Nitra – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Košice – Trenčín 5:1 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
Žilina – MAC Budapešť 6:3 (kon.) | Detva – Poprad 0:3 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 30.09.2018, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    59:49
    Košice dali gól!
    Ešte sa bude stav meniť, Košičania totiž upravujú už na zrejme finálnych 5:1. Postaral sa o to JERE PULLI. Tento gól padol počas košického oslabenia.
     
    57:56
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Peter Galamboš – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    57:16
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., držanie).
     
    54:33
    Po chybe Bohunického sa do šance dostala štvrtá košická formácia. Puk mal ešte hľadať Jokeľa, ktorý chcel len vložiť do prihrávky svoju hokejku. Napokon si ju ale musel prikopnúť, preto to bolo bez strely.
     
    52:01
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., hákovanie).
     
    50:38
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne vymaľované. Trenčanom snahu uprieť rozhodne nemožno, v dnešnom zápase ich výkonu ale niečo predsa len chýbalo – efektivita. Košičania sú dnes v tomto ohľade o poznanie lepší a tešia sa zo štvrtého gólu, o ktorý sa postaral Kanaďan EVAN BROPHEY. Asistencie: Ladislav Nagy, Václav Čížek.
     
    48:49
    Na štadióne to viackrát zhučalo, Oceliari mali na hokejkách aj gól s poradovým číslom štyri. Túto presilovú hru ale nevyužijú, Trenčín tak môže stále pomýšľať na bodový zápis.
     
    46:59
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Bokroš – 2 min., držanie).
     
    46:11
    Košice dali gól!
    Tento gól posiela Košičanov opäť na koňa. Po nádhernej akcii zdvíha ruky nad hlavu GABRIEL SPILAR, pre ktorého ide o druhý presný zásah v zápase. Marek Šimko nechápavo krúti hlavou, v tomto prípade nemal žiaden nárok. GABRIEL SPILAR. Asistencia: Marcel Haščák.
     
    45:49
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., sekanie).
     
    38:28
    Trenčín dal gól!
    Oceliari inkasujú poriadne lacný gól, po ktorom sa Dukla dostáva opäť do zápasu. Puk prešiel až pred bránkovisko, kde bol osamotený BORIS SÁDECKÝ. Ten už nemal problém prekonať Habala. Asistencie: Milan Bartovič, Marek Hecl.
     
    32:44
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Matúš Holenda – 2 min., držanie).
     
    32:30
    Už to mohlo byť pre Trenčín veselšie. Nenápadne, ale fantasticky teraz zmenil smer strely Marek Hecl. Na toto zareagoval jedine Vladislav Habal, ktorý puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    27:08
    Teraz musíme trenčianskeho gólmana pochváliť. Košičania sa dostali pred bránkoviskom k rýchlemu zakončeniu, ktoré ale na Mareka Šimka nestačilo.
     
    22:58
    Výborne pracoval Mário Bližňák, ktorý sa postavil pred Hablom a čepeľou mu letiaci puk sklepol do betónov. Košický gólman tú situáciu zvládol, jeho spolurháči puk následne dostali na opačnú stranu klziska.
     
    22:20
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., hákovanie).
     
    20:44
    Košice dali gól!
    Prihrávka pred bránkovisko prináša expresne rýchly košický gól. Marek Šimko opäť nepôsobil najistejším dojmom, keď nechal presne zakončiť GABRIELA SPILARA.
     
    20:26
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Martin Rýgl – 2 min., hákovanie).
     
    19:27
    Martin Rýgl veľmi umne počkal na pohyb svojich spoluhráčov, tí sa ale do pásma nepresunuli. Naopak, do šance sa dostal pravdepdoobne Neítk, ktorý strieľal z prvej priamo do Šimka.
     
    17:20
    Čo sa to len deje s Marekom Šimkom? Vylúčený Brophey sa vrátil na ľad, počkal na svojich spoluhráčov a všetci štyria Košičania sa presunuli pred bránku súpera. Z tej Šimko nepochopiteľne vyskočil priamo pred McDowella, ktorý si ešte chcel vylepšiť streleckú pozíciu, našťastie pre Trenčín sa mu to nepodarilo.
     
    15:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marcel Haščák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    15:21
    Výborné zakončenie vyslal od útočnej modrej Peter Frühauf. Následne tam ešte prišiel nedovolený zákrok jedného z domácich, a tak pôjdu Košice do trojice!
     
    14:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Evan Brophey – 2 min., podrazenie).
     
    13:41
    Košice dali gól!
    Nuž, tak teraz sa musí veru Marek Šimko poriadne červenať. V momente, keď už vylúčený hráč naskakoval na ľad, tam prišlo akési pristrčenie puku, ktoré si zrejme sám gólman zrazil do siete. Za strelca gólu je označený PETR KAFKA. Asistencie: Dávid Šoltés, Tomáš Netík.
     
    12:46
    Za Marekom Šimkom prišiel nepríjemný moment, po ktorom odhodil svoje rukavice aj prilbu Peter Frühauf. Našťastie sa ale zdá, že bude tento skúsený matador v zápase pokračovať.
     
    11:43
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Lukáš Bohunický – 2 min., hákovanie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    11:20
    Do veľkej šance sa však ako blesk z jasného neba dostal Bartovič! Jeho prvý pokus Habal vyrazil, a tak si trenčiansky útočník trúfol aj na druhý. Ani tento mu ale vytúžený gól nepriniesol.
     
    06:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., hákovanie).
     
    04:59
    Dobre to teraz myslel jeden z Košičanov, ktorý ešte hľadal korčuľujúceho Galamboša. Ten popred Šimka preletel v momente, keď na neho smeroval puk, a tak to nemal gólman Dukly vôbec jednoduché.
     
    03:33
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., podrazenie).
     
    00:40
    Košičania v úvode zápasu niekoľkými prihrávkami medzi kruhmi vymazali defenzívu Trenčína, čo vyzeralo pomerne zaujímavo. Napokon to ale domáci prekombinovali, kolmica na Spilara bola čitateľná, a tak hráč spred bránkoviska lepšie nezakončil.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 14. Kafka (Šoltés, Netík), 21. Spilar, 47. Spilar (Haščák), 51. Brophey (Nagy, Čížek), 60. Pulli (Šoltés) – 39. Sádecký (Bartovič, Hecl)


    HC Košice: Habal (M. Nagy) – Pretnar, Koch, McDowell, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Pulli – Spilar (A), Brophey, L. Nagy (C) – Netík, Galamboš, Kafka – Haščák, Suja, Šoltés – Petráš, Krajňák, Jokeľ – Hričina
    HK DUKLA Trenčín: Šimko (Valent) – Rýgl, Holenda, Cebák, Frühauf (A), Bokroš, Bohunický, Špankovič, M. Hudec – Radivojevič (C), Ölvecký, Sojčík – Bartovič (A), Sádecký, Hecl – Varga, Bližňák, Mikula – D. Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodčí: Snášel (SVK), Soós (HUN) – Stanzel (SVK), Pálkövi (HUN)
    bahis siteleri