PSG – Angers 3:1 (kon.) | Amiens – Remeš 4:1 (kon.) | Montpellier – Saint-Étienne 0:0 (kon.)
Nantes – Caen 1:1 (kon.) | Nice – Dijon 0:4 (kon.) | Toulouse – Nîmes 1:0 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:0 (0:0)
AS Saint-Étienne
Sobota 25.08.2018, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Zdravím a vítám všechny příznivce francouzského fotbalu u sledování on-line přenosu utkání třetího kola Ligue 1 mezi týmy Montpellier HSC a AS Saint-Étienne. Zápas se odehraje na Stade de la Mosson.
     
    Montpellier HSC

    Loňskou sezónu Montpellier zakončil na desátém místě, takže splnil cíl v podobě horní poloviny tabulky. Letos by ale chtěl zase o něco výše, nejlépe se přiblížit pohárovým příčkám. V přípravě na novou sezónu klub odehrál celkem pět utkání s bilancí dvou výher, dvou remíz a jedné porážky. V generálce na ligu porazil 2:0 FC Janov. Start do ligy pak Montpellieru nevyšel podle představ, protože prohrál na domácím hřišti 1:2 s Dijonem. Hned ve druhém kole si ale napravil reputaci, když stejným výsledkem zvítězil na půdě Amiens.
     
    AS Saint-Étienne

    St. Étienne v loňském ročníku Ligue 1 skončilo na sedmé příčce, tedy poslední, která už nezajišťovala poháry. Za šestým Bordeaux přitom skončilo až vinou horších vzájemných zápasů. Něco podobného v nové sezóně St. Étienne už nechce zopakovat, tentokrát by se už rádo do Evropy doopravdy probojovalo. Úvod ligy napovídá, že by to nemusel být nereálný sen, i když jsou za námi teprve dvě kola. V tom prvním St. Étienne porazilo na domácí půdě 2:1 Guingamp, poté získalo alespoň bod za remízu 1:1 ze hřiště Štrasburku.
     
    Vzájemné zápasy

    V minulé sezóně se v obou vzájemných duelech z vítězství radoval hostující tým. Nejprve v 10. kole vyhrál Montpellier na hřišti St. Étienne 1:0 gólem Mbenzy už z prvního poločasu. Stejným výsledkem pak vyhrálo St. Étienne na půdě Montpellieru, hubenou výhru mu zajistil gólem dokonce už v 10. minutě Hamouma. Montpellier nevítá St. Étienne na domácím hřišti v poslední době moc rád, vyhrál s ním pouze jeden z posledních šesti domácích duelů.
     
    Úvodní sestavy:

    Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Aguilar, Schirí, Mollet, Lasne, Oyongo – Laborde, Delort.
    Náhradníci: Ligali – Sambia, Le Tallec, Camara, Dolly, Poaty, Škuletić.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Perrin (C), Kolodziejczak, Gabriel Silva – Selnaes, M'Vila – Cabella, Chazrí, Monnet-Paquet – Diony.
    Náhradníci: Moulin – M. Camara, Gueye, Saliba, Dioussé, Nordin, Berić.

    Rozhodčí: Brisard – Boutry, Drouet.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí Montpellier hraje v tradičních modro-oranžových dresech, St. Étienne ve své venkovní bílé variantě.
     
    2
    Obránce hostů Mathieu Debuchy dost zariskoval s přihrávkou na brankáře Stéphana Ruffiera, ale ten nakonec stihl míč odkopnout dřív než u něj byl dotírající hráč soupeře.
     
    3
    Na druhé straně hřiště se Debuchy předvedl už v lepším světle, když vybojoval rohový kop.
     
    4
    Rohový kop rozehrál Yann M'Vila, domácí tým se ale první hrozbě v tomto utkání ubránil.
     
    6
    Domácí tým se zatím k ohrožení branky hostů nedostal, ale nyní se alespoň usadil na útočné polovině.
     
    6
    Pedro Mendes upadl při pokusu o centr v tvrdém souboji tělo na tělo, žádný faul se nepíská.
     
    7
    Nyní už jsou zase u míče hosté. Ti ale nikam nespěchají a zatím si jen přihrávají mezi svými obránci na vlastní polovině.
     
