Carolina – Tampa 6:1 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:6 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Montreal – Florida 2:5 (kon.) | Ottawa – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – St. Louis 2:3 (kon.)
Vancouver – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 20.09.2018, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Tyler ENNIS - 1:4
     
    59:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Patrick Marleau u střídaček na obranné modré čáře vypíchl puk Bradymu Tkachukovi a o hrazení ho přihrál TYLEROVI ENNISOVI, který zavezl kotouč do útočného pásma a od modré čáry ho žabičkou poslal do prázdné brány! Maple Leafs vedou 4:1. Asistence: Patrick Marleau.
    56:58 Tyler ENNIS - 1:3
     
    56:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    TYLER ENNIS v mezikruží zachytil velice špatnou rozehrávku Bena Harpura a krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Mikea McKenny vymetl levý horní roh brány! Zřejmě je rozhodnuto.
     
    55:22
    Ben Harpur střelou od modré čáry minul levou tyč a po odrazu kotouče od hrazení za bránou Maple Leafs se dostal k bekhendové střele z blízkosti Chris Tierney, překonat Calvina Pickarda ale nedokázal! To byla velice slibná příležitost.
    53:25 Filip CHLAPÍK - 1:2
     
    53:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Max Lajoie napřáhl na ose útočného pásma od modré čáry k táhlé střele, kterou Calvin Pickard nedokázal udržet, a dorážející FILIP CHLAPÍK ho za to potrestal! Český útočník byl odměněn za svůj skvělý výkon a urputnou snahu skórovat – 1:2. Asistence: Max Lajoie a Christián Jaroš.
     
    52:34
    Jeremy Bracco podruhé v zápase usedl na trestnou lavici, tentokrát za vysokou hůl poté, co v rohu útočného pásma fauloval rozehrávajícího Codyho Ceciho.
    49:31 Jeremy BRACCO - 0:2
     
    49:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JEREMY BRACCO si najel v mezikruží na krásnou kolmou diagonální přihrávku Callea Rosena z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči po rychlém zamíchání s pukem zamířil mezi betony roztaženého Mikea McKenny! 2:0 pro Maple Leafs. Asistence: Calle Rosen a Connor Carrick.
     
    47:06
    Senators se nyní vůbec nedaří rozehrát a brankář Calvin Pickard je bez práce. Maple Leafs drží těsný náskok.
     
    42:41
    Jeremy Bracco fauloval v rohu obranného pásma a dostal dvě minuty za podržení, což znamená, že přesně minutu se bude hrát ve hře 4 na 4.
    42:09 Auston Matthews krásnou střelu otřel o pravou tyč!
     
    42:09
    Auston Matthews si na vrcholu levého kruhu najel na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma z pravého křídla od Jeremyho Bracca a střelu zápěstím otřel o vzdálenější pravou tyč!
     
    41:41
    Mark Stone byl vyloučen na dvě minuty za sekání poté, co zbytečně fauloval ve středním pásmu.
     
    40:01
    Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Frederik Andersen, přichází Calvin Pickard.
    37:33 Mark Stone ani Brady Tkachuk vyrovnání nepřinesli
     
    37:33
    Mark Stone z levého křídla krásnou střelou zápěstím mířil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, kde puk Frederik Andersen dokázal zastavit levým betonem a Brady Tkachuk ve vzduchu kotouč následně při snaze o dorážku netrefil!
     
    36:19
    Timothy Liljegren byl vyloučen na dvě minuty za držení a Ottawa si zahraje v závěru druhé části první přesilovou hru. Podaří se jí vyrovnat skóre?
    36:19 Útočník Filip Chlapík a jeho parádní individuální akce!
     
    36:19
    Filip Chlapík nabral rychlost a mezi dvěma protihráči se parádně protáhl v mezikruží až před bránu, jenže do zakončení se zásluhou Connora Carricka nakonec během poskytnuté výhody u levé tyče brány těsně nedostal!
     
    31:53
    Adam Brooks se po přihrávce z pravého křídla ocitl před bránou ve slibné šanci, jenže z blízkosti zamířil pouze do hrudi připraveného Mikea McKenny!
     
    30:53
    Nikita Zajcev usedl na trestnou lavici na dvě minuty, stejně jako jeden z jeho protihráčů, který ještě navíc dostal dvě minuty za nesportovní chování a Maple Leafs si zahrají první přesilovou hru dnešního utkání.
     
    30:09
    Střídání v týmu Ottawa Senators: ze hřiště odchází Craig Anderson, přichází Mike McKenna.
     
    28:32
    Frederik Gauthier se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže Craig Anderson jeho první střelu vyrazil a jeho dorážka po ledě minula vzdálenější pravou tyč!
    24:15 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    24:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS si tak dlouho hledal před bránou prostor, až si před ní parádně vyměnil puk s Patrickem Marleauem a u levé tyče z úhlu zamířil pod horní tyč! Maple Leafs udeřili jako první. Asistence: Patrick Marleau a Nikita Zajcev.
     
    21:46
    Andreas Johnsson napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, která mířila do předního levého horního rohu brány, Craig Anderson byl ale připravený a vyrážečkou puk úspěšně vyrazil!
     
    18:47
    Zach Smith se ocitl v mezikruží ve slibné šanci a bez přípravy rychle mířil mířil k levé tyči, Frederik Andersen ovšem prokázal skvělý postřeh a pravým betonem puk skvěle vyrazil do rohu!
     
    15:19
    Ben Sexton se snažil z levého křídla poslat puk před bránu a po zablokované přihrávce se sám dostal do zakončení, Frederik Andersen ale puk pravým betonem vyrazil!
     
    04:50
    Filip Chlapík se ocitl po přihrávce z pravého křídla před bránou ve velké šanci a dobře mířil bez přípravy z blízkosti k levé tyči, jenže Frederik Andersen pravým betonem puk vykopl!
    03:37 Patrick Marleau se ocitl ve velké brankové příležitosti
     
    03:37
    Auston Matthews krásnou kolmou přihrávkou od modré čáry našel před bránou Patricka Marleaua, jenže bývalý hráč San Jose nedokázal z blízkosti Craiga Andersona překonat mezi betony!
     
    03:04
    Na opačné straně mohl udeřit Magnus Pääjärvi, jenže z blízkosti Frederika Andersena překonat nedokázal! Švédský útočník se dostal i k dorážce, ani ta se ale neujala.
     
    01:50
    Chris Tierney na levém křídle nabral obrovskou rychlost a po rychlém objetí brány se snažil u pravé tyče zasunout puk z otočky do brány, Frederik Andersen ale jeho pokus levým betonem skvěle vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 54. Chlapík (Lajoie, Jaroš) – 25. Matthews (Marleau, Zajcev), 50. Bracco (Rosen, Carrick), 57. Ennis, 60. Ennis (Marleau)


    Ottawa Senators: Anderson (31. McKenna) – Ceci (A), Lajoie, Harpur, Jaroš, Bergman, Englund, Percy, Aspirot – Tkachuk, Tierney, Stone (A) – Pääjärvi, Smith (A), Pyatt – Balcers, Sexton, Chlapík – Labate, Carey, Skille. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (41. Pickard) – Marinčin, Zajcev (A), Rosen, Carrick, Sandin, Liljegren – Marleau (A), Matthews (A), Ennis – Johnsson, Lindholm, Kapanen – Engvall, Gauthier, Jooris – Clune, Brooks, Bracco. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Pierre Lambert. Čároví: Brian Murphy, Derek Nansen

    Diváci: 11375
    bahis siteleri