Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.) | Chicago – Toronto 6:7 (po pr.) | Los Angeles – Detroit 4:2 (kon.)
NY Islanders – San Jose 4:0 (kon.) | Boston – Ottawa 6:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 08.10.2018, 21:05 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Nosek (VEG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:56 (23:37:37)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jack Eichel (BUF) 2+0
    2. Carter Hutton (BUF) 35 zák., 2 góly, 94,6%
    3. Jonathan Marchessault (VEG) 1+1
     
    Buffalo po velice efektivním výkonu vítězí a připisuje si již druhé domácí vítězství v řadě!

    Domácí celek byl v úvodních dvou třetinách o něco aktivnější, ale moc střeleckých pokusů na branku nevysílal. A když už ano, tak to hned skončilo gólem. Domácí v polovině utkání vedli již 4:1 a náskok to byl tak velký, že se jim jej povedlo udržet až do konce duelu. Dvakrát se dnes prosadil Jack Eichel, po jedné trefě přidali Marco Scandella a Jason Pominville. Za hosty skórovali Erik Haula a Jonathan Marchessault.

    Střely na branku: 17:37 (10:11, 5:14, 2:12)
    Diváci: 16 004
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Velký tlak Golden Knights pokračoval, ale kotouč v síti neskončil. Po závaru v brankovišti ukryl Hutton kotouč v lapačce a vysloužil si potlesk domácího publika.
     
    58:39
    Domácí hráči zblokovali snad čtyři střelecké pokusy. Prošel až kotouč na Stastnyho, jenž stál u levé tyčky. V pádu zakončoval na vzdálenější tyčku, ale branku nedokázal trefit.
     
    58:15
    Hosté nemají na co čekat a již hrají bez Fleuryho v brance. Od modré čáry nahazoval Theodore, ale jeho pokus ukryl Hutton a přerušil hru. Pokračovat se bude po timeoutu.
     
    56:58
    Následně se před Huttonem utvořila pořádná mela a jen se štěstím domácí celek neinkasoval. Na branku Sabres šlo několik střel a dorážek, v síti ale neskončila žádná!
     
    56:30
    Domácí se po delší době dostali do útok. Sheary dostával přihrávku na vrchol pravého kruhu, odkud zakončoval. Puk ovšem netrefil ideálně a nic z toho nakonec nebylo.
     
    55:56
    A hned po vhazování skončil kotouč pouze na zakázaném uvolnění. Hra se tak vrací před branku jedničky Buffala Sabres, která dnes chytá velice spolehlivě.
     
    55:50
    Ve třetí části se hraje převážně na polovině Buffala, ale Vegas nedokáže ideálně zakončovat své akce. Nyní byl pokus jednoho z hráčů sražen mimo ledovou plochu, vhazuje se po pravici Huttona.
     
    55:11
    Nejdříve zakončoval Engelland od modré čáry, ale neuspěl. V protiakci vymýšlel něco u pravého mantinelu Thompson, ale právě Engelland jej nakonec o kotouč připravil.
     
    54:35
    Shea Theodore nyní předvedl parádní individuální akci, která se od beka jen tak nevidí! Hostující hráč se dostal od vlastní branky až do zakončení, přičemž pár hráčů obešel. Huttona ale pokusem nad beton nepřekonal!
     
    53:24
    Rychle se do útoku dostával domácí Sheary, jenž si jednoho obránce obhodil a chystal se na druhého.. Tomu už kličku neudělal, a to hlavně menšímu hitu prvního hráče.
     
    52:48
    Deryk Engelland následně pokoušel štěstí střeleckým pokusem od modré čáry. Carter Hutton byl ovšem pozorný a i tento pokus hostujícího beka ukryl v rukavici.
     
    51:54
    Hned po vhazování to zkoušel od pravého mantinelu Kyle Okposo. Jeho rána šla z úhlu a jen proletěla kolem Fleuryho, který nyní zasahovat ani nemusel.
     