    8
    St. Étienne ale ztratilo míč a chybu musel napravovat Vahbí Chazrí, který fauloval Paula Lasneho.
     
    9
    Podél pravé strany se rozběhl aktivní Mathieu Debuchy, ale odcentrovat se mu tentokrát nepovedlo.
     
    10
    Ruben Aguilar chtěl založit akci rychlou přihrávkou podél pravé postranní čáry, ale ta byla pro kteréhokoliv z jeho spoluhráčů příliš dlouhá.
     
    10
    Evidujeme první střelu na bránu. Z poměrně velké dálky se do míče opřel domácí záložník Florent Mollet. Stéphane Ruffier míč odrazil a o zbytek se už postarala jeho obrana.
    10. Dalekonosná střela Molleta, Ruffier si s ní poradil
     
    11
    Domácí začínají přebírat aktivitu. Nyní se dostali ke dvěma centrům do vápna St. Étienne z levé strany. Ani jeden ovšem nebyl přesný.
     
    12
    Z dobrých pětadvaceti metrů se rozhodl vyzkoušet pozornost brankáře domácího týmu Benjamina Lecomta Rémy Cabella. Jenže jeho rána byla nepřesná.
     
    13
    Další střela z velké dálky, tentokrát pro změnu v podání domácích. Alljís Schirí ale také pálil vysoko nad branku.
     
    14
    Yann M'Vila našel hezkým míčem na levou stranu Gabriela Silvu. Toho ale trochu pozlobilo zpracování, takže u něj nadějná akce skončila.
     
    15
    Domácí zastavili akci hostů vedenou po levém křídle. Do své rozehrávky následně zapojili brankáře Lecomteho.
     
    16
    Žádné rychlé protiútoky zatím rozhodně v tomto zápase nevidíme. Obě mužstva mnohem raději sází na postupnou kombinaci plnou krátkých přihrávek, většinou ovšem na jistotu.
     
    17
    Ruben Aguilar se na pravé straně málem prosadil proti dvojici bránících hráčů St. Étienne, ale nakonec ho jeden z nich na poslední chvíli odzbrojil.
     
    18
    Tentokrát to domácí zkoušeli pro změnu po levé straně. Centr do vápna poslal Ambroise Oyongo, ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    19
    Vahbí Chazrí s našel trochu prostoru a to mu stačilo k tomu, aby vypálil. Trefil ale jen blokující hráče Montpellieru.
     
    20
    Ruben Aguilar se dopustil nedovoleného zákroku, takže hrát budou hosté. Rozehrávka proběhne z jejich poloviny.
     
    21
    Zápasu zatím trochu chybí větší tempo, a to ze strany obou týmů. Hru se nyní pokusil zrychlit kolmou přihrávkou dopředu Rémy Cabella, ale ani z tohoto náznaku nakonec nic nebylo.
     
    22
    Florent Mollet dostal dobrou přihrávku na hranici vápna, ještě si posunul míč více na osu hřiště a poté vypálil. Trefil ale pouze ruku Mathieuho Debuchyho. Ten ji měl od těla, ale stejně se penalta nepíská.
     
    23
    Centr Florenta Molleta z levé strany trefil Perrina a od něj míč putoval do zámezí. Takže je to rohový kop pro Montpellier.
     
    24
    Paul Lasne měl po rohovém kopu možnost zakončovat pravačkou, ale to je jeho slabší noha a podle toho také jeho střelecký pokus dopadl.
     
    25
    Loïs Diony prokázal svou dobrou rychlost ve sprintu podél pravé postranní čáry, kde podnikl souboj s Hiltonem, který rozhodně tak rychlý není. Ale pomohl mu spoluhráč, takže to pro domácí ještě dopadlo dobře.
     
