Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (1:2 po s.n.) | Letňany – Jablonec n/N 1:7 (kon.) | Kolín – Nymburk 5:2 (kon.)
Klatovy – Bílina 4:3 (kon.) | Děčín – Řisuty 3:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:11 (kon.)
konec
HC Děčín
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 29.09.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce Děčína. ROMAN NAVARRA dostal přihrávku, poté objel branku a dostal se s kotoučem až k levé tyči Ilašenka a dokázal najít škvírku mezi ním a tyčkou a umístil puk za jeho záda – 3:2. Medvědi tak poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Jan Kaltenböck a Martin Volke.
     
    46:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Urputná snaha Medvědů znamená vyrovnání! Z ničeho nic se dostal kotouč k VÁCLAVU KRLIŠOVI, jenž napálil puk a trefil se přesně do vinglu hostující branky – 2:2. Ilašenko tak nemohl vůbec zareagovat. Asistence: Daniel Volráb.
     
    11:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dostávají na dostřel jediné branky. Po pěkně sehrané kombinaci propálil Ilašenka ONDŘEJ SÝKORA a Děčínu se tak dýchá o poznání lépe – 1:2. Asistence: Václav Krliš.
     
    05:10
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Jen co se hosté ubránili v oslabení, přidávají z další šance už druhou trefu. DAVID VYSKOČIL dostal nabito na pravou stranu a poté svou střelou švihem překonal domácího brankáře – 0:2. Asistence: Václav Kolářík a Matěj Kos.
     
    01:29
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se natlačili před domácí branku a z první šance slaví úvodní branku. TOMÁŠ ROD zblízka prostrčil kotouč za Volkeho záda a ten tak nemohl nic dělat – 0:1. Asistence: Josef Urbanec a Petr Patyk.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Sýkora (Krliš), 47. Krliš (Volráb), 52. Navarra (Kaltenböck, Volke) – 2. Rod (Urbanec, Patyk), 6. Vyskočil (Kolářík, Kos)


    HC Děčín: Volke (Lavinger) – Hříbal, Heš, Kaltenböck (A), Loukota, Vaněk, Zdvořáček, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (C), Bárdoš, Krliš, Faigl, Petráš, Kordule, Sýkora, Navarra
    HC Řisuty: Ilašenko (Matuna) – Kučera J., Chládek, Potěchin, Kolářík, Šíma, Novák, Rudovský, Kos (C), Patyk, Urbanec, Vyskočil, Fortelka, Piovarči, Náprstek, Hampl, Kučera M., Rod (A)

    Rozhodčí: Jaroš – Toman, Goltsch
    bahis siteleri