TK k finanční podpoře mládežnického hokeje v Praze (kon.) | Tisková konference FK Jablonec před zápasem EL (kon.)
Tisková konference Dynama Kyjev před zápasem EL (kon.)
konec
Tisková konference FK Jablonec před zápasem Evropské ligy

Středa 03.10.2018, 17:00Tiskové konference
     
    Z jablonecké strany je to vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:45:41)
     
    Petr Rada o EL: "Tím, že to není první zápas, je to pro nás jednodušší. Už jsme přece jen hráli v Rennes. Celkově si myslím, že to zatím zvládáme velmi dobře."
     
    Petr Rada o přípravě: "Zápas Dynama se Slavií nám toho hodně dal. O víkendu jsme také monitorovali zápas Dynama s Arsenalem Kyjev, který ale nepatří do úplné špičky ukrajinské ligy."
     
    Petr Rada o konfrontaci českého a ukrajinského fotbalu: "Viděli jsme hrát Dynamo se Slavií a národní tým proti Ukrajině. Rádi bychom ukázali, že se s ukrajinskými týmy dá hrát."
     
    Petr Rada o zápase: "Samozřejmě, že to není soupeř jako každý jiný. I tak ale vidím naši cestu v tom, že budeme hrát náš fotbal."
     
    Petr Rada a jeho vzpomínky na Kyjev: "Já mám ještě vroubek z roku 84, kdy Dynamo vyřadilo moji Duklu. Když vidím Olega Blochina, tak mi ještě zvoní v uších."
     
    Tomáš Hübschman o zápasech s Kyjevem v dresu Doněcka: "Samozřejmě si na ty zápasy pamatuji. Především na semifinále Poháru UEFA, kde jsme se s Dynamem potkali. Já tehdy v odvetě dostal druhou žlutou, a tak jsem nemohl nastoupit do finále."
     
    Petr Rada: "Je to fotbalový svátek a zároveň odměna pro celý region. Všichni se na to těšíme. Samozřejmě se těšíme. Jablonec už sice má nějaké zkušenosti, ale i na základě zkušenosti z Rennes víme, že tohle je něco úplně jiného."
     
    Tiskové konference se zúčastní kapitána Jablonce Tomáš Hübschman a trenér Petr Rada.
     
    Náplastí pro Severočechy tak může být dobrá forma z domácí soutěže. Jablonec porazil úřadujícího mistra z Plzně a naposledy i Teplice.
     
    V prvním utkání Evropské ligy Jablonec smolně prohrál na hřišti francouzského Rennes penaltou z nastavení, což svěřence Petra Rady zařadilo na prozatímní čtvrté místo ve skupině.
     
    Před novináře předstoupí zástupci aktuálně šestého týmu nejvyšší české soutěže.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    Jan Kousal

    bahis siteleri