Novák, prichádza Vasiľ.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Kolbas (Slavoj Trebišov).
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Hatok (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    90+3
    Pohronie ešte zahrávalo rohový kop, ale nič z neho nevyťažilo a navyše išiel do rýchleho brejku Ján Novák, ktorý sa však cez obranu domácich nepresadil. Ostáva dohrať posledné sekundy.
     
    90+2
    Dnešné stretnutie sleduje 1021 divákov.
     
    90+1
    Druhý polčas sa predlžuje o štyri minúty!
     
    90
    Riadny hrací čas tohto stretnutia čoskoro naplní, čakáme už na údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Šuľák, prichádza Špak.
     
    88
    Pohronie mohlo ísť do vedenia! Pelegríni našiel presným centrom na vzdialenejšej tyčke Jacka, ale jeho hlavička ide tesne vedľa brány súpera! Domáci diváci už kričali gól, ale bolo to predčasné.
     
    87
    Na centrovanú loptu si najvyššie vyskočil brankár Giertl a ukryl ju do svojich rukavíc. Trebišovský brankár sa ešte snaží natiahnuť čas ako sa len dá.
     
    86
    Po zrazenom centri získava Pohronie rohový kop, hostia sa tak musia mať na pozore, každá chyba ich môže stáť stratu bodu z tohto stretnutia.
     
    85
    Podľa očakávania sa domáci futbalisti presunuli na útočnú polovicu a dobre aj kombinujú. Trebišov je pod tlakom a musí ho ustáť približne 5 minút.
     
    84
    Naopak, domácim sa otvára šanca strhnúť vedenie na svoju stranu. Budú sa však musieť popasovať s hlbokou defenzívou súpera.
     
    83
    Pre hostí sa však situácia komplikuje! Vojtovič dostáva druhú žltú kartu a tak v závere zápasu svojim spoluhráčom nepomôže, môže sa ísť osprchovať a modliť sa, aby to jeho spoluhráči zvládli. Inak ho čaká dlhá cesta domov.
     
    81
    Trebišov by zrejme bol aj spokojný s takýmto výsledkom, ale musí ešte vynaložiť veľké úsilie, aby si ho udržal. Do konca zápasu už veľa času neostáva.
     
    80
    Ostáva teda 10 minút do konca tohto stretnutia a stav je vyrovnaný 1:1! Domáci však stále hýria veľkou aktivitou, zrejme ešte nepovedali posledné slovo.
    79. PELEGRÍNI - 1:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    79
    Pohronie dalo gól!

    Šťastná ruka domáceho trénera pri striedaní! Pohronie sa usadilo na útočnej polovici, výbornú prihrávku dostal LUKÁŠ PELEGRÍNI a ten výstavným kúskom vyrovnáva na 1:1! Vyrovnanie domácich je určite zaslúžené.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Blahút, prichádza Košuda.
     
    76
    Ukrajinský futbalista Starosta to skúsil propagačným pokusom na bránu domácich, ale strelu do stredu brány pohodlne kryje brankár Jenčo.
     
    75
    Postupne sa tak začína navyšovať tlak domácich futbalistov, ale to im stále nič platné nieje, kedže prehrávajú najtesnejším rozdielom. Minimálne remízu by si však Pohronie určite zaslúžilo.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Ruskovský (Slavoj Trebišov).
    73. Ďungelove zakončenie
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    73
    Ďungel vystrihol pekný akrobatický kúsok po výbornom centri, ale jeho nožničky smerujú tesne vedľa súperovej brány! Giertl si poriadne vydýchol.
     
    72
    Opäť sa ujal slova miestny hlásateľ, ktorý sa snaží vyburcovať domácich fanúšikov. Návšteva na štadióne je veľmi slušná, niečo cez tisíc divákov, čo je na slovenské pomery a hlavne v nižšej súťaži unikát.
     
    71
    Spoza pokutového územia to skúšal Špyrka, ale jeho pokusu chýbala potrebná razancia a Giertl tak zasahovať nemusel. Brankár hostí sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
     
    70
    Necelých 20 minút ostáva domácim futbalistom, aby aspoň vyrovnali. Hostia sú však v obrane veľmi pozorní a súpera do šancí nepúšťajú, Pohronie si už svoje gólové príležitosti zrejme premrhalo.
     
