Salzburg – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Žďár n/S – Olomouc 6:1 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (2:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (po pr.) | Zlín – Vsetín 4:5 (kon.) | Vítkovice – Přerov 6:3 (kon.)
Třinec – Havířov 4:3 (kon.) | K. Vary – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:5 (3:1, 1:2, 0:2 - N 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 07.09.2018, 17:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    62:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín bere i čtvrtý bod! JÁN PETRISKA dostal přihrávku před Kořénka, kterému dokázal procpat puk mezi betonama. Asistence: Jan Vašenka.
     
    55:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otačí vývoj utkání a to ještě hraje v oslabení! MARCO LUKAČKA dokázal zachytit zlínskou přihrávku na modrou a následně využil samostatný únik střelou pod Kořénkův pravý beton.
     
    40:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín bleskově vyrovnává! ŠIMON JENÁČEK si najel do mezikruží kde s trochou štěstí, jelikož jeho střelu tečla bránící hokejka, střílí branku. Asistence: Lukáš Jindra.
     
    31:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    JONÁŠ KOČICA kompletuje hattrick! Po zlínské střele sklouzl kotouč po Málkově rameni před prázdnou branku a výše jmenovaný ho do branky okamžitě dorazil. Asistence: Matyáš Hamrlík a Vlastimil Hefka.
     
    23:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! LUKÁŠ JINDRA zůstal úplně sám před Kořénkem a po přihrávce ukázkovým bekhendovým blafákem překonal Kořénka. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    21:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A už je to poze o jednu branku! JAN VAŠENKA vystihl směr přihrávky a následně se dostal před Kořénka, kde si ho naznačením položil a poté zasunul kotouč do branky pod jeho betonem.
     
    13:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se nevzdává a snižuje! LUKÁŠ JINDRA dostal do levého kruhu příhrávku a přesnou střelou nad lapačku Kořénka dává gól. Asistence: Daniel Klímek a Lukáš Frydrych.
     
    11:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Že by debakl pro Vsetín! KRISTIÁN LEŠKA byl u vsetínské branky velmi důrazný a po Málkově zákroku dokázal kotouč dorazit do prázdné klece. Asistence: Vlastimil Hefka.
     
    08:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    JONÁŠ KOČICA se prosazuje už podruhé v zápase! Výše jmenovaný si šikovně najel před vsetínskou branku a po přesné přihrávce střelíl přesně. Asistence: Petr Pavlas.
     
    00:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí dávají první gól sezóny! Po nepovedeném začátku se do úniku dostal JONÁŠ KOČICA a povedou kličkou objel Málka a zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Matěj Sebera.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 1. Kočica (Sebera), 9. Kočica (Pavlas), 12. Leška (Hefka), 32. Kočica (Hamrlík, Hefka) – 14. Jindra (Klímek, Frydrych), 22. Vašenka, 24. Jindra (Frydrych), 41. Jenáček (Jindra), 55. Lukačka, 63. Petriska (Vašenka)


    Berani Zlín: Kořének (Kubík) – Janošek, Hamrlík, Bednařík, Pavlas, Talafa – Kočica, Hefka, Bachánek, Pröschl, Handl, Lekeš, Podešva, Leška, Kozubík, Luža, Sedláček, Dobiáš, Sebera.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Šánek.

    Rozhodčí: Šudoma – Kučera, Pospíšil

    Diváci: 96
    bahis siteleri