Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:2 (1:0, 4:0, 0:2)
K1 Florbal Židenice
Pátek 28.09.2018, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    56:29
    Židenice právě vstřelily branku!
    Kajfoszová nedokázala zpracovat skákající míček, čehož skvěle využila VENDULA ŠIMONOVÁ, když se jej zmocnila právě ona a svižnou ranou nedala Liškové žádnou šanci. Bez asistence.
     
    43:23
    Židenice právě vstřelily branku!
    A i Židenice se dočkávají vstřelené branky. EVA SMUTNÁ se zmocnila míčku na své polovině, po pravé straně se s ním dostala až před Liškovou, odkud poslal míček nechytatelně pod horní víko. Bez asistence.
     
    38:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VIKTÓRIA GROSSOVÁ dostala od Kristíny Hudákové krásnou přihrávku a po slovenské spolupráci poslala míček ze solidní vzdálenosti střelou švihem už popáté v dnešním utkání za záda Remešové. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    37:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vrlíková našla učebnicově před brankou na centimetr přesně hůl NELY KAPCOVÉ, která míček i v dvojbloku soupeřek dokázala procedit mezi nohami gólmanky Remešové. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    31:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hrubice při rozehrávce hostí znamená třetí gól v brance Židenic. Znovu to Kajfoszová, kdo skvěle četl hru, když se zmocnila se míčku při rozehře soupeře, předala jej bekhendem ROMANĚ ŽURKOVÉ, která svižnou střelou kompletuje hattrick v dnešním utkání! Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    21:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kajfoszová skvělým vypíchnutím připravila o míček hráčku soupeře, vydala se po levé straně na útočnou polovinu, kde přesným pasem našla ROMANU ŽURKOVOU, a ta ranou z první nedala Remešové žádnou šanci. Zároveň je to pro hráčku Ostravy druhý gól v zápase. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    09:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A hráčky domácích se také dočkaly! Grossová si navedla míček po pravé straně, odkud jej poslala na ROMANU ŽŮRKOVOU, a ta už neměla problém jej dopravit do odkryté klece hostující svatyně. Asistence: Viktória Grossová.

    Daniel Gargulák


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Žurková (Grossová), 22. Žurková (Kajfoszová), 32. Žurková (Kajfoszová), 38. Kapcová (Vrlíková), 38. Grossová (K. Hudáková) – 44. Smutná, 57. Šimonová


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lišková (Dupčáková) – Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Káčová, Šromotová, Kapcová – K. Hudáková, P. Hudáková
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hnátková – Rybničková, Hřebíčková, Nečasová – Indrová, Chromá, Švehlová – Běhounková, Dernerová, Šimonová

    Rozhodčí: Petřík, Podlesný
    bahis siteleri