    26
    Zpoza vápna se uchýlil ke střele Rémy Cabella a vybojoval tím první rohový kop pro St. Étienne.
     
    26
    Kévin Monnet-Paquet míč prodloužil a hlavičkovat poté chtěl stoper hostů Loïc Perrin. Ale k míči se místo toho dostal brankář Benjamin Lecomte.
     
    27
    Domácí se pak pokusili využít momentu překvapení, ale jejich rychlý protiútok nakonec ztroskotal velice záhy.
     
    28
    Andy Delort v souboji o míč fauloval Timothéeho Kolodziejczaka, alespoň tedy podle názoru rozhodčího Brisarda.
     
    29
    Rémy Cabella se odpoutal od svého strážce a předvedl, že má výborné zrychlení. Nahrál na útočníka Kévina Monneta-Paqueta, ale pak už se od něj zpětné přihrávky nedočkal.
     
    30
    Rémy Cabella režíroval i další akci St. Étienne. Ta ale vyústila jen v centr Debuchyho, který do vápna neprošel a následně tento hráč v souboji o míč u rohového praporku fauloval.
     
    31
    Rozhodčí odpískal nedovolený zákrok Kévina Monneta-Paqueta na Florenta Molleta, který skončil s natrženým dresem.
     
    32
    Z levé strany centroval Gabriel Silva, ale vůbec se mu to nepovedlo. Míč mu sjel po kopačce a je to jen odkop od brány Montpellieru.
     
    33
    Alljís Schirí se z dálky rozhodně vystřelit nebojí, což nám ukázal dnes už podruhé. Jenomže znovu jeho střele pár metrů chybělo na to, aby musel Stéphane Ruffier zasahovat.
     
    34
    St. Étienne se svou rozehrávkou nikam nespěchá a Montpellier zase nijak vysoko nenapadá. Výsledkem jsou nic neřešící přihrávky na vlastní polovině ze strany hostů.
     
    35
    Nakonec se vše přeci jen dalo do pohybu a po centru z pravé strany se k hlavičce cpal Vahbí Chazrí. Ale přes obránce se k ní nedostal.
     
    35
    Na druhé straně si St. Étienne vybojovalo rohový kop. Ten z pravé strany rozehrál Florent Mollet, ale svým centrem nikoho ze spoluhráčů neoslovil.
     
    36
    Zatím se stále hraje více méně pouze mezi pokutovými územími. Když už došlo k nějaké střele směrem na branku, byla vždy z velké dálky.
     
    37
    Domácí pokus o zrychlení hry přihrávkou od stoperů až do útoku byl nepřesný a dopředu mohou tím pádem postupovat hosté.
     
    38
    Ruffier nepředvedl dobrou rozehrávku, ale nevymstilo se mu to, protože Yann M'Vila byl u míče jako první a nepříjemnosti nedopustil.
     
    39
    Vahbí Chazrí si ve středovém kruhu dobře míč pokryl a pak ho zezadu fauloval Florent Mollet. Musel to být docela bolestivý faul na playmakera St. Étienne.
     
    40
    Gabriel Silva se snažil narazit si míč směrem do vápna soupeře, ale to se mu nepovedlo, protože před pokutovým územím bylo přehuštěno.
     
    41
    Centr Debuchyo z pravé strany nebyl nebezpečný, vrátil se Daniel Congré, aby míč z vápna odhlavičkoval.
     
    42
    Hosté to tentokrát zkoušeli středem hřiště, ale tam je prostor ucpaný, takže jim nezbylo nic než se vrátit přihrávkou zase na vlastní polovinu hřiště.
     
    43
    Kévin Monnet-Paquet byl faulován v hlavičkovém souboji uprostřed hrací plochy. Míč pro hostující tým.
     
    44
    Hosté již tradičně nijak se zakládáním svého útoku nespěchají. Čeká se až něco vymyslí Rémy Cabella, ale ten zatím moc nabídky nemá.
     
