Tampa – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | NY Islanders – Nashville 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:5 (kon.) | Dallas – Winnipeg 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 3:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 4:5 (po pr.) | Minnesota – Vegas 1:2 (0:1 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Colorado – Philadelphia 5:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:4 (kon.) | Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 07.10.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Nathan MACKINNON - 5:2
     
    58:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po závaru před Varlamovem se dopředu vydal Mikko Rantanen a NATHAN MACKINNON, který nakonec, i přes snahu bránícího Voráčka, dokázal z pravé strany trefit prázdnou branku Letců. Asistence: Mikko Rantanen a Erik Johnson.
    56:21 Colin WILSON - 4:2
     
    56:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    COLIN WILSON svým druhým dnešním gólem možná definitivně rozhodl o vítězství Colorada! Velký podíl na přesilovkovém gólu má přihrávající Carl Söderberg. Asistence: Carl Söderberg a Alexander Kerfoot.
    27:18 Gabriel LANDESKOG - 3:2
     
    27:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon (Colorado) nahodil od modré puk na branku, kde se parádní tečí prezentuje GABRIEL LANDESKOG. Puk sice skončil v brance, ale ještě se bude zkoumat videozáznam. Asistence: Nathan MacKinnon a Erik Johnson.
    22:00 Michail VOROBJOV - 2:2
     
    22:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Málo vídaná situace! Nahozený puk soupeře se odrazil od zadního mantinelu a skončil na chvíli pod lapačkou Varlamova. Dojíždějící obránce Avalanche Mark Barberio však nedokázal zabrzdit před brankářem svého týmu, srazil ho k zemi a puk se odrazil před zcela volného MICHAILA VOROBJOVA, kterému stačilo trefit prázdnou branku. Bez asistence.
    12:58 J. T. Compher - 2:1
     
    12:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard parádním pasem z mezikruží našel v levém kruhu pro vhazování J. T. COMPHERA, který střelou z první, nad levé rameno přesouvajícího se Elliotta, vrací domácím vedení. Asistence: Samuel Girard.
    07:30 Sean COUTURIER - 1:1
     
    07:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Také hosté skórují z dorážky! Střelu Travise Konecneho Varlamov dokázal zneškodnit, ale puk spadl před něj a z druhé vlny přijíždějící SEAN COUTURIER ho dokázal přes domácího gólmana přehodit do branky. Asistence: Travis Konecny a Claude Giroux.
    01:35 Colin WILSON - 1:0
     
    01:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Se střelou Kerfoota si ještě Brian Elliott (Philadelphia) poradil, ale na bekhendovou dorážku COLINA WILSONA již nedosáhl a domácí se ujímají vedení. Asistence: Alexander Kerfoot a Erik Johnson.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. C. Wilson (Kerfoot, E. Johnson), 13. Compher (Girard), 28. Landeskog (MacKinnon, E. Johnson), 57. C. Wilson (Söderberg, Kerfoot), 59. MacKinnon (Rantanen, E. Johnson) – 8. Couturier (Konecny, Giroux), 22. M. Vorobjov


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – E. Johnson (A), Girard, Barrie, Cole, Barberio, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – C. Wilson, Jost, Kerfoot – G. Bourque, Söderberg, Nieto – Calvert, Compher, Dries.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Pickard) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Hägg, Folin, Sanheim – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), M. Vorobjov, J. van Riemsdyk – M. Raffl, Lehterä, Laughton.

    Rozhodčí: Brenk, Hanson – Amell, Pancich

    Diváci: 16 768
    bahis siteleri