    51:40
    Odpovědět mohl vzápětí Sam Reinhart, jenž zakončoval akci svého celku v předbrankovém prostoru. Domácí útočník ovšem nastřelil brankovou konstrukci, od níž se kotouč dostal pod Fleuryho.
    50:47 Jonathan MARCHESSAULT - 4:2
     
    50:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A z následná akce se prosadili hokejisté Vegas! Potvrdilo se to staré a otřepané pravidlo, JONATHAN MARCHESSAULT dostal přihrávku mezi kruhy od Karlssona a svižnou střelou prostřelil vyjetého Huttona. Asistence: William Karlsson.
     
    50:17
    Následně se mezi obránce dostal po slušné přihrávce Evan Rodrigues, jenž mohl přidat asi rozhodující trefu. Šel do bekhendu, ale zakončit se mu nepovedlo!
     
    49:48
    Carter Hutton se nyní pokoušel rychle rozjet akci a podél levého mantinelu hledal najíždějícího spoluhráče. Místo toho ale přihrál jen na hůl hostujícího Engellanda.
     
    48:49
    Aktivnější hosté ve třetí třetině se dostali do zakončení, ale v brankovišti nic nevymysleli. Jsou to takové zoufalé akce bez nápadu, Buffalo tohle dokáže bránit. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    47:36
    Domácí v plném počtu.
     
    46:48
    Ve druhé minutě přesilové hry se dostal před branku Theodore, jenž v rychlosti zakončoval u levého kruhu na přední šibenici. Branku ale nakonec jen minul.
     
    46:20
    Do první střelecké pozice v přesilovce se dostal Colin Miller, jenž to zkoušel od modré čáry. Hutton ale jeho pokus vyrazil a bránící hráči kotouč vyhodili.
     
    45:36
    Max Pacioretty byl následně faulován a Tage Thompson dostává dvouminutový trest za hákování. Vegas má tak šanci vrátit se do duelu.
     
    44:49
    Nick Holden se po vhazování dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry. Jeho tvrdá rána ale byla Huttonem vyražena a Buffalo se dostalo ke kotouči.
     
    44:12
    První útočná lajna Vegas následně vjela do brankoviště Huttona, který se nenechal podruhé v duelu překonat. Pokračovat se bude vhazováním po jeho pravici.
     
    43:26
    Domácí se dostali do rychlé protiakce. Sheary našel na pravém křídle Eichela, jenž se vstříc hattricku dostával do zakončení. Jeho rána ke vzdálenější tyčce ale skončila jen vedle branky.
     
    42:22
    Do první střelecké pozice se dostali také domácí. Zemgus Girgensons zakončoval od levého mantinelu, ale Marc-Andre Fleury předvedl pohotový zákrok.
     
    41:13
    Max Pacioretty následně hledal dlouhou přihrávku do útoku Paula Stastnyho, kterému se ale kotouč nepovedlo ideálně zpracovat. Následně jej ukryl v lapačce Hutton.
     
    40:26
    Hosté se na startu třetí třetiny dostali do útoku, kde zakončoval Jonathan Marchessault. Jeho rána ale byla zblokována a skončila v ochranné síti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Potleskem domácích tribun končí druhá třetina, která opět patřila Buffalu. To se dostalo zásluhou druhé branky Jacka Eichela do dvoubrankového vedení. To sice stáhl Erik Haula, ale po snižující brance přišly dva rychlé zásahy domácích. Postupně se trefili Marco Scandella a Jason Pominville. Šavle jsou blízko druhé výhře, před třetí třetinou drží třígólové vedení!

    Střely na branku: 15:25
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Dost možná pátý zásah měl na hokejce Jeff Skinner. Ten byl mezi kruhy osamocen, ale žabičku od pravého mantinelu se mu zachytit nepovedlo.
     
    38:05
    Domácí aktivně napadali rozehrávku Vegas, které se dlouho nemohlo dostat alespoň do střední třetiny. Po pár sekundách se to i tak povedlo, napadající hráči Sabres tak mohli odjet střídat.
     
