Nitra – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Košice – Trenčín 5:1 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
Žilina – MAC Budapešť 6:3 (kon.) | Detva – Poprad 0:3 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 30.09.2018, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa šláger siedmeho kola hokejovej Tipsport ligy, v rámci ktorého si hokejky skrížili hráči HC Košice a vicemajstra z uplynulej sezóny – Dukly Trenčín. Po výsledku 5:1 sa napokon z výhry a troch bodov do tabuľky tešia domáci.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 34:26

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:20:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    59:49
    Košice dali gól!
    Ešte sa bude stav meniť, Košičania totiž upravujú už na zrejme finálnych 5:1. Postaral sa o to JERE PULLI. Tento gól padol počas košického oslabenia.
     
    59:26
    Zdá sa, že sa neudeje už nič podstatné.
     
    58:51
    Vladislav Habal teraz padol ako podťatý, po zakončení, ktoré smerovalo na hruď, sa totiž rozhodol hru prerušiť. Vhadzovať sa bude po ľavici košického gólmana.
     
    58:26
    Záverečné dve minúty tretej tretiny. Košice sa dobre bránia, Trrenčín do vážnejších zakončení nepúšťajú.
     
    57:56
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Peter Galamboš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    57:49
    Košičania puk okamžite odpálili, Šoltés sa zasa postaral o to, že ho súper musel niekoľko sekúnd podržať za bránkou stráženou Marekom Šimkom.
     
    57:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., držanie).
     
    56:35
    Adam Špankovič počkal na prestriedanie svojich spoluhráčov a sám odišiel na hráčsku lavicu. Na ľade sa teraz nedeje nič zaujímavé, zdá sa, že dnešný zápas sa bude už len dohrávať.
     
    55:40
    Pokračujeme v zápase. Na hokejke mal puk Galamboš, ten bol ale trenčianskou defenzívou v súlade s pravidlami pristrčený, a tak už kombinovať nemohol.
     
    54:33
    Po chybe Bohunického sa do šance dostala štvrtá košická formácia. Puk mal ešte hľadať Jokeľa, ktorý chcel len vložiť do prihrávky svoju hokejku. Napokon si ju ale musel prikopnúť, preto to bolo bez strely.
     
    53:58
    Vytesnený puk končí v strednom pásme. Ani z tejto situácie Habal nekapituluje.
     
    53:27
    Branko Radivojevič sa v strednom pásme snažil nabrať rýchlosť, napokon sa to ale ukázalo ako zbytočný ťah. Jeho spoluhráči totiž zakončili sami a donútili Vladislava Habala hru prerušiť.
     
    52:53
    Trenčínu sa nedarí, puk teraz pomerne často končí až pri bránke hostí.
     
    52:01
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., hákovanie).
     
    51:40
    Márna snaha hostí dostať sa k puku, situáciu v rohu ľadovej plochy si Košičania výborne postrážili.
     
    50:38
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne vymaľované. Trenčanom snahu uprieť rozhodne nemožno, v dnešnom zápase ich výkonu ale niečo predsa len chýbalo – efektivita. Košičania sú dnes v tomto ohľade o poznanie lepší a tešia sa zo štvrtého gólu, o ktorý sa postaral Kanaďan EVAN BROPHEY. Asistencie: Ladislav Nagy, Václav Čížek.
     
    50:21
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    49:47
    Trenčania veľmi umne zdvihli hokejky a košické vyhodenie nechali prepadnúť až na zakázané uvoľnenie. Všetko ešte kontroloval s absolútnym pokojom Denis Hudec.
     
    48:49
    Na štadióne to viackrát zhučalo, Oceliari mali na hokejkách aj gól s poradovým číslom štyri. Túto presilovú hru ale nevyužijú, Trenčín tak môže stále pomýšľať na bodový zápis.
     
    47:57
    Košičania puk držali dlho v pásme, bolo to ale bez lepšej strely. Napokon ich nepresná kombinácia vyhnala len von z tretiny ich súpera.
     
    46:59
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Bokroš – 2 min., držanie).
     