    45
    Na chvíli se k míči dostali domácí, jmenovitě Daniel Congré, ale to byla jen epizodní role, krajní obránce Montpellieru zase míč rychle ztratil.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Bez jakéhokoliv nastavení rozhodčí Brisard ukončil první poločas, Montpellier hraje na domácím hřišti se Saint-Étienne zatím bez branek. A upřímně řečeno, není to vůbec kupodivu, protože k vidění není vůbec záživný fotbal, ani jeden z týmů si nevypracoval žádnou zajímavou šanci. Když už se někdo dostal ke střele, bylo to vždy z úctyhodné vzdálenosti. Statistici zaznamenali oběma mužstvům jedinou střelu mezi tři tyče, za zmínku stojí snad jen ta od Florenta Molleta z desáté minuty, ale i s ní si Stéphane Ruffier bez problému poradil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:00.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Vitorino Hilton je prvním hráčem tohoto utkání, který dostává žlutou kartu. Zezadu fauloval Loïse Dionyho.
     
    47
    Dopředu se po pravé postranní čáře vydal Mathieu Debuchy. Neodcentroval a ani nevybojoval roh, ale hosté budou alespoň vhazovat.
     
    48
    Bývalý obránce Newcastlu nebo Arsenalu ale vzápětí fauloval, takže je nyní na tahu domácí Montpellier.
     
    49
    Yann M'Vila se drží za pravé koleno, poté, co do něj skluzem nepříjemně zajel domácí obránce Ruben Aguilar.
     
    50
    Yann M'Vila je přímo na hřišti stále ošetřován, tak snad se nebude jednat o něco hodně vážného.
     
    50
    Ruben Aguilar ještě dodatečně vidí od rozhodčího zcela opodstatněnou žlutou kartu.
     
    51
    Po Debuchyho přihrávce pod sebe vystřelil z dálky Vahbí Chazrí. Jeho nepřesný pokus ale zastavil domácí obránce Pedro Mendes.
     
    52
    Mathieu Debuchy je na pravé straně konstantně nebezpečný pro obranu Montpellieru, ale zatím se mu nic kloudného nepovedlo vymyslet. Stejně jako nyní.
     
    53
    Znovu se do útočné akce hostů zapojil krajní bek Mathieu Debuchy. K centru z pravé strany se však nedostal, protože se mezi něj a míč postavil Ambroise Oyongo.
     
    53
    Konečně nějaké vzrušení. Z pravé strany si do vápna naběhl Loïs Diony a vystřelil. I když to bylo docela z úhlu, Benjamin Lecomte musel míč vyrazit na rohový kop.
    53. Zakončení Dionyho z úhlu.
     
    54
    A s rohovým kopem si pak následně domácí poradili.
     
    55
    Hrozba ze strany St. Étienne ale pokračuje, protože fauloval Paul Lasne Dionyho a navíc dostal žlutou kartu.
     
    55
    Po chytré rozehrávce střílel z voleje z hranice vápna Rémy Cabella, ale těžký kop nezvládl a netrefil vůbec branku.
     
    56
    Ruben Aguilar vybídl ke střelecké možnosti Florenta Molleta, ale ten se bohužel pro domácí nacházel v ofsajdu.
     
    57
    Domácí jsou ve druhém poločase zatím většinu času pod tlakem St. Étienne. Nyní se pokusili zaútočit po pravém křídle, ale bez úspěchu. Hosté budou vhazovat.
     
    58
    Po faulu St. Étienne se ale hrálo proti jejich brance. Montpellier ovšem zatím nemůže najít cestu skrz dobře pracující obranu hostů.
     
    59
    Florent Mollet se dokázal na levém křídle prosadit k centru, ale nikterak nebezpečnému. Vzdušnému prostoru totiž kraloval brankář St. Étienne Stéphane Ruffier.
     
    60
    Montpellier sice dál není moc nebezpečný, ale alespoň je v posledních minutách častěji na míči, než jeho soupeř.
     
    61
    Yann M'Vila se ocitl ve středovém kruhu pod tlakem dvou hráčů Montpellieru a ti nyní mohou založit protiútok.
     
    61
    Florent Mollet zaútočil rychlou protiakci střelou z pravé strany, ta ovšem byl sražena jen na rohový kop.
     
    62
    Právě Florent Mollet rozehrávku rohového kopu obstaral, ale ten nebezpečný pro Saint-Étienne nebyl.
     
    63
    Mathieu Debuchy v hlavičkovém souboji o míč použil Andymu Delortovi loket, takže se bude kopat proti brance St. Étienne.
     