    37:00
    Jack Eichel se v obranné třetině zmocnil kotouč a měl v plánu jej vyvézt a založit tak protiakci. Přihrával ovšem jen na brusle protihráče, puk skončil ve středním pásmu.
     
    35:47
    Následně si připsal slušný zákrok Carter Hutton. Reilly Smith totiž dostal přihrávku na pravý kruh a z první zakončoval na bližší tyč. Domácí brankář se nicméně rychle přesunul a kotouč vyrazil!
     
    35:01
    Velký rozruch před brankou Vegas, opět. Nejdříve Berglund našel Skinnera mezi kruhy, ale jeho rána byla zablokovaná. Následně dostal první jmenovaný přihrávku před Fleuryho, kde kotouč jen tečoval. Ale branku minul.
     
    34:21
    Kyle Okposo následně vyhazoval kotouč z obranné třetiny, ale puk skončil na střídačce. Hra se přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce.
     
    33:15
    Tomáš Nosek se nyní točil s pukem před brankou, ale neuspěl. Connor Sheary se dostal do protiakce a unikal podél levého mantinelu sám na branku. Z levé strany zakončoval do pravé šibenice, ale klec těsně minul!
     
    32:09
    Hra se následně lehce přitvrdila. Domácí celek se poté pokoušel dostat do útoku, ale kombinační hra jim nevyšla. Po icingu se bude vhazovat před Huttonem.
     
    31:21
    Vegas se v následujících momentech pokoušel něco vymyslet, ale ani jeden pokus v brance neskončil. Šavle tak klidní hru kombinací ve vlastním pásmu.
    29:43 Jason POMINVILLE - 4:1
     
    29:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Neskutečné, toto Buffalo neznáme, ale určitě si na něj zvykneme! Domácí se dostali do útoku a po luxusní kombinaci dávají již čtvrtou branku. JASON POMINVILLE dostal přihrávku zpoza branky a přesným zakončením překonává Fleuryho počtvrté. Asistence: Evan Rodrigues a Zemgus Girgensons.
    28:15 Marco SCANDELLA - 3:1
     
    28:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Odplata je hned na světě, domácí celek opět vede o dvě branky! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou čáru, odkud zakončoval MARCO SCANDELLA. Jeho svižné zakončení zápěstím se otřelo o dres bránícího hráče Golden Knights a kotouč skončil v pravé šibenici, Fleury nestihl zareagovat. Asistence: Kyle Okposo a Patrik Berglund.
     
    28:10
    Následně se pokoušel překvapit hostujícího brankáře Jeff Skinner, jenž zpoza branky zakončoval bekhendově na tyčku, kde Fleury nebyl. Šikovný útočník Sabres ale trefil jen boční síť!
    27:48 Erik HAULA - 2:1
     
    27:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté v aktivní kombinaci pokračovali a dočkávají se kontaktní branky. William Karlsson našel u pravého mantinelu ERIKA HAULU, jenž posílal kotouč do brankoviště. Puk možná lehce změnil směr od obránce McCabeho a skončil v brance. Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
     
    27:10
    Až nyní se hosté konečně do něčeho dostali. Paul Stastny si sjel od levého mantinelu až před branku, kde v pokleku zakončoval bekhendem. Hutton ale i tak sklapl betony.
     
    26:05
    Buffalo hraje opravdu skvěle, za to Vegas se zatím hledají a do ničeho se moc nedostávají. Uvidíme, jak tomu bude následně. Domácí nicméně v dalším tlaku.
    24:58 Jack EICHEL - 2:0
     
    24:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL podruhé! Domácí celek parádně přežil oslabení a následně udeřil. Domácí kanonýr dostal úžasnou přihrávku od Reinharta před branku, Eichel následně udělal kličku a bekhendem puk poslal pod víko. Parádní akce. Asistence: Sam Reinhart a Connor Sheary.
     