    46:40
    Tomáš Bokroš puk rukavicou odrazil na hokejku súpera, preto sa hra prerušovať nemusela. Košičania sa následne usadili pred Šimkom, ktorého poriadne vystrašili, ale tentokrát neskórovali.
     
    46:11
    Košice dali gól!
    Tento gól posiela Košičanov opäť na koňa. Po nádhernej akcii zdvíha ruky nad hlavu GABRIEL SPILAR, pre ktorého ide o druhý presný zásah v zápase. Marek Šimko nechápavo krúti hlavou, v tomto prípade nemal žiaden nárok. GABRIEL SPILAR. Asistencia: Marcel Haščák.
     
    45:49
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., sekanie).
     
    45:33
    Košičania kontrolovali puk ďaleko od svojej bránky, čím zbierali cenné sekundy do ďalšieho priebehu zápasu. Marek Šimko sa natiahol po jednej z ich striel, vzápätí však správne usúdil, že tento puk chytiť nemusí.
     
    44:31
    Pokračujeme v hokeji, ktorý zatiaľ prináša minimum prerušení. To je pre tempo zápasu len dobrou správou, každopádne, tretia tretina zatiaľ veľa hokejových momentov nepriniesla.
     
    43:38
    Nagy spadol v súboji s Frühaufom, následne sa z ľadu zbieral aj obranca Trenčína. Tomu ešte odletela hokejka, ale Košičania tento fakt na šancu nevyužili.
     
    42:47
    Úvod tretej tretiny je obojstranne mimoriadne opatrný. Ani jeden z celkov sa do vyložených šancí nedostáva, obe defenzívy totiž pracujú veľmi zodpovedne. Veľký pozor si teraz dal aj Šímko, ktorý puk posunul svojim spoluhráčom.
     
    41:16
    Kafkovi sa nepodarilo popri obrancovi Trenčína puk posunúť k zadnému mantinelu. Naopak, Košičania sa museli porúčať z útočného pásma, keďže ich súper sa už ponáhľal smerom k Habalovi.
     
    40:24
    Posledná časť riadnej hracej doby sa začala. Divákov prítomných v Steel Aréne bude nepochybne zaujímať, či sa počas nej ešte bude stav výraznejšie meniť, alebo pôjde len o prípadné kozmetické úpravy.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Siréna v Steel Aréne ohlásila koniec druhej tretiny, z riadnej hracej doby ubudlo už rovných 40 minút. Hráči odkorčuľujú do šatní tentokrát za priebežného stavu 2:1.

    Pomer striel po 2. tretine: 23:14

    Tretia tretina sa začne približne o 18:45.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Druhá tretina sa dohráva, už sa nič podstatné neudeje.
     
    38:28
    Trenčín dal gól!
    Oceliari inkasujú poriadne lacný gól, po ktorom sa Dukla dostáva opäť do zápasu. Puk prešiel až pred bránkovisko, kde bol osamotený BORIS SÁDECKÝ. Ten už nemal problém prekonať Habala. Asistencie: Milan Bartovič, Marek Hecl.
     
    38:10
    Už tu máme záverečné dve minúty druhej tretiny.
     
    37:30
    Branko Radivojevič teraz pôsobil trochu zúfalým dojmom, keď sa snažil sám ponaháňať troch Košičanov. Ťažko povedať, prečo majú Trenčania tak ťažké nohy, no každopádne je to evidentné.
     
    36:19
    Evan Brpohey sa snažil preniknúť po ľavej strane, tam bol ale výborne zdvojený, a tak bolo po košickej šanci. Trenčín sa teraz umne bráni, sám ale zaútočiť nedokáže.
     
    35:39
    Prebieha záverečných päť minút druhej tretiny, oba celky sú na ľade s piatimi korčuliarmi. Stále pokračujeme za stavu 2:0 pre Košice, keďže Habal zneškodnil všetkých 13 pokusov súpera.
     
    34:27
    Habal rozohral pred Jéozefom Švecom, ani po tomto sa ale Košičania na dlhší čas do pásma nepresunuli. Sledujeme hluchú časť zápasu, počas ktorej sa nedeje nič zaujímavé.
     
