Třebíč – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Kobra – Letňany 5:6 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:8 (1:3, 0:1, 0:4)
HC Kometa Brno
Sobota 04.08.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přípravné utkání mezi Třebíčí a Kometou Brno je u konce. Hostující tým dokázal ve třetí třetině nasázet do sítě třebíčské branky další čtyři přesné trefy a zcela po zásluze ovládl dnešní utkání. Více než dva tisíce diváků dnes sledovalo na poměry přípravného utkání velmi kvalitní zápas. Ode mne je to pro dnešek vše, loučím se s vámi a z Vysočiny přeji příjemný sobotní večer i zbytek víkendu. (19:43:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Jedovatá rána v podání Kučery nadělala Dostálovi problémy, ale brněnský brankář opět našel způsob jak neinkasovat.
     
    59:29
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    59:24
    Po levém křídle se z vlastního obranného pásma rozjel Raška, dostal se ke střeleckému zakončení, ale Dostálova lapačka byla opět na místě.
     
    58:48
    Dnešní utkání sleduje 2048 diváků.
     
    58:28
    Kometa posouvá hru do středního pásma.
     
    58:04
    Třebíčskou kombinaci zakončil střelou od modré čáry Bilčík, ale pro připraveného Dostála nebyl problém si s tímto pokusem domácího obránce poradit.
     
    57:29
    Třebíč si zahraje v početní výhodě, dvě minuty za nedovolené bránění půjde odsedět Michal Kunc.
     
    56:32
    Marná snaha Třebíče o korekci výsledku, Dostál si úspěšně poradil s pokusy Střondaly i Patáka.
     
    55:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hrubka v třebíčské obraně, kterou okamžitě trestá ERIK MELUZÍN, nejmladší hráč na ledě se dnes trefil podruhé v utkání. Bez asistence.
     
    54:50
    Kometa se snaží hrát v klidu, vede o šest branek a nemá zapotřebí se už nikam hnát.
     
    53:23
    Kometa nyní opět zařadila vyšší rychlostní stupeň, opět se zrodila slibná spolupráce, která začala u obránce Kunce, jenž poslal kotouč Zohornovi a ten znovu našel Malleta, brněnský útočník byl blízko ke zkompletování hattiricku, ale ani nadvakrát nedokázal Jekela prostřelit, nápor pak zakončil jedovatou střelou od modré čáry Mikuš, Jekel vytáhl pohotovou lapačku.
     
    52:18
    Domácí Paták zkoušel Dostála zaskočit střelou z nulového úhlu, ale brněnský mladík je nadále stoprocentní.
     
    51:24
    Bíle hvězdy se pokoušejí o korekci výsledku, nyní ostře vypálil Čermák, ale Dostál opět úspěšně zasáhl a jeho prudkou střelu vyrazil.
     
    50:42
    Václav Čejka nahazoval kotouč na Dostála, před ním ještě projel třebíčský Střondala, ale brněnský brankář dokázal kotouč zachytit a hru přerušil.
     
    49:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kanonáda v podání úřadujícího mistra pokračuje! Zohorna vybruslil s kotoučem z rohu útočného pásma a přihrávkou přes celou šíří poslal kotouč na ALEXANDRE MALLETA, jenž si kotouč v klidu zpracoval a trefil přesně, čímž během jedné minuty dokázal podruhé v utkání skórovat. Asistence: Radim Zohorna, Matěj Svoboda.
     
    49:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané slaví šestý zářez! Bartejs nahodil kotouč na Jekela od modré čáry, ten však puk pouze vyrazil a na místě byl připravený nikým nehlídaný ALEXANDRE MALLET, jenž dokázal kotouč propasírovat za záda třebíčského brankáře. Asistence: Tomáš Bartejs.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Raška (Kusko) – 2. Kratochvíl (Svoboda), 4. Plášek, 16. Kunc (Mlynář), 29. Meluzín (Dočekal), 46. Mlynář (Štencel), 50. Mallet (Bartejs), 50. Mallet (Zohorna, Svoboda), 56. Meluzín


    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (31. Jekel) – Bilčík, Čermák, Čejka V., Hort, Kabelka, Furch, Kučera – Jurnečka, Čejka J., Nedvídek, Paták, Kusko, Raška, Novák, Havlát, Střondala, Ferda, Matula, Nejedlý, Frydrych.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (31. Dostál) – Kowalczyk, Mikuš, Mikyska, Štencel, Gulaši, Bartejs – Dočekal, Zohorna, Mallet, Plášek, Süss, Horký, Svoboda, Mlynář, Kratochvíl, Meluzín, Kunc.

    Diváci: 2048
    bahis siteleri