Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:3 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:3 (0:0, 1:1, 0:2 - N 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 08.09.2018, 12:30DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    62:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava z jihu Čech odjede se všemi čtyřmi body! Krajíček poslal pas na MATĚJE VÁLU, který od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Krajíček, Tomáš Vala.
     
    59:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí branka Jihlavy je tu! VÍTĚZSLAV BROŽ se vrátil z trestné lavice, načež se hned dostal k odraženému puku, který v klidu uklidil do prázdné svatyně. Asistence: Martin Barák.
     
    56:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Převrátí! A to na jihlavskou stranu! TOMÁŠ VALA se zničehonic dostal do komfortní střelecké pozice. Následnou střelou vymetl přesně horní růžek Dvořáky klece! Parádní trefa. Asistence: Matěj Vála.
     
    28:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava proměňuje přesilovou hru! Máme tedy srovnáno! PATRIK ČERMÁK se díky své rychlosti dostal až před branku, odkud propálil Dvořáka zřejmě mezi betony. Asistence: Vítězslav Brož, Tomáš Pigl.
     
    26:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku! Matouši Hrubcovi sjel puk při střele z hole, díky čemuž se ke kotouči dostal PAVEL NOVÁK. Ten objel soupeřova brankáře a zasunul do prázdné svatyně. Asistence: Matouš Hrubec.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 27. Novák (Hrubec) – 29. Čermák (Brož, Pigl), 57. Vala (Vála), 60. Brož (Barák), 63. Vála (Krajíček, Vala)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Prušák) – Škola, Šafář, Hubata, Dudáček, Svach, Doktor – Egert, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hrubec, Ryba, Janoch, Schwartz, Novák, Silný, Krcho
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek)– Piskač, Bouška, Křišta, Marek, Smolko, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Krajíček, Adam, Čermák, Juda, Pigl, Barák

    Rozhodčí: Čáp – Jindra, Oudes
    bahis siteleri