    69
    Pavúkovi veľa nechýbalo, aby rozjasal domácich divákov! Oprel sa do svojej strely z prvej z tesnej hranice pokutového územia, ale jeho pokus ide tesne vedľa Giertlovej brány!
     
    67
    Hostia sa však spoliehajú na rýchle brejky, po jednom z nich to skúšal zaujímavým pokusom Ján Novák, ale jeho pokus smeruje vedľa domácej brány.
     
    66
    Pohronie sa tak snaží o rýchlu odpoveď, ale obrana hostí je aj naďalej pozorná. Sme tak ešte určite zvedaví, či sa domácim podarí vyrovnať, alebo si Trebišov odnesie domov tri body.
     
    65
    Domáci teda doplatili na všetky svoje zahodené šance v tomto zápase. Hostia vyťažili z minima maximum, ale stále do konca stretnutia ešte nejaký ten čas ostáva.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Tesák, prichádza Pavúk.
    64. KOLBAS - 0:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    64
    Trebišov dal gól!
    Tak to je určite nečakané! Trebišov zahrával rohový kop, presný center na územie bieleho bodu našiel hlavu kapitána hostí JAROSLAVA KOLBASA a ten aj s dávkou šťastia dostáva loptu do siete a posiela hostí do vedenia o jeden gól – 0:1!
     
    63
    Pred bránu domácich úspešne centroval Novák, po zásahu domácej obrany získavajú hostia rohový kop. Pohronie sa tak bude musieť brániť.
     
    62
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Jovanović, prichádza Ruskovský.
     
    60
    Po hodine hry však stále čakáme na prvý zápis do streleckej listiny. Aktívnejšie hrajú stále domáci, ale to im nič platné nieje, kedže takýto stav by každému priniesol po jednom bode.
     
    59
    Domácim sa stále nedarí prekonať súperovu defenzívu, Trebišov dnes zrejme bude veľmi vďačí aj za bezgólovú remízu. Na nejaké závery je však zrejme ešte predčasne.
     
    57
    Nasledoval ešte rohový kop domáceho celku, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Pohronie si na svojej polovici preberá loptu a opäť sa presúva na útočnú polovicu.
     
    56
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Sojka, prichádza Pelegríni.
    55. Giertl bol pozorný
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    55
    Veľa nechýbalo a domáci sa mohli radovať z prvého gólu v tomto zápase! Župa vysielal zrejme skôr centrovanú loptu, ktorá takmer zapadla pod brvno súperovej brány, ale na rohový kop ju dokázal vyškriabať brankár Giertl!
     
    54
    Aj naďalej sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, ale nedarí sa im teraz v prechode do útoku. Trebišov sa snaží o vysoké napádanie, čo robí Pohroniu menšie problémy.
     
    53
    Novák krásny pasom vysunul smerom dopredu Kolbasa, ale kapitán hostí bol pomalší a pri lopte bok skorej Nosko. Bol to však aký taký náznak šance zo strany Trebišova.
     
    51
    Blahút išiel do sklzu pred bránou hostí, ale Giertl dobre čítal hru a bol pri lopte skorej, čím ju dokázal dostať do bezpečia. Pohronie sa však ešte drží na útočnej polovici.
     
    50
    Neujal sa tak ani tento útok domáceho celku, Giertl sa chystá k odkopu od svojej brány. Zatiaľ to teda vyzerá, že aj druhý polčas by mohol mať podobný priebeh ako ten prvý.
     
    49
    Pohronie získalo priamy kop zo zaujímavej pozície, ale nacvičený signál nebol úspešný, Tesákové zakončenie bolo nepresné. Domáci však ešte ostávajú na útočnej polovici.
     
    48
    Mali sme však možnosť sledovať rýchly brejk zo strany Trebišova, centrovať sa snažil Starosta, ale jeho pokus skončil len na obrancoch domáceho celku.
     
    47
    Hostia si po výkope dlho loptu neužili, dostávajú sa k nej domáci a už sa snažia nadviazať na svoju aktivitu z prvého polčasu.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase napokon žiadny gól nepadol, ale domáci mali hneď niekoľko zaujímavých situácii na otvorenie skóre. Hostí však podržal brankár Giertl a viackrát dobre zasiahla aj defenzíva. Pohronie tak s týmto výsledkom určite nieje spokojné, hostia naopak sú veľmi vďační za takýto stav.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:03.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Žltú kartu dostáva Sojka (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    45+1
    Prvý polčas sa predlžuje o dve minúty!
     
