St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Anaheim Ducks
Pondělí 15.10.2018, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:44 Andrew COGLIANO - 2:3
     
    54:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim vteřinu před koncem přesilové hry přidává další branku a znovu se dostává do vedení! Na přihrávku z levého kruhu si nabruslil nehlídaný ANDREW COGLIANO, který díky svému důrazu vrátil Anaheimu vedení! Asistence: Ryan Kesler.
    47:14 Ben STREET - 2:2
     
    47:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Anaheim přeci jen dotahuje krok! Po vyhraném vhazování se do kotouče od modré čáry opřel Josh Manson, jehož ránu do sítě tečoval BEN STREET! Asistence: Josh Manson, Cam Fowler.
    35:52 Tyler BOZAK - 2:1
     
    35:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a otáčí vývoj dnešního utkání! TYLER BOZAK se nejlépe zorientoval v útočném pásmu, kde se dostal k odraženému puku a pohotově vsítil svou první branku v barvách Blues! Asistence: Patrick Maroon, Vladimir Tarasenko.
    31:49 Alexander STEEN - 1:1
     
    31:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! St. Louis po dlouhé době nakonec našlo recept na obranu Anaheimu! Joel Edmundson nahodil puk od modré čáry a ALEXANDER STEEN šikovnou tečí překonal Millera! Asistence: Joel Edmundson, Vladimir Tarasenko.
    18:21 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    18:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim se možná trošku překvapivě dostává do vedení! JAKOB SILFVERBERG si nabruslil na dlouhou přihrávku, dostal se do úniku a bez problémů překonal bezmocného brankáře! Asistence: Maxime Comtois.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 32. Steen (Edmundson, Tarasenko), 36. Bozak (Maroon, Tarasenko) – 19. Silfverberg (Comtois), 48. Street (Manson, Fowler), 55. Cogliano (Kesler)


    St. Louis Blues: Ch. Johnson (Allen) – Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Schmaltz, Bortuzzo – Tarasenko, R. O'Reilly, Maroon – Perron, B. Schenn, Blais – Kyrou, Bozak, Steen – Thorburn, Thomas, Barbašev.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Montour, H. Lindholm, Manson, Fowler, L. Schenn, M. Pettersson, Šustr – Silfverberg, Henrique, Comtois – Rakell, Kesler, Cogliano – Sherwood, Steel, Lundeström – Terry, Rowney, Street.

    Rozhodčí: Pochmara, Luxmore – Murray, Nagy

    Diváci: 16 562
    bahis siteleri