    33:54
    Haščák posunul Spilarovi, ten zasa Nagyovi. Všetko sa to ale udialo len v strednom pásme, do toho útočného sa už následne Košičanom dostať nepodarilo.
     
    33:15
    Trenčín sa v úvode oslabenia oslobodil, Šimko následne zaľahol nepresvedčivý pokus o strelu. Vhadzovať sa tak bude po ľavici trenčianskeho gólmana.
     
    32:44
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Matúš Holenda – 2 min., držanie).
     
    32:30
    Už to mohlo byť pre Trenčín veselšie. Nenápadne, ale fantasticky teraz zmenil smer strely Marek Hecl. Na toto zareagoval jedine Vladislav Habal, ktorý puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    32:10
    Na opačnej strane ale zakročil Habal. Teč tesne pred jeho bránkou síce vysoké kvality nemal, napriek tomu ale musel český gólman puk skúsene podržať pod lapačkou.
     
    31:30
    Spilar volil po individuálnom prieniku kolmicu na ľavú stranu, ktorá ale bola nepresná. Košický útočník radšej mohol skúsiť vystreliť, Marek Šimko by šiel do zákroku.
     
    30:58
    Zakončenie spoza kruhu trenčianska defenzíva zblokovala a vyviezla pred Habala. Tam teraz pracoval aktívne Sojčík, nanešťastie pre hostí si ale streleckú pozíciu nevypracoval.
     
    29:57
    Čížek dokorčuľoval voľný puk a poslal ho na zadný mantinel. V tomto priestore nebol nik, ako prví ale hrací predmet dokorčuľovali práve domáci hokejisti.
     
    29:00
    Trenčania sa hnevali na postranných arbitrov, avšak len neoprávnene. Evidentne totiž boli v postavení mimo hry, tá tak podľa pravidiel bola vykázaná do stredného pásma.
     
    28:20
    Oba celky potrebovali striedať, preto sa Košice takticky držali v strede hracieho poľa. Oceliari posielajú na ľad formáciu s Oliverom Jokeľom, ktorá je písaná ako ich štvrtá.
     
    27:50
    Steel Aréna buráca, na zápase je prítomný aj Tomáš Jurčo. Rodák z Košíc si hru svojho celku zatiaľ užíva, uvidíme, čo prinesie ostávajúcich 32 minút riadnej hracej doby.
     
    27:08
    Teraz musíme trenčianskeho gólmana pochváliť. Košičania sa dostali pred bránkoviskom k rýchlemu zakončeniu, ktoré ale na Mareka Šimka nestačilo.
     
    26:40
    Bomba z ľavej strany, Marek Šimko ale svoje betóny včas spojil a puk bezpečne vyrazil. Zakončenie prišlo po dlhšej dobe, oba celky v ostatných minútach skôr kombinovali.
     
    26:08
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    25:46
    Trenčania sa evidentne trápia. Potvrdili to aj v tejto chvíli, keď puk zbytočne poslali cez všetky čiary, čím sa dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    25:16
    Eduard Šedivý využil svoju rýchlosť a pomedzi Trenčanov sa dostal k modrej čiare. Tu ešte stihol zblokovať jedno zakončenie, a tak možno jeho pobyt na ľade označiť za úspešný.
     
    24:20
    A už ani neprinesie, vylúčený Marcel Haščák sa zapojil do hry. Oba celky pokračujú s piatimi mužmi a my veríme, že to tak bude pre pokojný priebeh stretnutia čo najdlhšie.
     
    23:44
    Oba celky si viackrát vymenili pozície, sledujeme svižný hokej. Pre Trenčín je ale zlou správou, že ani táto presilová hra mu zatiaľ súvislejší tlak nepriniesla.
     
    22:58
    Výborne pracoval Mário Bližňák, ktorý sa postavil pred Hablom a čepeľou mu letiaci puk sklepol do betónov. Košický gólman tú situáciu zvládol, jeho spolurháči puk následne dostali na opačnú stranu klziska.
     
    22:20
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., hákovanie).
     