    45
    Na ihrisku ostáva ležať Sojka a vyžiadal si ošetrenie. Hra je teda prerušená, riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Zrejme sa tak ešte niečo nadstaví.
     
    44
    Po nedovolenom zákroku získali domáci priamy kop, o centrovanú loptu sa postaral Špyrka, ale jeho pokus si postrážila obrana súpera a upratala túto loptu do bezpečia.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Vojtovič (Slavoj Trebišov).
     
    41
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, stále čakáme na zápis do streleckej listiny. Najbližšie mali k tomu domáci a to hneď niekoľkokrát, ale hostia so šťastím držia nerozhodný výsledok.
     
    40
    Ján Novák sa pokúsil o rýchle založenie hosťujúceho útoku, ale ocitol sa len v postavením mimo hru. Pohronie získava na svojej polovici loptu a môže skúsiť založiť ďalší útočný výpad.
     
    39
    Tesák zahrával ďalší rohový kop svojho tímu, ale túto centrovanú loptu dostáva obrana súpera do bezpečia. Hostia sa pokúšali o rýchly brejk, ale pri lopte je znova domáci celok.
     
    38
    Pohronie je znova usadené na súperovej polovici, tlak domácich je už enormný. Trebišov so šťastím drží nerozhodný výsledok, koniec polčasu však ešte neprichádza.
     
    37
    Táto situácia však už volala po góle! Domáci sa zrejme predbiehajú v zahadzovaní šancí, teraz sa k lopte dostal Sojka, ale jeho pokus ide len tesne vedľa tyčky súperovej brány!
     
    36
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, ale pri lopte je aj naďalej Pohronie. Domáci sa ešte snažia niečo zaujímavé vymyslieť, Trebišov je stále pod tlakom.
     
    35
    Giertl si musel dať pozor na tento pokus domácich futbalistov a po jeho zákroku získavajú domáci futbalisti ďalší rohový kop. Tlak Pohronia tak znova narastá, hlásateľ na štadióne sa snaží vyburcovať fanúšikov.
     
    34
    Do pokutového územia posielal dobrú loptu Ďungel, najprv sa o zakončenie pokúšal Tesák, ale ten loptu nezasiahol a Špyrkov pokus bol už nepresný.
     
    33
    Pohronie sa opäť snaží prebrať réžiu hry na svoje kopačky, ale Trebišov okamžite vysoko napáda súperovu rozohrávku a neposkytuje domácim dostatok priestoru.
     
    32
    Keď som už spomínal hráčov, ktorí pôsobili v reprezentačnom drese, tak domáce Pohronie má v základnej zostave jedného aktuálneho reprezentanta. Jozef Špyrka sa bude hlásiť na najbližšom zraze reprezentačnej 19-tky.
     
    31
    Realizácie priameho kopu sa ujal Tesák, ale jeho nepresná strela ide len mimo bránu súpera. Giertl tak zasahovať nemusel, loptu uvedie do hry svojim výkopom.
     
    30
    Nasledovať bude priamy kop po faule na domáceho Špyrku z dobrej vzdialenosti. Giertl si tak už stavia početný múr, sme zvedaví, či to bude priama strela na bránu súpera.
     
    29
    Hostia sa snažili odpovedať rovnakou mincou, ale ich útočná snaha nič neponúkla a pri lopte je už opäť Pohronie. Futbalisti v modrom sa pokúšajú o ďalšiu nebezpečnú akciu.
    28. Ďalšia šanca domáceho tímu
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    28
    Škoda tejto situácie pre domáci tím! Pohronie ťahalo rýchly protiútok, Špyrka posielal loptu niekam na biely bod, ale zakončenie jeho spoluhráča končí na pozornej obrane! Defenzíva hostí sa teda opäť správne dokázala rozostaviť.
     
    26
    Hra sa začína postupne vyrovnávať, častejšie sa do útoku už dostávajú aj hostia. Dve dobré príležitosti však stále mali domáci futbalisti, hostia si ešte žiadnu šancu nevypracovali.
     
