Motor ČB – Slavia 5:0 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 6:7 (po pr.) | Kladno – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 12.09.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je za námi utkání mezi Slavií a Motorem, ve kterém vyhrál jihočeský tým naprosto jednoznačně 5:0. Zápas rozhodla první třetina, ve které Budějovice skórovaly hned čtyřikrát a poté kontrolovaly výsledek. V poslední třetině se ještě trefil Plášil, který udal konečnou podobu výsledku. (19:55:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Další gólovka Bradleyho! Ten se zjevil sám před brankářem, jenže jeho zakončení Polívka vyrazil.
     
    59:09
    Další velká šance Bradleyho, který měl nakonec hned dvě. Ani jedna z nich ovšem brankou neskončila! Škoda pro domácí hokejisty.
     
    58:15
    Tejral se dostal do dobré pozice, jenže jeho rána zápěstím šla jen vedle Strmeňovy tyče.
     
    57:27
    Do konce utkání zbývá něco málo přes tři minuty a Motor si naprosto pevně kontroluje výsledek. Vypadá to, že Strmeň si připíše první ligu v Chance lize za Motor.
     
    56:04
    Cody Bradley si sjel do velmi výhodné pozice, ze které pálil z první. Jeho dobrá rána šla k tyči, jenže Polívka vytasil rychlý zákrok lapačkou.
     
    55:36
    Ofsajd na hostující straně! Do konce utkání chybí něco málo přes čtyři minuty a v utkání máme poslední komerční přestávku.
     
    54:37
    V Budvar aréně panuje vynikající atmosféra. Stadionem obíhá mexická vlna a divákům se dnešní zápas líbí. Jihočeši si jdou pro tři body.
     
    53:30
    Viděli jsme spoustu osobních soubojů na polovině hřiště. Nakonec se k puku dostali Pražané, kteří ovšem bránu domácích neohrozili.
     
    52:21
    Dobrý pokus v podání hostí! Jiří Doležal střílel z vrcholku kruhu. Už to vypadalo, že je puk v síti, jenže nakonec z toho byla jen boční síť!
     
    51:24
    Hostující tým nadále pokračuje v útoku. Motor se ovšem dobře brání a nepouští svého soupeře k vyloženým šancím. Ostatní střely chytí Strmeň.
     
    50:35
    Pavel Novák dostal přihrávku a vedl rychlý protiútok. Bylo vidět, že už nemá mnoho sil, a tak vypálil od mantinelu. Jeho projektil jen prolétl okolo brány.
     
    49:57
    Po krátké kombinaci v útočné třetině se dostal ke střele Jiří Drtina, jehož rána jen prosvištěla okolo levé tyče. Slavia je nadále v útoku.
     
    49:14
    V posledních minutách nemá ani jeden z týmů velkou převahu. Vidíme rychlé útoky na obou stranách, jenže ani jeden z týmů si nepřipsal gólovku.
     
    48:10
    Slavia dvakrát vyhodila během krátké chvíle na zakázané uvolnění. Poté se ovšem hostující tým dostal do útočné třetiny, kde nic nevymyslel.
     
    47:09
    Ihned po vhazování se dostal ke střele Tadeáš Hejda, jehož rána od mantinelu nebyla moc nebezpečná. Strmeň puk podržel a bude se znovu vhazovat.
     
    46:58
    Do Budvar arény si našlo cestu 5824 diváků!
     
    46:34
    České Budějovice jsou opět usazeny v útočném pásmu. Nakonec se sami o něj připravili, když sudí odpískal přihrávku rukou. Následuje komerční pauza.
     
    45:32
    Nedorozumění mezi hráči první lajny. Martin Novák posílal puk za branku, když čekal, že tam někdo z jeho spoluhráčů bude, ale nebyl. Přesto Motor zůstal u puku.
     
    45:06
    Babka je na ledě!
     
    44:43
    Druhá obranná čtyřka také odvedla svou práci na jedničku. Získala puk a vyhodila ho přes všechny čáry. Konec oslabení se blíží.
     
