TK k finanční podpoře mládežnického hokeje v Praze (kon.) | Tisková konference FK Jablonec před zápasem EL (kon.)
Tisková konference Dynama Kyjev před zápasem EL (kon.)
konec
Tisková konference Dynama Kyjev před zápasem Evropské ligy

Středa 03.10.2018, 18:15Tiskové konference
     
    To je ze strany Dynama vše, děkuji za pozornost a u dalších onlajnů se budu těšit na shledanou. (18:41:08)
     
    Alexandr Chackevič: "Důležitý je výsledek. Nedávno nás zkritizovali kvalitu naší hry, ale pro nás je důležitý výsledek. Snad se nám ho podaří docílit i pohlednou hrou."
     
    Alexandr Chackevič o stavu kanonýra Besedina: "Uvidíme, jestli bude schopen odehrát devadesát minut. Zatím se to nedá odhadnout."
     
    Alexandr Chackevič o stavu Verbiče: "Nejsem odborník na zdraví, je to otázka spíš na týmového doktora. V každém případě nám zítra nepomůže."
     
    Mykyta Burda o kádru Jablonci: "Pro mě jako pro obránce bud důležité dávat si pozor na jablonecké útočníky. Když je ubráníme, bude to dobré."
     
    Mykyta Burda o náladě v týmu: "Všechno je v pohodě. Samozřejmě chceme jen vyhrát. S Astanou jsme přišli o výhru v závěrečných minutách, tak to snad napravíme."
     
    Mykyta Burda o zranění Verbiče: "Je to škoda, že klíčový hráč nemůže nastoupit. Ale věřím, že hráči, kteří zítra nastoupí, odehrají dobré utkání."
     
    Mykyta Burda o Jablonci: "Víme, že v týmu Jablonce je několik dobrých hráčů. Stejně jako se Slavií máme naději, že to dobře dopadne."
     
    Ze strany Dynama Kyjev přichází trenér Alexandr Chackevič a obránce Mykyta Burda.
     
    Na domácí scéně se fotbalistům z hlavního města Ukrajiny v posledních zápasech daří. Víkendové vítězství nad městským rivalem Arsenalem Kyjev bylo již třetí v řadě. Dynamo tak upevnilo druhou příčku v tabulce za suverénním Šachtarem Doněck.
     
    Dynamo jako největší favorit jablonecké skupiny na úvod překvapivě ztratilo body s kazašskou Astanou. Podobně jako Severočeši inkasovalo v závěru duelu, a na vedoucí Rennes se tak zatím dívá s dvoubodovým odstupem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:30.

    Jan Kousal

    bahis siteleri