    63
    Florent Mollet ale rozehrávku přímého kopu nezvládl moc dobře, poslal míč jen přímo do rukavic připraveného Ruffiera.
     
    64
    Gabriel Silva se pokusil zrychlit hru svižnou kombinací po levé straně, ale to mu nevyšlo, protože jeho přihrávce chyběla přesnost.
     
    65
    Domácí se rychlou kombinací dostali dopředu, ale před vápnem St. Étienne se nejednou všechno zastavilo. Florent Mollet se nakonec pokusil o oblouček do šestnáctky, ale ten byl nepřesný.
     
    66
    Ole Selnaes hledal kolmou přihrávkou do vápna nabíhajícího Loïse Dionyho, ale k míči měl nakonec blíže vyběhnuvší brankář Benjamin Lecomte.
     
    67
    Paul Lasne centroval z levé strany, ale byl to míč spíše na slepo, který ani nikoho z hráčů Montpellieru nenašel.
     
    68
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Paul Lasne, přichází Damien Le Tallec.
     
    68
    Damien Le Tallec se hned po příchodu na hřiště dopustil faulu.
     
    69
    Standardní situace ale v podání hostů nebezpečná nebyla. Pro míč si došel sedmadvacetiletý brankář Montpellieru Benjamin Lecomte.
     
    70
    Yann M'Vila a Rémy Cabella jsou u většiny akcí St. Étienne a jeden z nich má za úkol vždy něco vymyslet. Nyní se o to pokusil druhý jmenovaný a získal alespoň rohový kop.
     
    71
    Rohový kop vypadal docela nebezpečně, Benjamin Lecomte jedou rukou míč odrazil, ale moc přesvědčivé to nebylo. Vahbí Chazrí mohl v akci pokračovat, ale dostal se s míčem do zámezí.
     
    72
    Gaëtan Laborde si naskočil na centr Delorta z pravé strany, dostal se přes Debuchyho k zakončení, ale bohužel pro domácí netrefil branku.
     
    73
    Loïc Perrin loktem porazil na zem Gaëtana Laborda, takže míč připadne znovu domácím.
     
    74
    Mathieu Debuchy se znovu pokusil o podporu útočné snahy St. Étienne, ale přitom fauloval.
     
    75
    Gabriel Silva si myslel, že byl při pokusu o centr faulován, ale dle názoru sudího tomu ta nebylo, takže rozehrávají domácí aut.
     
    76
    Ambroise Oyongo byl poslána na trávník nedovoleným způsobem, o což se zasadil Vahbí Chazrí. Může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    77
    St. Étienne si vytvořilo území převahu, kterou ukončil Debuchybo nepřesný nákop na útočníky, který skončil jen u Lecomteho.
     
    78
    Florent Mollet posall vysoký míč do vápna. Ten sice nebezpečný nebyl, ale míče se ještě zmocnil Ruben Aguilar a poslal ho před branku. Ani tento balón ale nikdo nedokázal z domácích zasáhnout.
     
    79
    Vahbí Chazrí se pokusil Lecomteho překvapit z velké dálky a málem se mu to povedlo. Nakonec se ale jeho míč snesl na horní síť branky domácích.
     
    79
    K hlavičce se dostal Andy Delort, ale skvělý zákrok předvedl Stéphane Ruffier, který míč vytěsnil.
     
    81
    Andy Delort se zbavil Debuchyho a poslal dlouhý míč za obranu na Labordeho. Ten se dostal za záda Kolodziejczaka, ale pak už byl u míče dřív Ruffier.
     
    82
    Alljís Schirí skončil na zemi a nebylo to vlastním přičiněním. Domácí mužstvo tedy může z klidu rozehrávat.
     
    83
    Tentokrát byl faulovaný Ruben Aguilar, a to už podstatně blíže k brance St. Étienne. To je zajímavá standardní situace pro domácí.
     
