Vítkovice – HC Slovan 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Slavia – Irtyš Pavlodar 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Chomutov – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.)
Kladno – Litvínov 1:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miskolc 7:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HK Irtyš Pavlodar
Úterý 07.08.2018, 17:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Sudí rozdělil tresty. Nikita Titov, Vitalij Žilijakov a Pavel Kopytin (EPA) dvě minuty za hrubost. Poslední jmenovaný ještě inkasoval trest za nedovolené bránění. Za Slavii potrestáni za hrubost Jan Veselý, Tomáš Duda a Michael Steinocher (SLA).
     
    51:05
    Martin Ondráček byl při rychlém útoku ve středním pásmu faulován. Alexander Chanžin (EPA) už odfukuje na trestné lavici. Vyloučen je za podražení.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Ondřej Procházka – 2 min., hákování).
     
    20:56
    Sešívaní dostávají znovu šanci v přesilové hře. Pavel Kopytin (EPA) srazil svým kolenem k zemi jednoho z protihráčů a dává tak domácím výhodu jednoho muže na ledě.
     
    18:16
    Sešívaní se nechali zamknout v obranném pásmu a pramenil z toho faul Jiřího Hozáka (SLA), který pyká za podražení.
     
    16:23
    V oslabení se dostal do útočného pásma Petr Tejral. Jeho rychlý postup ale zastavil podražením Sergej Mašinets (EPA) a počet si na ledě se na krátkou chvíli vyrovná.
     
    14:44
    Bylo to ale s faulem Milana Antoše (SLA), který se provinil krosčekem.
     
    04:09
    Ale pozor! Další faul Kazachů a Slavie bude hrát pět na tři! Stepan Filonov (EPA) vyhodi kotouč mimo hrací plochu a putuje za Gorožaninovem.
     
    03:50
    Nakonec ale Pražané dobyli útočnou zónu. Nedovoleným bráněním se po domácím ataku provinil Ilja Gorožaninov (EPA), který tak oslabuje svůj celek.
     
    00:45
    Domácí celek se natlačil do útočného pásma a od modré pálil Milan Antoš, jehož zakončen í srazil vyrážečkou Rumiančev do rohu. Následně ale fauloval Jiří Doležal (SLA), který si tak jde na dvě minuty odpočinout.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 18. Veselý (Šmerha), 28. J. Doležal (Šmerha, Veselý), 40. Tejral – 26. Tvěrdochlebov (Kačulin, Borovkov), 45. Žilijakov (Volgin)


    HC Slavia Praha: Sochůrek (Šorf) – Barák "A", Antoš, Šmíd, Saňa, Popela, Steinocher, Duda, Holý – J. Doležal "A", Veselý, Šmerha, Ondráček "C", Kohút, Procházka, Tejral, Hozák, Heldák, Panna, Jaša, Brož.
    Trenér: Miloš Říha.

    HK Irtyš Pavlodar: Rumiančev (Nechvijenko) – Išmametějev, Putilov, Mašinets, Chanižin, Volgin, Moškarjov, Gorožaninov, Nestěrov – Kopytin, Banaškov, Gurjev, Žilijakov, Titov, Filonov, Kačulin, Tvěrdochlebov, Borovkov, Samojov, Shetle, Sošnikov, Atachanov.
    Trenér: Alexej Fetisov.
    bahis siteleri