Rouen – Mountfield HK 2:0 (kon.) | Djurgården – Storhamar 5:2 (kon.) | Junosť Minsk – Mnichov 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Eisbären 4:3 (kon.) | Norimberk – Kärpät 4:3 (kon.) | Tappara – Třinec 3:2 (po pr.)
JYP – Banská Bystrica 6:0 (kon.) | Lugano – Plzeň 2:3 (kon.)
konec
HC Lugano
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 09.09.2018, 19:45 • Cornèr Arena, Lugano • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 HOFMANN - 2:3
     
    58:44
    Lugano vstřelilo branku! Minuta a šestnáct sekund do konce a už je to jen o gól! Chorney zavezl kotouč za branku pro Lajunena, ten vrátil před branku na naprosto volného GRÉGORYHO HOFMANNA, jenž dává druhý gól v zápase! Milčakovovi nedal žádnou šanci střelou nad beton k tyči. Asistence: Jani Lajunen, Taylor Chorney.
    50:20 HOFMANN - 1:3
     
    50:20
    Lugano vstřelilo branku! Nyní už se GRÉGORY HOFMANN, účastník letošního mistrovství světa, prosadil! Dostal od Cuntiho dobrý pas na pravý kruh a rychle vypálil přesně nad lapačku Milčakova, který se tentokrát natahoval marně a neudrží nulu! Lugano ještě bude bojovat... Asistence: Luca Cunti, Julian Walker.
    34:06 KAŇÁK - 0:3
     
    34:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Třetí branka indiánů je na světě! Rychlá akce Škodovky v útočném pásmu a Západočeši se prosazují i při hře pět na pět. David Stach od Kaňáka dostal pas na levou stranu, kde byl úplně volný, ale ještě našel před brankou volného LUKÁŠE KAŇÁKA, který se po přihrávce výborně na pravý kruh a z první vypálil k přední tyči těsně vedle natahující se lapačky Merzlikinse. Asistence: David Stach.
    18:03 NĚMEC - 0:2
     
    18:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A z početní výhody pěti proti třem padá druhá branka Západočechů! Indiánům zatím přesilovky fungují. David Stach našel z levé strany v předbrankovém prostoru volného VOJTĚCHA NĚMC, jenž z první zasunul kotouč za bezmocného Merzlikinse. Asistence: David Stach, Václav Nedorost.
    15:41 GULAŠ - 0:1
     
    15:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá akce Škody na závěr početní výhody a Západočeši se dostávají do vedení! Čtyřka Lugana už byla hodně unavená a indiáni toho využili, od Nedorosta na pravé straně šel kotouč přes Němce na středu rychle na kapitána MILANA GULAŠE, jenž z nelehké pozice vypálil mimo dosah přesouvajícího se Merzlikinse. Asistence: Vojtěch Němec a Václav Nedorost.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 51. Hofmann (Cunti, Walker), 59. Hofmann (Lajunen, Chorney) – 16. Gulaš (Němec, Nedorost), 19. Němec (Stach, Nedorost), 35. Kaňák (Stach)


    HC Lugano: Merzlikins (Müller) – Chorney, Jecker, Ronchetti, Wellinger, Loeffel, Riva, Matewa – Lapierre (C), Lajunen (TS), Hofmann – Walker, Sannitz (A), Klasen – Bürgler (A), Cunti, Romanenghi – Jörg, Morini, Reuille – Bertaggia
    HC Škoda Plzeň: Milčakov (Frodl) – J. Kindl (A), Čerešňák, Allen, Kaňák, Pulpán, Vráblík – Nedorost, Novotný, Gulaš (C) – Stach, Kratěna, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, Němec – Straka, Kodýtek, Eberle – Pour

    Rozhodčí: Piragić, Stricker – Kovacs, Altmann
    bahis siteleri