    44:05
    Nepříjemný moment v Budvar aréně! Jeden z českobudějovických hráčů vyhazoval puk přes všechny čáry, jenže nešťastně sundal rozhodčího na půlce. Ten okamžitě klesl k zemi, ale po chvíli se zvedl a bude schopen pokračovat ve hře.
     
    43:57
    Skvělý obranný zákrok předvedl Jakub Doktor, který obětavě padl do rány a srazil ji mimo tři tyče. Hosté jsou však stále v útočném pásmu.
     
    43:13
    Martin Beránek vyhodil puk přes všechny čáry, když mu k tomu pomohl Karel Plášil. Slavia už je ovšem znovu v útočném pásmu.
     
    43:06
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Babka – 2 min., hákování).
     
    42:49
    Velká šance Slavie! Martin Šagát byl úplně sám na hranici brankoviště, kam dostal pas. Snažil se ho procpat za záda domácího gólmana, jenže neuspěl!
     
    42:35
    Zdeněk Kutlák se objevil na červené čáře, kde bojoval o puk. Nakonec ho nevybojoval a Slavia si vybojovala vhazování po levici Strmeně.
    41:13 Karel PLÁŠIL - 5:0
     
    41:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vytoužený bůr je na světě, Motor vede už o pět branek! Glbert vyhrál vhazování na Vydareného, který posunul puk na KARLA PLÁŠILA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: René Vydarený a David Gilbert.
     
    40:51
    Motor hraje v plném počtu!
     
    40:21
    Jakub Babka odvedl dobrou práci ve vlastním oslabení. Získal kotouč, ujel s ním a nahodil ho o mantinel. Odtud se puk odrazil k Polívkovi, který raději hru přerušil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po dvou třetinách:

    Střely na bránu: 22 – 19
    Střely mimo: 13 – 10
    Zblokované střely: 8 – 3
    Vhazování: 18 – 23
     
    Je za námi druhá perioda, po které stále vede Motor o čtyři branky. Ve druhé třetině se toho moc zajímavého nestalo a Slavia byla vyrovnaným soupeřem českobudějovickému týmu.

    Další třetina začne přibližně v 19:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Motor zatím hraje velmi dobré oslabení. Svého soupeře k ničemu nepouští a zatím si hlídá bez větších potíží svůj náskok.
     
    39:04
    Kutlákovo nahození sice zastavili Slavisté na modré, ovšem zde velmi dobrou práci odvedl Čermák, díky němuž se puk dostal až za Polívku.
     
    38:51
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká David Gilbert.
     
    38:47
    Miloslav Čermák vyslal velmi dobrý projektil z vrcholku kruhu, ovšem Polívka vytáhl zákrok vyrážečkou!
     
    38:33
    S koncem trestu odvedl velmi dobrou práci mladičky Martin Beránek. Ten zachytil nepřesný pas a hnal se do útoku, nakonec však o puk přišel.
     
    37:55
    Jinak se ovšem Slavia snaží především založit útoky. Motoru se často daří vyhodit puk přes všechny čáry a hosté musejí často začínat od Polívky.
     
    37:25
    Jiří Drtina se dostal k velmi nebezpečné střele od modré, kdy před Strmeněm bylo celkem rušno. Domácí gólman ovšem puk dokázal vyrazit.
     
    36:40
    Zdeněk Doležal vybojoval puk a hnal se s ním do útočné akce. Nakonec ani nevypálil, ovšem podařilo se mu ušetřit několik cenných vteřinek.
     
    36:32
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., podrážení).
     
    35:50
    Dlouho probíhal souboj o kotouč u střídačky domácího týmu. Ani jeden ze sudích navíc nechtěl přerušit hru a tak se několik vteřin bojovalo.
     
    35:10
    Hosté hrají v plném počtu!
     
    34:57
    Parádní rána v podání Žigy Pavlina! Před Polívkou clonili dva jeho spoluhráči a hostující brankář měl co dělat, aby jeho projektil vyrazil.
     
    34:22
    Slavisté první část početní nevýhody zvládli, přestože Motor byl usazený v pásmu a měl tlak. Nebezpečná střela na bránu ovšem nepřišla.
     