    24
    Zakrátko sa po rýchlom protiútoku prezentoval strelou z väčšej vzdialenosti Novák, ale nemieril presne a Jenčo bude odkopávať od svojej brány.
     
    23
    Sledovali sme prvý rohový kop Trebišova, ale center od Nováka nič zaujímavého nepriniesol. Hostia sa previnili iba útočným faulom a tak lopta patrí Pohroniu.
     
    22
    Konečne sa aj hostia usadili na útočnej polovici a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Defenzíva domáceho tímu má tak po prvýkrát v zápase nejakú tú menšiu prácu.
     
    21
    Mimochodom, v drese oboch tímov sú dnes veľmi zaujímavé mená a aj bývalí reprezentanti Slovenska. Farby Pohronia háji Lukáš Tesák a za Trebišov nastupuje Ján Novák.
     
    20
    Ďalší nápor domácich už Trebišov úspešne ustál, ale s peknou dávkou šťastia hostia držia nerozhodný výsledok. Pohronie sa opäť dostáva k lopte a presúva sa na útočnú polovicu.
     
    19
    Aj rohový kop priniesol pekný závar pred bránou Trebišova. K strele sa dostal Tesák aj Jacko, ale aj v tomto prípade lopta ide do bezpečia. Pohronie sa chystá zahrávať piaty rohový kop.
     
    18
    Po signály sa do zakončenia dostal Špyrka, ale jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop. Tlak domácich tak môže pokračovať, Giertl si už napomína svojich spoluhráčov.
     
    17
    Teraz nasledoval nedovolený zákrok hosťujúceho celku a Pohronie má k dispozícii zaujímavý priamy kop z veľmi dobrej vzdialenosti. Trebišov si tak teraz musí dávať pozor pred svojou bránou.
     
    16
    Úvodný nápor domácich futbalistov je už zrejme zažehnaný, postupne sa do útoku dostáva aj Trebišov. Zatiaľ však úspešne pracujú obe defenzívy, aj keď domáci už mohli určite aspoň o ten jeden gól vyhrávať.
     
    15
    Opäť centroval do pokutového územia hostí Tesák, ale v tomto prípade úspešne zasiahla obrana súpera. Pohronie však ešte ostáva na útočnej polovici.
     
    14
    Nasledoval ďalší útok zo strany domáceho tímu, ale po nepresnej prihrávke lopta opustila hraciu plochu a späť do hry ju uvedie brankár Giertl.
     
    13
    Stále teda platí, že domáci sú veľmi aktívnym celkom a držia svojho súpera pod tlakom. Dve dobré príležitosti už Pohronie malo, ale vyznamenal sa brankár a aj defenzíva Trebišova.
     
    12
    Veľa nechýbalo a domáci sa mohli dostať do vedenia! Tesák potiahol rýchly protiútok svojho tímu a presným prízemným centrom našiel v pokutovom území Ďungela, ktorého zakončenie však tečovala obrana súpera do bezpečia!
     
    10
    Na druhej strane sa už podarilo zakončiť aj hosťujúcemu celku. Strelou z prvej sa prezentoval Lorinčák, ale mieril len veľmi nepresne a lopta končí vysoko nad bránou domáceho tímu.
     
    9
    Giertl sa vôbec nemusí sťažovať na nedostatok práce. Domáci futbalisti sa postarali o ďalšiu strelu spoza pokutového územia, ale brankár hostí mal dobrý výhľad a bez problémov zasiahol.
     
    8
    Od úvodného výkopu sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, ktorí sa snažia pravidelne zakladať útočné výpady. Trebišov je tak pod tlakom, musí sa vyvarovať každej chybe.
     
    7
    Ten už nič zaujímavého neponúkol a rýchly protiútok ťahali futbalisti Trebišova. Domáca obrana však včas zasiahla a opäť má tak loptu na svojich kopačkách Pohronie.
     
    6
    Pohronie zahrávalo zakrátko ďalší rohový kop, po dobrom centri sa do zakončenia dostával Chukwuebuka, ale jeho pokus bol zblokovaný na ďalší rohový kop.
     
    5
    Domácich zrejme tá nedávna situácia poriadne nabudila. K lopte sa tentokrát dostal Špyrka a vyskúšal to strelou z väčšej vzdialenosti, jeho krížny pokus len tesne míňa trebišovskú bránu!
     
