Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Letňany – Jablonec n/N 1:7 (kon.) | Kolín – Nymburk 5:2 (kon.)
Klatovy – Bílina 4:3 (kon.) | Děčín – Řisuty 3:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:11 (kon.)
konec
HC Děčín
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 29.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:06:20)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec strhli ve třetí třetině vedení na svou stranu a to si udrželi až do konce. Berou tak tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Hosté hrají powerplay.
     
    59:23
    Medvědi se dostali do další šance, ale obrana hostů zakročila. Nicméně stále drží puk na svých holích a nepouštějí hosty k powerplay.
     
    58:41
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    58:23
    Další osvobození Medvědů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:34
    Hosté drží útočné pásmo a stále ostřelují děčínskou branku. Václav Krliš sebral odražený kotouč a hned ho poslal až před Ilašenka.
     
    57:11
    Martin Volke si nyní připsal velice důležitý zákrok. Od modré čáry pálil jeden z hostů a proti němu nastavil děčínský brankář svou lapačku. Za svůj zákrok sklidil potlesk děčínského publika.
     
    56:41
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).
     
    56:06
    Michail Potěchin vystřelil z levého kruhu a jeho dělovku kryje pravým betonem Martin Volke. Ten tak znovu podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    55:41
    Po další střele Daniela Volrába končí puk na Ilašenkovi. Hosté jsou tak stále pod tlakem a nemohou se vymanit, aby vyhodili puk do bezpečí.
     
    55:20
    Nyní musel zasahovat Martin Volke proti hostující střele, která byla nebezpečná. Nakonec ukryl puk pod lapačku a také hru přerušuje.
     
    54:02
    Roman Navarra nahodil puk před branku hostů, kde ho tečoval Zdeněk Petráš a puk poslal jen těsně nad břevno hostující branky.
     
    53:34
    Pavel Kordule z prostoru mezi kruhy nechal vyniknout opět Jana Ilašenka. Znovu je tak hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    53:22
    Domácí vycítili šanci a dlouho se opět drželi v útočném pásmu. Ilašenko ale vykryl další střelu Navarry a přerušuje hru.
     
    51:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce Děčína. ROMAN NAVARRA dostal přihrávku, poté objel branku a dostal se s kotoučem až k levé tyči Ilašenka a dokázal najít škvírku mezi ním a tyčkou a umístil puk za jeho záda – 3:2. Medvědi tak poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Jan Kaltenböck a Martin Volke.
     
    51:13
    Hosté jsou v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Sýkora (Krliš), 47. Krliš (Volráb), 52. Navarra (Kaltenböck, Volke) – 2. Rod (Urbanec, Patyk), 6. Vyskočil (Kolářík, Kos)


    HC Děčín: Volke (Lavinger) – Hříbal, Heš, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (C), Bárdoš, Krliš, Faigl, Petráš, Kordule, Sýkora, Navarra
    HC Řisuty: Ilašenko (Matuna) – Kučera J., Chládek, Potěchin, Kolářík, Šíma, Novák, Rudovský, Kos (C), Patyk, Urbanec, Vyskočil, Fortelka, Piovarči, Náprstek, Hampl, Kučera M., Rod (A)

    Rozhodčí: Jaroš – Toman, Goltsch
    bahis siteleri