    24:20
    Domácí v plném počtu.
     
    23:40
    Rytíři dlouho něco vymýšleli a střelecké pokusy nepřicházely. Z pravého kruhu to zkoušel Max Pacioretty, ale jeho pokus na vzdálenější tyčku Hutton vyrazil.
     
    22:29
    Hned po devíti sekundách se ke střeleckému pokusu dostal Jonathan Marchessault. Hostující útočníka pálil od modré čáry, ale jeho pokus byl sražen do ochranné sítě.
     
    22:20
    První přesilovku si zahrají také hosté. Za sekání jde na lavici hanby obránce Casey Nelson. Vegas tak má šanci ukázat, co v nich je.
     
    21:36
    Brayden McNabb vypálil od modré čáry opravdovou dělovku, kterou Hutton vyrazil nad sebe a už vypadalo, že kotouč zapadne do branky. Nakonec ale skončil jen vedle.
     
    21:01
    Buffalo začalo druhou třetinu aktivním napadáním, což Vegas dělá veliké problémy. Hostům se povedlo pouze vyhodit na icing a vhazovat se tak bude před Fleurym.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. Buffalo bylo aktivnější a v přesilové hře se jim povedlo skórovat, trefil se kapitán Jack Eichel po parádní kombinaci přesilovkové lajny. Domácí celek měl i další šance, ale ty už dokázal pochytat Marc-Andre Fleury. Vegas bylo směrem do útoku bezzubé, uvidíme, jak tomu bude v následujících minutách.

    Střely na branku: 10:11
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Srovnat mohl rychlonohý Tomáš Nosek, jenž se dostal podél mantinelu až před branku, kde zakončoval před Huttonem na vzdálenější tyčku. Branku ale nakonec jen minul.
     
    19:01
    Následně se rozjela poslední minuta první třetiny. Třetiny, která zatím patří výsledkově i herně domácímu celku. Uvidíme, jak tomu bude v následujících minutách.
     
    17:46
    Buffalo pokračuje v aktivní kombinaci! Connor Sheary se dostal ke kotouči mezi kruhy a svižně zakončoval na svého bývalého spoluhráče. Ale vítězem se stal trojnásobný vítěz Stanley Cupu.
     
    17:11
    Tage Thompson následně vjel do další akce svého celku. Od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště, kde Fleury kotouč vyrazil před sebe. Dorážející hráč ale kotouč jen o milimetry nezpracoval.
     
    16:54
    Domácí borci se následně dostali pod menší tlak a povedlo se jim vyhodit bez toho, aniž by se pískal icing. Pokračovat se tak bude hrou Vegas zpoza branky.
     
    15:44
    Hosté se pokoušejí odpovědět, ale do přímého zakončení se nedostávjaí. Oscar Lindberg to nyní zkoušel od levého mantinelu, ale jeho pokus nahozením skončil jen na zadním mantinelu.
    14:31 Jack EICHEL - 1:0
     
    14:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Úžasná kombinace a ještě lepší střela, JACK EICHEL otevírá skóre spektakulárním gólem! Domácí kapitán dostal přihrávku na levý kruh a bombou z voleje vymetl pavouky v protilehlé šibenici. Asistence: Rasmus Ristolainen a Kyle Okposo.
     
    14:05
    Sam Reinhart stál u levé tyčky a pokoušel se projít do brankoviště či přihrát přes brankoviště na Okposa. Puk ale neprocpal nikam, v držení jej má Marc-Andre Fleury.
     
    13:45
    Paul Stastny putuje v první periodě již podruhé na lavici hanby. A opět za sekání. Nyní zbytečně v útočné třetině vysekl hůl Eichelovi a Buffalo bude hrát druhou početní výhodu.
     
    12:51
    Evan Rodrigues se pár sekund po komerční pauze dostal do velké šance. Domácí útočník se dostal do šance mezi kruhy, odkud svižně zakončoval. Jeho rána ale nakonec byla zablokována bránícím hráčem!
     
