Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.) | Chicago – Toronto 6:7 (po pr.) | Los Angeles – Detroit 4:2 (kon.)
NY Islanders – San Jose 4:0 (kon.) | Boston – Ottawa 6:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 08.10.2018, 21:05 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:47 Jonathan MARCHESSAULT - 4:2
     
    50:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A z následná akce se prosadili hokejisté Vegas! Potvrdilo se to staré a otřepané pravidlo, JONATHAN MARCHESSAULT dostal přihrávku mezi kruhy od Karlssona a svižnou střelou prostřelil vyjetého Huttona. Asistence: William Karlsson.
    29:43 Jason POMINVILLE - 4:1
     
    29:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Neskutečné, toto Buffalo neznáme, ale určitě si na něj zvykneme! Domácí se dostali do útoku a po luxusní kombinaci dávají již čtvrtou branku. JASON POMINVILLE dostal přihrávku zpoza branky a přesným zakončením překonává Fleuryho počtvrté. Asistence: Evan Rodrigues a Zemgus Girgensons.
    28:15 Marco SCANDELLA - 3:1
     
    28:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Odplata je hned na světě, domácí celek opět vede o dvě branky! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou čáru, odkud zakončoval MARCO SCANDELLA. Jeho svižné zakončení zápěstím se otřelo o dres bránícího hráče Golden Knights a kotouč skončil v pravé šibenici, Fleury nestihl zareagovat. Asistence: Kyle Okposo a Patrik Berglund.
    27:48 Erik HAULA - 2:1
     
    27:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté v aktivní kombinaci pokračovali a dočkávají se kontaktní branky. William Karlsson našel u pravého mantinelu ERIKA HAULU, jenž posílal kotouč do brankoviště. Puk možná lehce změnil směr od obránce McCabeho a skončil v brance. Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
    24:58 Jack EICHEL - 2:0
     
    24:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL podruhé! Domácí celek parádně přežil oslabení a následně udeřil. Domácí kanonýr dostal úžasnou přihrávku od Reinharta před branku, Eichel následně udělal kličku a bekhendem puk poslal pod víko. Parádní akce. Asistence: Sam Reinhart a Connor Sheary.
    14:31 Jack EICHEL - 1:0
     
    14:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Úžasná kombinace a ještě lepší střela, JACK EICHEL otevírá skóre spektakulárním gólem! Domácí kapitán dostal přihrávku na levý kruh a bombou z voleje vymetl pavouky v protilehlé šibenici. Asistence: Rasmus Ristolainen a Kyle Okposo.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Eichel (Ristolainen, Okposo), 25. Eichel (S. Reinhart, Sheary), 29. Scandella (Okposo, Berglund), 30. Pominville (Rodrigues, Girgensons) – 28. Haula (W. Karlsson, Marchessault), 51. Marchessault (W. Karlsson)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Scandella, Ristolainen, McCabe, Dahlin, Beaulieu, C. Nelson – Sheary, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Berglund, Okposo – Girgensons, Mittelstadt, T. Thompson – Elie, Rodrigues, Pominville.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – C. Miller, McNabb, Engelland, Theodore, Holden, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Haula, Stastny, Pacioretty – O. Lindberg, Carpenter, Nosek – Reaves, Bellemare, Carrier.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Suchánek, Smith

    Diváci: 16 004
    bahis siteleri