Benátky n/J – Prostějov 6:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 7:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 11:0 (kon.)
Slavia – Přerov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 0:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 10.09.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:48 Martin OSMÍK - 7:0
     
    56:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    A s góly se tu vůbec nekončí! Z přečíslení se prosadil MARTIN OSMÍK a návrat domů hostům pěkně zhořkne. Asistence: Jan Pohl, Dominik Hrníčko.
    53:50 Matěj PEKR - 6:0
     
    53:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    MATĚJ PEKR kompletuje hattrick! Po přihrávce od Anděla prostřelil Svobodu mezi betony a hned ve druhém zápase dává tři góly! Asistence: Lukáš Anděl.
    51:11 Matěj PEKR - 5:0
     
    51:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skvělý hokejový večer pro Duklu! Hosté ztratili kotouč při rozehrávce v útočném pásmu, Anděl přehrál kotouč na volného MATĚJE PEKRA, který dovezl puk až do prázdné brány – 5:0! Asistence: Lukáš Anděl.
    41:45 Lukáš ANDĚL - 4:0
     
    41:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovka využita, Dukla jde za třemi body. I přes nucené opuštění útočného pásma se domácí vrátili rychle před Strmeně. Suchánek přes Pekra vybídl ke střele z mezikruží LUKÁŠE ANDĚLA, který dnes střílí druhý gól v zápase! Asistence: Matěj Pekr, Jakub Suchánek.
    20:58 Matěj PEKR - 3:0
     
    20:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita a jakékoliv křivdy vůči MATĚJI PEKROVI byly snad zapomenuty! Pekr si najel podél pravého mantinelu do útočného pásma a po přihrávce od Suchánka vystřelil. Kotouč prošel překvapivě Strmeňovi tzv. teploměrem a Dukla je na dobré cestě. Asistence: Jakub Suchánek.
    13:49 Michal HLINKA - 2:0
     
    13:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Naprostá hokejová paráda v podání Tomáše Chlubny. Tohle byl z velké části hlavně jeho gól. Dokázal totiž vybojovat kotouč na modré čáře a „vytvořit“ brejk 2 na 1. Když už to vypadalo, že bude Chlubna zblízka střílet, nahrál na MICHALA HLINKU, a ten už měl před sebou prázdnou bránu. Krásná akce a Chlubnův přehled. Asistence: Tomáš Chlubna
    04:08 Lukáš ANDĚL - 1:0
     
    04:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Oslabení = Dukly síla. Tak to je po první dvě kola. Kajínek vyhazoval velmi nepřesvědčivě přes jednoho hráče, následně prostrčil na Skořepu, který vyslal do jízdy lehce krkolomně LUKÁŠE ANDĚLA. Mladý útočník si zkušeně poradil střelou do levého vinglu! Asistence: Josef Skořepa, David Kajínek.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. Anděl (Skořepa, Kajínek), 14. M. Hlinka (Chlubna), 21. Pekr (Suchánek), 42. Anděl (Pekr, Suchánek), 52. Pekr (Anděl), 54. Pekr (Anděl), 57. Osmík (J. Pohl, Hrníčko)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Kajínek, Půža, Suchánek, Štebih, Štindl, Mareš – Dostálek, Zeman, Čachotský – Anděl, Skořepa, Pekr – Harkabus, Osmík, Jiránek – Chlubna, M. Hlinka, Hrníčko.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (42. Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Bradley, Šimánek – Beránek, R. Přikryl, Z. Doležal – Heřman, Doktor, Babka.

    Rozhodčí: Doležal, Grech – Zídek, Šimán

    Diváci: 3896
    bahis siteleri