    22:16
    Vladislav Habal puk pristavil spoluhráčom, ako prvý sa k nemu dostal Čížek. Zo strany Oceliarov ale prišiel faul, a tak pôjdu domáci do štvorice.
     
    21:16
    Galambošova formácia si puk viackrát vymenila bekhendmi, no napokon sa dostala len do postavenia mimo hry. Tá je tak opakovane vykázaná len do stredného pásma.
     
    20:44
    Košice dali gól!
    Prihrávka pred bránkovisko prináša expresne rýchly košický gól. Marek Šimko opäť nepôsobil najistejším dojmom, keď nechal presne zakončiť GABRIELA SPILARA.
     
    20:26
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Martin Rýgl – 2 min., hákovanie).
     
    20:21
    Hlavný arbiter vhodil puk na ľadovú plochu, a tak nám začala plynúť prostredná časť riadnej hracej doby. Budeme zvedaví na to, ktorý z tímov zaútočí v tejto fáze zápasu ako prvý.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Skončila sa úvodná tretina šlágra siedmeho kola Tipsport ligy, v rámci ktorého si v Steel Aréne sily merajú HC Košice a Dukla Trenčín. Po úvodných 20 minútach hry odídu aktéri tohto stretnutia so šatní za stavu 1:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 9:7

    Druhá tretina sa začne približne o 17:53.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:27
    Martin Rýgl veľmi umne počkal na pohyb svojich spoluhráčov, tí sa ale do pásma nepresunuli. Naopak, do šance sa dostal pravdepdoobne Neítk, ktorý strieľal z prvej priamo do Šimka.
     
    18:02
    Pred sebou máme záverečné dve minúty prvej tretiny. Trenčín dlhú presilovku o dvoch mužov nevyužil, a tak pokračujeme za stavu 1:0 v prospech Košíc.
     
    17:20
    Čo sa to len deje s Marekom Šimkom? Vylúčený Brophey sa vrátil na ľad, počkal na svojich spoluhráčov a všetci štyria Košičania sa presunuli pred bránku súpera. Z tej Šimko nepochopiteľne vyskočil priamo pred McDowella, ktorý si ešte chcel vylepšiť streleckú pozíciu, našťastie pre Trenčín sa mu to nepodarilo.
     
    16:48
    Umožnené jej to bude v tejto chvíli, keď Vladislav Habal hru prerušil.
     
    16:30
    Veľký tlak Trenčína, ten ale strieľa pomerne zriedkavo. Každopádne, brániaca sa trojica Oceliarov je už poriadne unavená a potrebuje čo najskôr prestriedať.
     
    15:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    15:21
    Výborné zakončenie vyslal od útočnej modrej Peter Frühauf. Následne tam ešte prišiel nedovolený zákrok jedného z domácich, a tak pôjdu Košice do trojice!
     
    14:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Evan Brophey – 2 min., podrazenie).
     
    14:49
    Košičania potrebovali striedať, preto puk na niekoľko sekúnd podržali pred Vladislavom Habalom. Priestor na striedanie tak využila aj trenčianska Dukla.
     
    13:41
    Košice dali gól!
    Nuž, tak teraz sa musí veru Marek Šimko poriadne červenať. V momente, keď už vylúčený hráč naskakoval na ľad, tam prišlo akési pristrčenie puku, ktoré si zrejme sám gólman zrazil do siete. Za strelca gólu je označený PETR KAFKA. Asistencie: Dávid Šoltés, Tomáš Netík.
     
    13:18
    Peter Galamboš si teraz nepochybne poriadne zanadával, nevšimol si totiž, že už stojí v Šimkovom bránkovisku. Hra tak bola správne vykázaná do stredného pásma.
     
    12:46
    Za Marekom Šimkom prišiel nepríjemný moment, po ktorom odhodil svoje rukavice aj prilbu Peter Frühauf. Našťastie sa ale zdá, že bude tento skúsený matador v zápase pokračovať.
     
    12:40
    Košičania teraz naivne zakončili do Bokroša, ktorý využil svoje fyzické parametre a puk vytesnil do stredného pásma. Zbytočne sa tak Oceliari pripravili o možnosť hrať pred Šimkom.
     
