Jokerit – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 3:5 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 1:6 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Kunlun 2:1 (po pr.) | Spartak Moskva – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Admiral Vladivostok
Středa 05.09.2018, 18:30 • Park of Legends Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:46 Vjačeslav LEŠČENKO - 3:1
     
    51:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    No a udeřilo nakonec na druhé straně. Hosté ztratili puk a velkým zrychlením se za obranu Vladivostoku dostal VJAČESLAV LEŠČENKO, který pak forhendovým blafákem dokázal dostal puk za Serebrjakovova záda. Asistence: Andrej Kutějkin.
    35:59 Vasilij STRELCOV - 2:1
     
    35:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Alexandr Strelcov se sice po nájezdu do pásma dostal s pukem za branku, dokázal ale přihrát na VASILIJE STRELCOVA a ten nadvakrát propasíroval puk za Bespalova. Důraz tak znamená snížení na 2:1! Asistence: Alexander Strelcov, Nikita Serebrjakov.
    30:51 Jaroslav DYBLENKO - 2:0
     
    30:51
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rázem je to o dvě branky. Spartak se opět dostal do útočného pásma, po dvou zablokovaných střelách přišel výjezd zpoza branky, rychlá přihrávka na pravé straně připraveného JAROSLAVA DYBLENKA a další pohotovou střelou zblízka upravil na 2:0. Asistence: Ilja Zubov, Maxim Truňov.
    29:45 Robin HANZL - 1:0
     
    29:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá. Gólman hostů neudržel puk po střele od modré čáře, k tomu se pak dostal ROBIN HANZL a pohotovým zakončením z míst před brankovištěm dostal puk za Serebrjakova. Asistence: Dmitrij Kalinin, Maxim Gončarov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 30. R. Hanzl (Kalinin, Gončarov), 31. Dyblenko (Zubov, Truňov), 52. Leščenko (Kutějkin) – 36. V. Strelcov (A. Strelcov, Serebrjakov)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Gončarov, Kalinin, Kutějkin, Kulik, Aljajev, Dyblenko, A. Osipov – Karsums, Zubov, Chochlačov – Filatov, R. Hanzl, Daugavinš – Leščenko, Maxwell, Truňov – Šalagin, A. Voronin, Nikoncev – Cyplakov.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Tatalin, Ugolnikov, Ďjakov, Kozlovskij, Patrikejev, Karmaškov – Koňkov, Vicharev, V. Butuzov – Feoktisov, V. Strelcov, A. Strelcov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Černikov, J. Jakovlev, Valujskij – Zajcev.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Odins – Viljugin, Strelcov

    Diváci: 6 037
    bahis siteleri