    84
    Molletův míč do vápna ale nikoho z domácích fotbalistů ve výskoku nezastihl, obrana St. Étienne si může opět oddechnout.
     
    85
    Timothée Kolodziejczak nedokázal z pravé strany odcentrovat, bude to jen odkop od branky Montpellieru.
     
    86
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Rémy Cabella, přichází Arnaud Nordin.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Robert Berić.
     
    87
    Zatím to vypadá na vyloženě remízové utkání, uvidíme, jestli to jeho závěr potvrdí, nebo si jeden z týmů přeci jen vypracuje nějakou šanci, kterou využije.
     
    88
    Šanci mají domácí, protože Gaëtan Laborde vybojoval přes Debuchyho rohový kop.
     
    88
    Florentu Molletovi ale dnes standardní situace moc rozehrávat nejdou, což bohužel pro domácí nyní jen potvrdil.
     
    89
    K odraženému míči se dostal ještě obránce Ambroise Oyongo, ale jeho ambiciózní střela z dálky mířila nad.
     
    89
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Petar Škuletić.
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Junior Sambia.
     
    90
    Arnaud Nordin se ocitl v klinči dvou hráčů Montpellier a neměl příliš velkou šanci na úspěch. O míč také podle očekávání přišel.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    90+1
    Yann M'Vila poslal dlouhý míč za obranu na Beriče, ale bylo to do křídla, kdežto Beričův oblíbený revír je spíš ve vápně.
     
    90+2
    V poslední minutě natavení jsou u míče po faulu Chazrího domácí a mají poslední šanci zaútočit a rozhodnout o třech bodech pro sebe.
     
    90+2
    Vahbí Chazrí ale zatím zůstává ležet na trávníku, takže se nehraje.
     
    90+3
    Rozehrávku nakonec obstaral brankář Montpellieru Benjamin Lecomte. A nebylo to špatné. Došlo k centru z levé strany a na ten si naskočil stoper Vitorino Hilton. Hlavičkoval ale vedle.
    90+3. Hilton šanci rozhodnout zápas v jeho samotném závěru nevyužil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Zápas skončil a není vůbec překvapivé, že vyústil v bezbrankovou remízu 0:0. Zápas byl z obou stran hodně svázán taktikou a fotbalové krásy moc nenabídl. Většinu času se hrálo mezi oběma šestnáctky, když už jsme se dočkali nějaké střely, byla většinou právě zpoza vápna. Jedinou, která stála za zmínku v první půli měl na svědomí Mollet, ale Ruffier si sní poradil. Ve druhém poločase střílel nebezpečně z pravé strany Loïs Diony, ale vyznamenal se pro změnu také Benjamin Lecomte. V úplném závěru pak mohl rozhodnout o vítězství Montpellieru Vitorino Hilton, ale jeho hlava netrefila branku.
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 45 % : 55 %
    Střely na branku: 1:2
    Střely mimo: 8:4
    Rohy: 6:3
    Ofsajdy: 3:1
    Fauly: 12:13
     
    Z mé strany je to už pro tento zápas všechno. Díky za pozornost a přeji dobrou noc. (21:54:15)

    Petr Sumbal

    Branky:

    Karty:   46. Hilton (MON), 50. Aguilar (MON), 55. Lasne (MON)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:13.
    Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Aguilar, Schirí, Mollet (89. Škuletić), Lasne (68. Le Tallec), Oyongo – Laborde (89. Sambia), Delort.
    Náhradníci: Ligali – Sambia, Le Tallec, Camara, Dolly, Poaty, Škuletić.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Perrin (C), Kolodziejczak, Gabriel Silva – Selnaes, M'Vila – Cabella (86. Nordin), Chazrí, Monnet-Paquet – Diony (86. Berić).
    Náhradníci: Moulin – M. Camara, Gueye, Saliba, Dioussé, Nordin, Berić.

    Rozhodčí: Brisard – Boutry, Drouet
    bahis siteleri