    11:43
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Lukáš Bohunický – 2 min., hákovanie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    11:20
    Do veľkej šance sa však ako blesk z jasného neba dostal Bartovič! Jeho prvý pokus Habal vyrazil, a tak si trenčiansky útočník trúfol aj na druhý. Ani tento mu ale vytúžený gól nepriniesol.
     
    10:37
    Puk si na svoju čepeľ prilepil Sojčík, ktorý sa po strede ihriska dostal von z obrannej tretiny. Jeho spoluhráči ale potrebovali striedať, a tak sa tu trenčianska akcia aj skončila.
     
    09:50
    Ladislav Nagy sa skúsene pozrel na modrú čiaru, kam napokon aj smeroval svoju prihrávku. V tomto priestore bol ale košický obranca výborne zdvojený, čo znamenalo nemožnosť streleckého pokusu.
     
    09:06
    Ešte tam prišiel jeden nepresný pokus, po ktorom sa košický brankár obzrel k mantinelu. Medzičasom sa Koch vrátil na ľad, oba celky tak pokračujú s piatimi korčuliarmi.
     
    08:40
    Ani v ďalšom priebehu svojej presilovej hry sa Trenčanom pred bránkou Vladislava Habala usadiť nepodarilo. Hosťom zatiaľ chýba koncepčnejšia práca v útočnom pásme, ktorá by ich mohla posunúť k šanci.
     
    07:59
    K zakončeniu sa počas oslabenia dostal Suja. Ten to skúšal z pozície ľavého krídla, každoádne, túto strelu Marek Šimko čakal. Puk tak rukou vytesnil.
     
    07:27
    Košičania sa v úvode oslabenia oslobodili. Holenda si musel dať navyše za Šimkom obrovský pozor, neúnavne ho tam totiž napádal Galamboš.
     
    06:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., hákovanie).
     
    06:31
    Sojčík si teraz z Košičanov pri svojom útočnom výpade urobil tréningové kužely, keď sa krásnym slalomom dostal až do pásma. Osamotený tam však nevymyslel nič.
     
    05:40
    Už sa ale Trenčín ubránil a pokračuje s piatimi mužmi. Puk na hokejke má Marek Hudec.
     
    04:59
    Dobre to teraz myslel jeden z Košičanov, ktorý ešte hľadal korčuľujúceho Galamboša. Ten popred Šimka preletel v momente, keď na neho smeroval puk, a tak to nemal gólman Dukly vôbec jednoduché.
     
    04:20
    Haščák teraz volil krížnu prihrávku, po ktorej prišlo nedôrazné a navyše aj nepresné zakončenie. Oceliari ale v pásme ostanú, Dukla Trenčín zatiaľ puk nevyviezla.
     
    03:46
    Košičania neváhali a volili pomerne rýchle zakončenie zápästím. Postaral sa oň Haščák, každopádne, Šimko sa výborne presunul a hru prerušil.
     
    03:33
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., podrazenie).
     
    03:32
    Peter Frühauf puk svojou čepeľou umne pridvihol a po plexiskle ho poslal k modrej čiare. Na tej ho síce ešte domáci zachytili, následne sa už ale ku kombinácii nedostali.
     
    02:28
    Aktívnejším tímom je zatiaľ ten košický. Potvrdil to aj Haščák, ktorý posielal spoza bránky prihrávku pred Šimka. Nevyšlo mu to, tento puk presný nebol.
     
    01:58
    Bohunický dlhou prihrávkou k mantinelu veľa vody nenamútil, každopádne, Trenčania hru dostali aspoň do stredného pásma a odišli striedať.
     
    01:26
    Teraz už Oceliarov zastavilo správne odpískané postavenie mimo hry.
     
    00:40
    Košičania v úvode zápasu niekoľkými prihrávkami medzi kruhmi vymazali defenzívu Trenčína, čo vyzeralo pomerne zaujímavo. Napokon to ale domáci prekombinovali, kolmica na Spilara bola čitateľná, a tak hráč spred bránkoviska lepšie nezakončil.
     