    33:14
    Zajímavé rozhodnutí v podání hlavního sudího. Polívka dostal ostrou ránu do masky a chtěl nechat přerušit hru. To rozhodčí ovšem nechtěl, a tak dostal Polívka dvouminutový trest poté, co masku sundal!
     
    33:10
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Patrik Polívka – 2 min., zdržování hry / brankář – sejmutí obličejové masky). Trest odpyká Martin Ondráček.
     
    32:22
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Kohút – 2 min., faul kolenem).
     
    32:13
    Jiří Doležal přenechal puk svému spoluhráči Tomáši Šmerhovi, jenž vypálil. Jeho ránu v pohodě viděl domácí gólman, jenž chytil puk do lapačky.
     
    31:41
    Miloslav Čermák se hnal do útočné akce. Chtěl si obhodit svého soupeře, ovšem poslední hráč dokázal jeho pokus srazit.
     
    31:14
    Domácí hrají v plném počtu!
     
    30:49
    Hostující tým má tlak v útočné třetině a snaží se zkorigovat stav. Proti je však Strmeň, jenž dnes chytá velmi dobré utkání.
     
    30:00
    Nakonec ovšem jedna přišla. Jan Novák vypálil od modré a Strmeň naštěstí na puk dobře viděl a připsal si jednoduchý zákrok, po kterém se bude vhazovat.
     
    29:41
    Motor sice ihned vyhodil, ovšem Slavia se dostal zpět do útoku velmi rychle. Obranná čtyřka má co dělat, aby nepropustila žádnou střelu.
     
    29:14
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Novák – 2 min., napadení).
     
    28:41
    Dobrou střelu od modré vyslal Pavel Novák a Polívka měl co dělat, aby puk vyrazil. Navíc ho vyrazil jen vedle sebe, kde chtěl dorážet Beránek, jenže Polívku nepřekonal.
     
    27:49
    Dobře napadali českobudějovičtí hráči, což vyústilo v chybu Polívky. K puku se dostal Jakub Doktor, jenže hostující brankář se stihl vrátit do brány.
     
    27:40
    Oddechový čas pro domácí.
     
    27:33
    Dvě neskutečné gólovky Slavie, ale ani jedna neskončila rankou! Nejprve měl před sebou Tejral jen Strmeně, ale netrefil bránu. Ještě lepší pozici měl Furch, který objel bránu a dával do prázdné. Českobudějovický brankář však natáhl hokejku a zastavil puk na brankové čáře!
     
    26:59
    Pražané se hnali do zajímavé pozice. Rychlý kontr ovšem skončil nepřesným pasem, který se ocitl za modrou čárou – ofsajd!
     
    26:45
    Druhý mladý hráč Motoru Martin Beránek se ocitl v zajímavé pozici. Dostal pas na hranici brankoviště, ovšem hostujícího brankáře překonat nedokázal.
     
    26:06
    Obrovská šance Pavla Nováka! Ten dostal křižný pas a měl před sebou jen odkrytou bránu! Neskutečný Polívka se ovšem stihl přesunout a puk vyrazit.
     
    25:11
    Pražané se ve druhé třetině rozhodně vzchopili a jsou Motoru vyrovnaným soupeřem. Dokonce se častěji dostávají do střeleckých zakončení.
     
    24:09
    Dvě obrovské šance Jiřího Doležala! Ten nejprve pálil do poloodkryté brány, jenže Strmeň se rychle přesunul a puk vyrazil. Znovu však na hůl slávistického útočníka, který ani napodruhé nepřekonal domácího gólmana.
     
    23:29
    Motor hraje v plném počtu!
     
    22:37
    Po vhazování se dostali k puku opět hosté, jenže u něj dlouho nezůstali. Obranná čtyřka Motoru však zabojovala a kotouč vyhodila.
     
    22:27
    Teď už jsou ovšem Pražané nastěhovaní v útočné třetině a kombinují. Nakonec přišla střela od modré. Důležitý zákrok Strmeně, který puk udržel a nevyrazil.
     
    21:34
    Ihned po vhazování se dostal Motor k puku a podařilo se mu vyhodit přes všechny čáry až za Polívku.
     