    12:06
    Po následném nahození jednoho z hostů se hra opět přerušuje a na řadu přichází druhý oddechový čas první třetiny. Pokračovat se bude za pár sekund před Huttonem.
     
    11:37
    Snahy na obou stranách. Nejdříve se pokoušela druhá lajna Vegas zakombinovat, ale nepovedlo se jí nic vymyslet. Kotouče se zmocnili domácí, kteří postupovali do pásma, ale Okposo to vzal na sebe a byl zastaven prvním bránícím hráčem.
     
    10:50
    Obránce Shea Theodore si sjel do útočné třetiny a od levého mantinelu nahazoval na zadní tyčku. Hutton ovšem kotouč viděl a ukryl jej v lapačce, vhazovat se bude po jeho levici.
     
    10:17
    Stává se to až nyní. Sam Reinhart zakončoval a Jack Eichel najel do brankoviště. Domácí devítka ukazovala na gól, ale Marc-Andre Fleury kotouč někde ukryl. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    09:40
    Hraje se několik minut v kuse bez přerušení, třeba nějakých pět až sedm minut se hraje a ani jednou se nepřerušovalo. Uvidíme, kdy poprvé rozhodčí do píšťalky fouknou.
     
    08:56
    Dahlin následně našel na levé straně najíždějícího Remiho Elie, který si ale neposednou gumu nezpracoval ideálně. Od levého mantinelu zakončoval, ale šlo o dost nepřesný pokus.
     
    07:37
    Po nepřesné rozehře se puk odrazil k Patriku Berglundovi, jemuž se ale do zakončení najet nepovedlo. Následně švédský útočník dával nepřesnou zadovku a u puku jsou tak opět Golden Knights.
     
    06:34
    Po nepřesné rozehře za brankou Vegas se ke kotouči dostal Jack Eichel, jenž přihrával před branku. Číhající spoluhráč ovšem nezakončil, a tak jde do útoku hostující celek.
     
    05:38
    Po delší době se do střeleckého pokusu dostali také hosté. Pierre-Édouard Bellemare zakončoval hned po přejetí modré čáry, ale jeho zakončení mezi betony Hutton chytil.
     
    04:36
    Do útoku se hnal Jack Eichel, jenž se po pravé straně dostával do skvělého přečíslení společně s Conorem Shearym. Sudí ovšem viděli opravdu milimetrový ofsajd.
     
    03:40
    Následně to z podobné pozice zkoušel Evan Rodrigues, jenž zakončoval bekhendem do bližší šibenice. Nešlo ale o důrazný pokus a Fleury chytá i nyní.
     
    03:05
    Rasmus Dahlin následně dostal u levého kruhu přihrávku, aby se následně dostal ke střeleckému pokusu. Svižná rána ale skončila jen na prsou připraveného Fleuryho!
     
    02:45
    Vegas první přesilovku Sabres ubránili znamenitě. Pár sekund před koncem opět vyhazují a během chvilky budou kompletní. Hra pokračuje za stavu 0:0.
     
    01:49
    Jeden z domácích se pokoušel od levého mantinelu dostat před branku, ale skvěle zasáhl hostující obrana. Deryk Engelland tak vyvezl kotouč a nahodil na branku Huttona.
     
    01:13
    Kyle Okposo vjel podél pravého mantinelu do pásma a kotouč přenechal najíždějícímu Ristolainenovi. Ten z voleje pálil na přední tyčku, ale Fleury pohotově zasáhl.
     
    00:54
    Patrik Berglund nejdříve zakončoval z levého kruhu, ale branku netrefil. Následně rozhodčí signalizují první faul, Paul Stastny inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    00:12
    Jack Eichel vyhrál vhazování a domácí celek se hned dostal do útoku. Fleury za brankou nerozehrál ideálně a Buffalo se dostalo ke kotouči. Přihrávka před branku ale střelecky zakončena nebyla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný večer všem fanouškům NHL! Dnes nás čeká duel mezi Buffalem a Vegas Golden Knights. Domácí celek hraje druhé utkání na domácím ledě, Vegas zase začíná trip v blízkosti New Yorku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Scandella, Ristolainen, McCabe, Dahlin, Beaulieu, C. Nelson – Sheary, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Berglund, Okposo – Girgensons, Mittelstadt, T. Thompson – Elie, Rodrigues, Pominville.