    00:16
    Šláger medzi Košicami a Trenčínom sa začal. Ako prví zvládli úvodné vhadzovanie lepšie domáci hokejisti, ktorí sa tak pokúsia čo najrýchlejšie s pukom presunúť pred bránku stráženú Marekom Šimkom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (M. Nagy) – Pretnar, Koch, McDowell, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Pulli – Spilar (A), Brophey, L. Nagy (C) – Netík, Galamboš, Kafka – Haščák, Suja, Šoltés – Petráš, Krajňák, Jokeľ – Hričina

    Dukla Trenčín: Šimko (Valent) – Rýgl, Holenda, Cebák, Frühauf (A), Bokroš, Bohunický, Špankovič, M. Hudec – Radivojevič (C), Ölvecký, Sojčík – Bartovič (A), Sádecký, Hecl – Varga, Bližňák, Mikula – D. Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodca: Snášel (SVK), Soós (HUN) – Stanzel (SVK), Pálkövi (HUN).
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri ďalšom pokračovaní hokejovej Tipsport ligy. Šláger kola nás dnes čaká v Steel Aréne, kde si sily budú merať domáci HC Košice a vicemajster z uplynulého ročníka Dukla Trenčín.

    HC Košice bol ešte pred dvomi kolami jediným tímom, ktorý v doterajšom priebehu sezóny neprehral. Všetko sa ale zmenilo v derby s Popradom, keď Kamzíci nedovolili Oceliarom skórovať a pripravili ich tak o prvé body. Navyše, Košice nebodovali ani na ľade Banskej Bystrice, a tak sa museli pobrať z prvej priečky preč. Momentálne tak celku z východného Slovenska patrí priebežné druhé miesto, a to so ziskom 15 bodov. Oceliarov môže tešiť predovšetkým fakt, že strieľajú pomerne veľa gólov. Po v tomto ohľade prvej Nitre (26) ich totiž majú na svojom konte celkovo 25, pričom sami inkasovali 13-krát.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC 05 iClinic Banská Bystrica – HC Košice 3:1
    HC Košice – HK Poprad 0:1
    MHC Nové Zámky – HC Košice 2:3

    Hokejisti Dukly Trrenčín si jednoznačne predstavovali lepší štart do novej sezóny. Napokon, niet sa čomu čudovať, veď po šiestich odohraných kolách im patrí "len" ôsma priečka. Aby sme ale Trenčanom nekrivdili, je potrebné dodať, že majú oproti prvým štyrom tímom z tabuľky stále zápas k dobru. Dukla na tom navyše nie je zle ani bodovo, Za prvými Novými Zámkami totiž zaostáva o sedem bodov, čo nie je rozhodne veľa. Navyše, ak by dnes Trenčania Košice porazili, pokojne by sa v tabuľke pravdy mohli vyšvihnúť aj na piate miesto.

    Posledné tri zápasy Trenčína:
    Dukla Trenčín – MsHK Žilina 3:0
    HK Nitra – Dukla Trenčín 3:1
    Dukla Trenčín – MAC Budapešť 4:3 pp
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 14. Kafka (Šoltés, Netík), 21. Spilar, 47. Spilar (Haščák), 51. Brophey (Nagy, Čížek), 60. Pulli (Šoltés) – 39. Sádecký (Bartovič, Hecl)


    HC Košice: Habal (M. Nagy) – Pretnar, Koch, McDowell, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Pulli – Spilar (A), Brophey, L. Nagy (C) – Netík, Galamboš, Kafka – Haščák, Suja, Šoltés – Petráš, Krajňák, Jokeľ – Hričina
    HK DUKLA Trenčín: Šimko (Valent) – Rýgl, Holenda, Cebák, Frühauf (A), Bokroš, Bohunický, Špankovič, M. Hudec – Radivojevič (C), Ölvecký, Sojčík – Bartovič (A), Sádecký, Hecl – Varga, Bližňák, Mikula – D. Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodčí: Snášel (SVK), Soós (HUN) – Stanzel (SVK), Pálkövi (HUN)
    bahis siteleri