    4
    Nasledoval tak ešte rohový kop domáceho celku, ale ten už žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol. Hostia však môžu byť veľmi vďační svojmu brankárovi, ktorý ich zachránil od inkasovaného gólu.
    3. Blahút vo veľkej šanci
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    3
    Je tu prvá veľká šanca v tomto zápase! Domáci získali loptu na svojej polovici a tak nasledoval rýchly protiútok, skvelú prihrávku si prebral Blahút, ale v dobrej pozícii na skórovanie nechal vyniknúť brankára Giertla!
     
    3
    Nasledoval však len faul zo strany domácich a loptu späť do hry uvedie brankár hostí Giertl. Trebišov sa tak už pochopiteľne pokúša takisto o prvý útočný výpad.
     
    2
    Domáci sa ihneď pokúšali o útočný výpad, ale hostia ubránili náznak prvej vážnejšej situácie. Pohronie ešte ostáva pri lopte a snaží sa o ďalší útočný prienik.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Pohronie odohrá toto stretnutie s modrými dresmi, hostia zase v žltých s modrými pruhmi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa už čoskoro začne! Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes sú na programe dve predohrávky našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. Od 20:00 sa proti sebe postavia Pohronie a Trebšiov a očakáva sa celkom zaujímavé stretnutie, ťažko niečo v úvode nového ročníka predpokladať. Zostavy oboch celkov sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Patrik Papuča – Martin Vitko, Marián Jankovič – Richard Sedlár.

    Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Župa, Nosko, Tesák, Jacko (C), Ďungel, Hatok, Paraj, Sojka, Blahút, Špyrka

    Náhradníci: Pelegríni, Antošík, Pavúk, Jacko, Košuda, Packo, Litwiak

    Slavoj Trebišov: Giertl – Vojtovič, Kražel, Šuľák, Chukwuebuka Lazarus, Šuľák, Kolbas (C), Lorinčák, Starosta, Jovanović, Novák

    Náhradníci: Vasiľ, Gibilov, Špak, Ruskovský, Pella

    Rozhodca: Patrik Papuča – Martin Vitko, Marián Jankovič – Richard Sedlár
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa a Slavoj Trebišov. Zápas sa začína o 20:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž – 2. liga. V piatok sa hrajú ešte dve predohrávky a v tomto prenose zavítame do v Žiaru nad Hronom, kam pricestuje Trebišov.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa:
    Domáci futbalisti majú po dvoch odohraných kolách na svojom konte štyri body a tak im patrí predbežné štvrté miesto v tabuľke. V prvom kole remizovali domáci na pôde Interu Bratislava 1:1 a v tom druhom sa už zrodilo prvé víťazstvo v novej sezóne, keď Pohronie zdolalo Lipany na jeho pôde.

    Slavoj Trebišov:
    Hostia majú momentálne na svojom konte 3 body, ktoré získali v minulom kole. Na domácej pôde dokázali zdolať Inter Bratislava 2:1 a získali tak prvé body v novej sezóne, keďže v prvom kole prehrali na pôde Šamorína 2:0.

    Lepšie sú tak na tom momentálne domáci futbalisti, čo ich stavia do úlohy favorita tohto zápasu. Sezóna sa však stále len rozbieha a tak sa ešte môže stať čokoľvek. Uvidíme, ako napokon toto stretnutie dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 79. Pelegríni – 64. Kolbas

    Karty:   45+2. Sojka (POH), 90+4. Hatok (POH) – 43. Vojtovič (SLT), 74. Ruskovský (SLT), 90+4. Kolbas (SLT)   83. Vojtovič (SLT)


    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Župa, Nosko, Tesák, Jacko (C), Ďungel, Hatok, Paraj, Sojka, Blahút, Špyrka
    Náhradníci: Pelegríni, Antošík, Pavúk, Jacko, Košuda, Packo, Litwiak

    Slavoj Trebišov: Giertl – Vojtovič, Kražel, Šuľák, Chukwuebuka Lazarus, Šuľák, Kolbas (C), Lorinčák, Starosta, Jovanović, Novák
    Náhradníci: Vasiľ, Gibilov, Špak, Ruskovský, Pella

    Rozhodčí: Patrik Papuča – Martin Vitko, Marián Jankovič – Richard Sedlár

    Diváci: 1021
    bahis siteleri