Chodov – Ostrava 6:5 (po pr.) | Panthers – Liberec 3:2 (kon.) | Jičín – Židenice 3:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 14.10.2018, 16:20 • Sport Centrum Hostivice (kapacita: 400 míst) • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    59:02
    Liberec zkouší power-play!
     
    57:03
    Liberec si vybírá oddechový čas!
     
    57:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je tu pořádná zápletka! Liberec se ještě dostává ne dostřel, když se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientovala KLÁRA LEIEROVÁ a napálila odražený míček přímo k pravé tyči, kam se Horňáková nedostala. Asistence: Hana Koníčková.
     
    56:04
    Horňáková nyní musela kouzlit! Bárková na ní vyslala dvě pořádně nebezpečné bomby, které se však i s velkým štěstím odrazily mimo síť Pantherek. Liberec musí zařadit zpátečku.
     
    52:39
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pražanky se dostávají k dvoubrankovému trháku! Po vykroužení do středu hřiště se nakonec parádní trefou prezentuje IVANA MIKLÍKOVÁ, když se jí podařilo míček dostat přesně nad rameno Lerchové. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    49:38
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí florbalistky se dostávají do vedení! Po rychlém průchodu libereckou obranou se excelentní pumelici prezentovala MICHAELA LUPAČOVÁ. Míček se z její hole vznesl až přímo do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    48:24
    Steinbachová se dostala do obrovitánské tutovky, nicméně Pantherky se branky nakonec nedočkávají. Domácí útočnice sice v brejku obstála, samotnou finální kličku ale nedotáhla do konce a branku minula.
     
    41:02
    Steinbachová se protlačila do jednoznačné šance, avšak nahrávku Lochmannové nedokázala zužitkovat. Míček sice trefila, ale napálila ho mimo libereckou branku.
     
    27:05
    Liberecká brankářka byla hned několikrát pod obrovským tlakem Pantherek, které málem docílily obratu. Míček však pokaždé trefil hruď strážkyně branky Crazy girls.
     
    26:40
    Liberec střídá brankářky! Zjevně pochroumaný kotník nyní vyřazuje Marcelu Štěpánovou ze hry, na palubovku míří Martina Lerchová.
     
    25:02
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Rychlý brejk Panthers totiž celkem překvapivě skončil až jasnou gólovkou. Po zorientování se na pravé straně se dostala k míčku IVANA LAMKOVÁ, jejíž dorážka přeletěla bezmocnou Štěpánovou. Asistence: Ivana Miklíková.
     
    16:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku! Už už to vypadalo, že MICHAELA MLEJNKOVÁ bude obrovskou smolařkou, ale velký brejk tří proti jedné nakonec Crazy girls dokázaly využít. Míček sice dlouho poskakoval na brankové čáře, avšak přeci jen přešel až do sítě. Asistence: Hana Koníčková.
     
    11:09
    Slaná se pokoušela tečovat před Štěpánovou, nicméně ránu Steinbahové netrefila. Míček přeci jen v této chvíli trefuje tyčku, Liberec přežil krizový moment!
     
    06:19
    Florianová si připisuje první větší šanci zápasu! Štěpánová ale byla na její dělovku dostatečně připravena, Liberec nyní přežil velice těžké a krušné chvilky.
     
    04:19
    Vejdělková vybídla k palbě Koníčkovou, ale její pokus nakonec nenašel správný cíl. Míček proletěl až za branku Horňákové. Oba celky nyní střídají.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 26. Lamková (Miklíková), 50. Lupačová, 53. Miklíková (Vranová) – 17. M. Mlejnková (Koníčková), 58. Leierová (Koníčková)


    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Syslová, Fabiánová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Tůmová, Steinbachová – Miklíková, Lupačová, Jelínková – A. Nováková, Zittová.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (27. Lerchová) – Leierová, Koníčková, Rumlová, Dlouhá, Foffová, Vejdělková – Dostalíková, Zelníčková, Chodurová – Horáková, Bárková, Tomanová – M. Mlejnková, Jirková.

    Rozhodčí: Luděk Franc, Václav Patera
    bahis siteleri