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – C. Miller, McNabb, Engelland, Theodore, Holden, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Haula, Stastny, Pacioretty – O. Lindberg, Carpenter, Nosek – Reaves, Bellemare, Carrier.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Suchánek, Smith.
     
    Československá stopa v utkání

    Vladimír Sobotka (BUF) jeden odehraný zápas, žádný bod, zraněný

    Tomáš Nosek (VEG) dva odehrané zápasy, žádný bod
     
    Vzájemná utkání:

    V premiérová sezóně Vegas mezi smetánkou NHL se oba celky střetly dvakrát. Duely vždy došly do prodlouženého času nebo nájezdů. V obou případech se radovali hráči Golden Knights, a tak jim Buffalo má jistě co oplácet.

    Buffalo – Vegas 1:2 po nájezdech
    Vegas – Buffalo 5:4 v prodloužení
     
    Buffalo Sabres

    Také domácí celek do letošní NHL nevstoupil dobře, ale po porážce si připsal vítězství, což zatím stačí na jedenácté místo. Po loňském neúspěchu přišla v Buffalu obrovská škála změn. Je pouze otázkou času, jak si Sabers sednou. Jenže to asi chvíli potrvá, jelikož hned šest hráčů je ve stavu zraněných. Mezi nimi jsou Zach Bogosian, Matt Hunwick, Johan Larsson, Sean Malone, Scott Wilson a Vladimír Sobotka.

    Buffalo – Rangers 3:1
    Buffalo – Boston 0:4

    Nejproduktivnější hráči:

    Conor Sheary 2 body (2:0)
    Jack Eichel 2 body (1+1)
    Rasmus Ristolainen 1 bod (0+1)
     
    Vegas Golden Knights

    Po loňské fenomenální jízdě byli zlatí rytíři zastaveni až v posledním možném kole. Ovšem letos se Vegas rozjíždí o trochu pomaleji, když nejprve prohráli a poté přehráli Minnesotu po nájezdech. Hostující celek se nachází zatím na desátém místě, ale pokud ho něco trápí, jsou to zranění hráči. Mezi nimi jsou Cody Eakin a Alex Tuch. Dále do střetnutí s Buffalem nezasáhne Nate Schmidt, jenž si odpykává trest.

    Minnesota – Vegas 1:2 po nájezdech
    Vegas – Philadelphia 2:5

    Nejproduktivnější hráči:

    Jonathan Audy-Marchessault 2 body (1+1)
    Pierre-Édouard Bellemare 1 bod (1+0)
    Max Pacioretty 1 bod (1+0)
     
    Vítám všechny fanoušky NHL, v příznivém čase uvidíme střetnutí, v němž se představí Buffalo Sabres a Vegas Golden Knights.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Eichel (Ristolainen, Okposo), 25. Eichel (S. Reinhart, Sheary), 29. Scandella (Okposo, Berglund), 30. Pominville (Rodrigues, Girgensons) – 28. Haula (W. Karlsson, Marchessault), 51. Marchessault (W. Karlsson)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Scandella, Ristolainen, McCabe, Dahlin, Beaulieu, C. Nelson – Sheary, Eichel, S. Reinhart – Skinner, Berglund, Okposo – Girgensons, Mittelstadt, T. Thompson – Elie, Rodrigues, Pominville.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – C. Miller, McNabb, Engelland, Theodore, Holden, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Haula, Stastny, Pacioretty – O. Lindberg, Carpenter, Nosek – Reaves, Bellemare, Carrier.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Suchánek, Smith

    Diváci: 16 004
    thejrc.org