    21:29
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:18
    Slavia se na pár vteřin usadila v útočném pásmu, jenže po nepřesném pasu se o něj sama připravila. Pražané si navíc zahrají přesilovku.
     
    20:29
    Babka bojoval o puk v útočné třetině jako lev, ale slavistický obránce si s tím dokázal poradit. Za chvilku už byl ale Motor znovu v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 14 – 7
    Střely mimo branku: 5 – 4
    Zblokované střely: 4 – 1
    Vhazování: 7 – 12
    Přesilové hry: 1/4 – 0/1
     
    Je za námi první třetina, ve které byl jednoznačně lepší domácí Motor. Ten položil základ svému vedení již v první minutě, kdy Kutlák využil přesilovou hru. Za dalších šest minut vedli Jihočeši hned o tři branky, když se prosadili ještě Čermák a Pavlin. Poté se hra trochu uklidnila, ale Budějovice měly převahu. Navíc se ještě jednou prosadily, když se štěstím skóroval Endál.

    Další třetina začne přibližně v 18:24.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    České Budějovice se musí v poslední minutě bránit a bránicí pětka bude muset ještě na ledě zůstat, jelikož vyhodila jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta v první třetině. Podaří se Motoru vstřelit ještě jednu branku, nebo Slavia zkoriguje stav na rozdíl tří branek?
    18:13 Lukáš ENDÁL - 4:0
     
    18:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Do konce třetiny jsme viděli ještě jednu branku v síti Slavie! LUKÁŠ ENDÁL táhl celou akci a vypálil od mantinelu. Jeho rána nakonec skončila v brance, když se nejspíše odrazila od brusle hostujícího obránce. Asistence: Zdeněk Kutlák.
     
    17:58
    Dobrá útočná akce v podání Motoru! Křižná přihrávka a střela z první v podání jihočeského útočníka. Polívka se ovšem stihl přesunout.
     
    16:54
    Nedorozumění v obraně Budějovic skončilo střelou hostí. Josef Saňa se dostal k puku, ale jeho rána byla sražena mimo tři tyče.
     
    16:38
    Konečně přišla střela také na hostující straně. Strmeň si svou bližší tyč pohlídal. Na konci třetiny máme ještě druhou komerční pauzu.
     
    15:28
    František Hrdinka se vydal rovnou z trestné do brejku, jenže na poslední chvíli ho dojel Karel Plášil, jenž ho odzbrojil a Hrdinka ani nezakončil.
     
    15:14
    Od Českých Budějovic to zatím není úplně povedená přesilová hra. Motor má problém dostat se do útočné třetiny a Pražané se zatím dobře brání.
     
    14:26
    Obrovská možnost pro Slavii! Ta ujela do přečíslení dva na jednoho. Hostující útočník vzal celou akci na sebe, ale jeho střele do brány zabránil skvělý Strmeňův zákrok!
     
    13:45
    Zdeněk Doležal je na ledě a Motoru začíná přesilová hra, která bude trvat ještě minutu a půl!
     
    13:39
    Začala nám krátká pasáž, ve které se bude hrát ve čtyřech. Dobrou střelu od modré vyslal Fillman, jenže lapačka Polívky byla připravena. Vhazování po pravé jeho ruce.
     
    13:28
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (František Hrdinka – 2 min., podrážení).
     
    12:29
    Slavia se dostala k asi druhé střele za zápas, kterou Strmeň bez potíží chytil. Po dalším vyhazování opět České Budějovice vyhodily za Polívku.
     
    12:00
    To je ovšem velmi dobrý start domácího týmu v početní nevýhodě! Slavia se k ničemu nedostala a Motor bez větších potíží vyhodil přes všechny čáry.
     
    11:45
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Doležal – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:32
    Jihočeši jsou zatím ve všech aspektech hry jasně lepší! Bradley vypálil, jenže jeho rána byla sražena prvním hráčem, navíc hostující budou hrát přesilovku.
     
