Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:2 (1:0, 4:0, 0:2)
K1 Florbal Židenice
Pátek 28.09.2018, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    56:29
    Židenice právě vstřelily branku!
    Kajfoszová nedokázala zpracovat skákající míček, čehož skvěle využila VENDULA ŠIMONOVÁ, když se jej zmocnila právě ona a svižnou ranou nedala Liškové žádnou šanci. Bez asistence.
     
    51:01
    Toho se ujmula Kateřina Rybníčková, která se ale dopustila hry s míčkem směrem dozadu, což pravidla při trestném střílení nedovolují. Rozhodčí tak její pokus přerušili dřív, než se hráčka hostí vůbec dostala k zakončení.
     
    51:01
    Rozhodčí nařizují trestné střílení pro Židenice!
     
    43:23
    Židenice právě vstřelily branku!
    A i Židenice se dočkávají vstřelené branky. EVA SMUTNÁ se zmocnila míčku na své polovině, po pravé straně se s ním dostala až před Liškovou, odkud poslal míček nechytatelně pod horní víko. Bez asistence.
     
    38:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VIKTÓRIA GROSSOVÁ dostala od Kristíny Hudákové krásnou přihrávku a po slovenské spolupráci poslala míček ze solidní vzdálenosti střelou švihem už popáté v dnešním utkání za záda Remešové. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    37:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vrlíková našla učebnicově před brankou na centimetr přesně hůl NELY KAPCOVÉ, která míček i v dvojbloku soupeřek dokázala procedit mezi nohami gólmanky Remešové. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    31:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hrubice při rozehrávce hostí znamená třetí gól v brance Židenic. Znovu to Kajfoszová, kdo skvěle četl hru, když se zmocnila se míčku při rozehře soupeře, předala jej bekhendem ROMANĚ ŽURKOVÉ, která svižnou střelou kompletuje hattrick v dnešním utkání! Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    21:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kajfoszová skvělým vypíchnutím připravila o míček hráčku soupeře, vydala se po levé straně na útočnou polovinu, kde přesným pasem našla ROMANU ŽURKOVOU, a ta ranou z první nedala Remešové žádnou šanci. Zároveň je to pro hráčku Ostravy druhý gól v zápase. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    09:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A hráčky domácích se také dočkaly! Grossová si navedla míček po pravé straně, odkud jej poslala na ROMANU ŽŮRKOVOU, a ta už neměla problém jej dopravit do odkryté klece hostující svatyně. Asistence: Viktória Grossová.
     
    06:32
    Trestuhodně ztratily obránkyně Židenic míček za svou brankou a byla z toho gólovka Ostravy! Domácí hráčka rychle posílala míček před branku na svou spoluhráčku, která však nedokázala nasměrovat míček tak, aby přešel brankovou čáru. Velká škoda pro domácí.

    Daniel Gargulák


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Žurková (Grossová), 22. Žurková (Kajfoszová), 32. Žurková (Kajfoszová), 38. Kapcová (Vrlíková), 38. Grossová (K. Hudáková) – 44. Smutná, 57. Šimonová


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lišková (Dupčáková) – Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Káčová, Šromotová, Kapcová – K. Hudáková, P. Hudáková
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hnátková – Rybničková, Hřebíčková, Nečasová – Indrová, Chromá, Švehlová – Běhounková, Dernerová, Šimonová

    Rozhodčí: Petřík, Podlesný
    bahis siteleri