Bohemians – Jičín 9:5 (kon.) | Židenice – Panthers 5:4 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
5:4 (2:2, 1:2, 2:0)
Panthers Praha
Neděle 07.10.2018, 17:00 • VUT CESA • ČEZ Extraliga žen • 6. kolo
     
    54:08
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky otáčí vývoj utkání. Z protiútoku proměňuje střelu KATEŘINA RYBNÍČKOVÁ. Asistence: Andrea Dernerová.
     
    43:24
    Židenice právě vstřelily branku!
    a máme znovu vyrovnáno! Křižnou nahrávkou našla Indrová KRISTÝNU POSPÍŠILOVOU, která byla sama před brankářkou, zachovala chladnou hlavu a dala gól. Asistence: Martina Indrová.
     
    37:30
    Židenice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky se vrací zpět do hry kontaktní brankou. Po krásné nahrávce Indrové překonala brankářku ANDREA DERNEROVÁ střelou do horních pater branky. Asistence: Martina Indrová.
     
    34:39
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se opět dostávají do vedení o dvě branky. Míček si vzala na čepel Veronika Zittová, která se neunáhlila a předala TEREZE SYSLOVÉ, která byla v lepší pozici a dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Veronika Zittová.
     
    30:19
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Po napadání rozehrávky domácího týmu DOMINIKA STEINBACHOVÁ získala míček a dokázala ho dostat až za záda brankářky. Bez asistence
     
    19:03
    Židenice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky vyrovnávají v poslední minutě první třetiny stav utkání. Vendula Šimonová kolmicí vybídla NATÁLII JANEČKOVOU, která si seběhla více do středu hřiště a našla místo v postoji hostující brankářky. Asistence: Vendula Šimonová.
     
    18:51
    Obrovskou chybu v rozehrávce domácích mohla využít Nováková, ale místo střely na bránu přihrála do míst, kde nebyla žádná její spoluhráčka.
     
    13:28
    Židenice právě vstřelily branku!
    Teď již to k úspěchu vedlo. Míček se dostal na čepel Jitky Drápalové, jenž pěknou přihrávkou vybídla ke střele z prostředku hřiště KATEŘINU RYBNÍČKOVOU, jenž prostřelila hostující brankářku. Asistence: Jitka Drápalová.
     
    09:07
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky rychle odskakují na rozdíl dvou branek. Dominika Steinbachová si všimla volné KRISTÝNY LOCHMANNOVÉ, která stála na pravé straně hřiště. Zpracovala si přihrávku a vystřelila do levého horního rohu. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    07:26
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se dostávají do vedení. Míček byl v držení Anežky Slané, jenž přesnou přihrávkou našla IVANU LAMKOVOU, která prostřelila domácí brankářku. Asistence: Anežka Slaná.

    Matouš Vojáček


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Rybničková (Drápalová), 20. Janečková (Šimonová), 38. Dernerová (Indrová), 44. Pospíšilová (Indrová), 55. Rybničková (Dernerová) – 8. Lamková (Slaná), 10. Lochmannová (Steinbachová), 31. Steinbachová, 35. Syslová (Zittová)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Pospíšilová, Knapová – Indrová, Šimonová, Janečková – Hřebíčková, Rybničková, Nečasová – Chromá, Švehlová, Dernerová.
    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Kučerová, Kalinová, Šusterová, Syslová – Lupačová, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Tůmová – Steinbachová, Miklíková, A. Nováková – Zittová.

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 81
    bahis siteleri