    10:47
    Žiga Pavlin si najel před bránu, odkud posílal puk křižně na svého spoluhráče. Ten ho však nedokázal získat a Slavia vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    10:00
    Do rychlého přečíslení se dostali domácí. Finální přihrávku dostal Martin Beránek, jenž z těžké pozice vypálil, ale Polívka jeho střelu vyrazil.
     
    09:05
    S koncem trestu se puk dostal k navrátivšímu Jan Novákovi, jenž odpykal svůj trest. Jeho rána nakonec Strmeně v bráně neohrozila.
     
    08:26
    Od modré pálil Pavel Pýcha, jenže jeho střela bránu minula o hodně. Přesto se domácí tým nadále drží v útočné třetině a útočí.
     
    07:50
    Tato početní výhoda zatím Českým Budějovicím moc nevychází. Slavia se znovu osvobodila a domácí tým znovu začíná od svého gólmana.
     
    07:12
    První buly vyhráli hostující hráči, kteří pošetřili cenné vteřinky a dostali puk na polovinu hřiště. O pár vteřin později je Motor znovu usazen v útočné třetině.
     
    07:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Novák – 2 min., podrážení).
     
    06:25
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Lukáš Sochůrek, přichází Patrik Polívka.
    06:25 Žiga PAVLIN - 3:0
     
    06:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, Motor vede v sedmé minutě již o tři branky! ŽIGA PAVIN udělal celý kus práce, najel si s pukem do ideální střelecké pozice a vymetl pavouky v Sochůrkově bráně! Bez asistence.
     
    05:58
    České Budějovice jsou znovu nastěhovány v útočné třetině a motají hostujícímu týmu hlavu. Nakonec se ovšem Slavia dokázala na chvíli osvobodit.
    05:25 Miloslav ČERMÁK - 2:0
     
    05:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je parádní start v podání Českých Budějovic! Kutlák vypálil od modré a MILOSLAV ČERMÁK puk ve velmi těžké pozici tečoval mimo dosah gólmana. Bez asistence.
     
    04:45
    Dobrá šance Slavie! puk se z ničeho nic objevil před bránou, kde byl Lukáš Krejčík, jenže jeho rána se vůbec nevešla mezi tři tyče.
     
    03:41
    Slavia hraje v plném počtu. Unavení hráči ovšem ve hřišti zůstávají, jelikož Pražané odehráli puk jen na zakázané uvolnění. Těžká situace pro hosty.
     
    03:10
    Tentokrát se Pražané osvobodili, jenže Jihočeši se dostali hned do dalšího útoku. Hostující gólman vyjel daleko od brány, jenže Motor toho nevyužil.
     
    02:52
    České Budějovice mají velký tlak v přesilové hře a Slavia má co dělat. Lukáš Endál dostal křižnou přihrávku na vrchol kruhu, ale jeho ránu Sochůrek vychytal.
     
    01:53
    Obrovská šance Davida Gilberta v přesilové hře. Českobudějovický centr se ocitl v dobré palebné pozici, jenže trefil jen nohu svého spoluhráče!
     
    01:41
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Milan Antoš – 2 min., krosček).
    00:39 Zdeněk KUTLÁK - 1:0
     
    00:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je rychlost! Motor využívá po pár vteřinách první přesilovou hru v utkání! Fillman nahodil od modré a před brankářem puk šikovně tečoval ZDENĚK KUTLÁK, jenž střílí první gól zápasu. Asistence: Mitch Fillman a Martin Novák.
     
    00:21
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Veselý – 2 min., krosček).
     
    00:10
    Utkání nám odstartovalo! Trochu nezvykle se na první buly postavili za domácí Doktor – Čermák – Babka. Ti hned vybojovali první faul.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Šimánek, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – Doktor, Bradley, Babka.

    HC Slavia Praha: Sochůrek (Polívka) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Tejral, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Kopeček, Valenta – Kotlík, Doležal.
     
    textHC Slavia Praha

    Jaká bude sezóna Slavie je zatím ve hvězdách, jelikož v hlavním městě se mluví o nulté sezóně. Pražané se budou muset obejít bez hráčů, kteří byli v loňské sezóně jasnými oporami – Dominik Frodl, Marek Račuk, David Šafránek, Jaroslav Kasík či aktuálně českobudějovický forvard Zdeněk Doležal. Velké příchody do Slavie se ovšem nekonaly, jednou z mála posil je Veselý, ale jinak je mužstvo tvořeno hlavně mladými hráči.

