Havlíčkův Brod – Znojmo 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 04.08.2018, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O osudu zápasu je již jasno. Chybnou rozehrávku vystihl Jiří Hromádka, který poslal puk na RICHARDA CACHNÍNA. Domácí útočník udělal dva, tři kroky a poslal puk mezi betony! Asistence: Jiří Hromádka a Dominik Vacík.
     
    57:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do dvoubrankového vedení! Souboj o hrací předmět se odehrával za brankou Znojma. Úspěšný byl Tomáš Kohout, který ho nahrál před levou tyč na MARKA KOPICE. Druhý jmenovaný zasunul puk za dezorientovaného gólmana Orlů! Asistence: Tomáš Kohout a Radim Pejchal.
     
    48:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dostává po dalším zaváhání maskovaného muže na dostřel. Martin Nedvěd chtěl pomoci s rozehrávkou, ale puk netrefil ideálně. Kus černé gumy našel TADEÁŠ DELFAVERO, jenž ho dovezl do prázdné branky, leč domácí gólman se pokoušel svoji chybu napravit!
     
    40:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlý nástup do třetiny v podání domácího výběru! Ideální nahrávku dostal MAREK TECL, který prostřeli Kuchanka mezi betony! Asistence: Richard Cachnín a Dominik Vacík
     
    38:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Rychlý protiútok táhla dvojice hráčů Pavel Vaňous s LUKÁŠEM POKORNÝM! Prvně jmenovaný vzal odpovědnost na sebe a vystřelil. Jeho pokus zastavil levým ramenem Kuchanek. Touš se odrazila šťastně k Pokornému, který trefil odkrytou část branky! Asistence: Pavel Vaňous.
     
    18:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek vyrovnává, když využil početní výhodu! JAKUB PETRŽILKA tečuje střelu Radima Pejchala a Kocák, neměl nárok na změnu směru Asistence: Radim Pejchal a Tomáš Kohout.
     
    13:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jsou po využité přesilovce do vedení! Jonáš Adam si vzal puk ve středním pásmu a projel s ním, až do pásma. Mezi kruhy vystřelil, ale jeho pokus se odrazil od zadního mantinelu zpět před branku. Domácí gólman jej chtěl lapit, avšak touš nezachytil svoji lapačkou. Ve správný čas na správném místě byl RICHARD SORGER, který ho uklidil do poloprázdné klece! Asistence: Jonáš Adam.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 19. Petržilka (Pejchal, Kohout), 39. Pokorný (Vaňous), 41. Tecl (Cachnín, D. Vacík), 58. Kopic (Kohout, Pejchal), 60. Cachnín (Hromádka, D. Vacík) – 14. Sorger (Jo. Adam), 49. Delfavero


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (29. Nedvěd) – Dudycha, D. Vacík, Pejchal, Dvořák, Ja. Adam, Krejčí, Najman – Tecl (C), Cachnín (A), Hromádka – Fiala, Kohout, Petržilka – Pokorný, Kopic, Vaňous
    HC LERAM Orli Znojmo: Kocák (29. Kuchanek) – Jo. Adam, Šána, Klus, Chlubna, Peří, Konečný, Marcinko, Ujjobbágy, Koudela – Bazala, Piš (C), Sorger, Fruvirt, Delfavero, Špaček, Kobylnik, Kratochvíl, Molnár, Vokurka, Bittner, Machala

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Kubát, Filip Honza
    bahis siteleri