    Přípravné zápasy
    Kokšetau - Slavia 4:2
    Slavia – Pavlodar 3:2
    Slavia – Litoměřice 4:1
    Klatovy – Slavia 1:5
    Slavia – Benátky 2:1
    Litoměřice – Slavia 1:2
    Slavia – Sparta 2:3
    Kobra – Slavia 2:6
    Benátky – Slavia 4:5p
    Slavia – Kladno 2:5

    První zápas Chance ligy

    Hráči z hlavního města mají za sebou jen jedno utkání, jelikož Chance ligu hraje nově patnáct týmů a na Slavii vyšla pauza hned první kolo. V druhém kole odehrála na svém ledě s Přerovem. Pražané se sice dostali do vedení 1:0, nakonec však celý zápas prohráli 2:4. Za Slavii se prosadili Kubica a Ondráček.

    Sestava z posledního utkání:
    Polívka – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Furch, Šteiner, Tejral.
     
    textČEZ Motor České Budějovice

    Loňská sezóna skočila v Motoru velkým nezdarem, který zapříčinila porážka od Kladna v semifinále WSM ligy. V kádru skončilo rovnou šestnáct hráčů, mezi které například patřili Peter Galamboš, Luboš Rob, Vlastimil Dostálek, Václav Nedorost nebo David Gába. Naopak do Budějovic přišlo několik známých jmen – Jan Strmeň, René Vydarený, Karel Plášil, Lukáš Endál, Jiří Šimánek, Roman Přikryl, Zdeněk Doležal nebo Bradley Cody. Zároveň se v přípravných zápasech objevila spousta hráčů z mistrovského dorostu.

    Přípravné zápasy
    Plzeň – ČEZ Motor České Budějovice 4:1
    ČEZ Motor České Budějovice – Plzeň 2:3
    ČEZ Motor České Budějovice – Irtyš Pavlodar 4:0
    ČEZ Motor České Budějovice – Linec 6:5p
    Linec – ČEZ Motor České Budějovice 1:0
    ČEZ Motor České Budějovice – Lausitzer Fuechse 5:1
    ČEZ Motor České Budějovice – Lausitzer Fuechse 6:1
    ČEZ Motor České Budějovice – Chabarovsk 4:2
    ČEZ Motor České Budějovice – Prostějov 4:1

    První dva zápasy Chance ligy

    První utkání sehráli Jihočeši na domácím ledě proti Benátkám nad Jizerou. Po bezgólové první periodě ukázal Motor svou sílu ve druhé třetině, ve které nasázel hned čtyři branky. V poslední části padla branka na každé straně a Budějovice si připsaly první výhru 5:1. Nejvíce se dařilo Pavlinovi, který si připsal tři body (2+1).

    Druhé utkání odehrály České Budějovice na ledě jihlavské Dukly. Tento zápas se Motoru ovšem ani trochu nepovedl. Góly střílela jen Jihlava, která se zastavila až na čísle sedm. Hattrickem se na výhře podílel Pekr.

    Sestava z posledního utkání:
    Strmeň (42. Svoboda) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Bradley, Šimánek – Beránek, R. Přikryl, Z. Doležal – Heřman, Doktor, Babka.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u třetího kola Chance ligy, ve kterém se střetne domácí ČEZ Motor České Budějovice a Slavia Praha Zápas začne v 17:30 v Budvar aréně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Kutlák (Fillman, M. Novák), 6. Čermák, 7. Pavlin, 19. Endál (Kutlák), 42. Plášil (Vydarený, Gilbert)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Šimánek, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – Doktor, Bradley, Babka.
    HC Slavia Praha: Polívka (Sochůrek) – Hrdinka, J. Novák, J. Drtina, Antoš, Hejda, Saňa, Štibingr – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Panna, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Kohút, L. Krejčík – Tejral, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Kopeček, Valenta – Kotlík, Doležal

    Diváci: 5824
    ocianews.com