Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Colorado Avalanche
Sobota 20.10.2018, 19:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    V závěru zápasu se bude ještě vylučovat. Gabriel Bourque (COL) na obranné modré dohrál Sebastiana Aha a dostává menší trest za faul kolenem.
     
    58:20
    Před brankou Colorada se strhla mela. Rozhodčí dokonce našli i dva viníky – Justina Williamse (CAR) a Iana Colea (COL), kteří dostanou po dvou minutách za hrubost.
     
    57:41
    Carolina hraje v šesti hráčích! Nahozený kotouč na prázdnou branku Mikko Rantanen nedohnal a domácí kombinují.
    57:27 Micheal FERLAND - 1:3
     
    57:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Chtěl jsem napsat, že máme hotovo, ale to by byla chyba. Sebastian Aho totiž dostal kotouč za brankou Philippa Grubauera, z otočky našel MICHEALA FERLANDA, a ten poslal kotouč mezi betony německého brankáře – 1:3! Asistence: Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen.
    56:51 Nathan MACKINNON - 0:3
     
    56:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Ačkoliv má Carolina už 40 střeleckých pokusů, nedokázala dát ani jeden gól a dostává třetí. NATHAN MACKINNON dobře zachytil kombinaci na vlastní modré čáře a ujel s parťákem do přečíslení dvou na jednoho, které nakonec zakončil sám střelou do horní části branky – 0:3! Asistence: Nikita Zadorov, Mikko Rantanen.
     
    54:07
    Velmi důležitý zákrok Philippa Grubauera! Na hranici kruhu vybojoval puk Jordan Staal a z otočky přenesl hru na Justina Williamse, jenž z levého kruhu pálil a jeho střela se otřela o ruku bránícího hráče, na což dokázal přesouvající se brankář Colorada zareagovat svou lapačkou. Parádní zákrok!
     
    50:01
    Navíc přichází další zbytečná komplikace. Lucas Wallmark (CAR) v rohu kluziště neuhlídal svou hokejkou, která podsekla brusle soupeře, což znamená jediné – dvouminutový trest.
     
    47:22
    Mikko Rantanen (COL) u branky zbytečně dohrál jednoho ze soupeřů a svým třetím trestem v utkání posílá Colorado do čtyř.
     
    45:42
    Uvidíme, zda to bude pro Carolinu ten správný impulz. Domácí Micheal Ferland (CAR) i Erik Johnson (COL) dostávají pět minut za bitku.
     
    45:42
    Útočník Micheal Ferland probouzí domácí arénu! Po velké šanci rozdal dva hity, když se ten druhý nelíbil Eriku Johnsonovi a pro svého soka si přijel na půlku, kde oba borci shodili rukavice. Krátkou bitku však vyhrál domácí útočník, který poslal soupeře na kolena.
     
    34:57
    Opravdu je tomu tak, domácí si po komerční přestávce přesilovou hru zopakují v plném rozsahu. Nathan MacKinnon (COL) si odpyká menší trest za podražení.
     
    31:50
    Na trestnou lavici navíc míří Mikko Rantanen (COL), který podrazil právě Jordana Martinooka, což znamená, že přesilová hra Colorada končí.
     
    30:34
    Domácí navíc soupeři nabíjí svou nedisciplinovaností. Tentokrát se totiž provinil Calvin de Haan (CAR) a podržením soupeře mu nabízí přesilovou hru.
    29:13 Gabriel LANDESKOG - 0:2
     
    29:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná jízda GABRIELA LANDESKOGA pokračuje! Kapitán Colorada se v přesilové hře dostal na levé straně ke kotouči, hledal přihrávkou před branku někoho ze svých spoluhráčů, jenže puk se mu šťastně odrazil zpátky a švédský střelec ho doklepl do odkryté klece. Uvidíme dva hattricky jednoho hráče ve dvou zápasech v řadě? Asistence: Nathan MacKinnon, Tyson Barrie.
     
    28:32
    Žádné ohrožení branky nepřišlo, přesto nemusí Colorado litovat. Aktivitou donutilo soupeře faulovat, jmenovitě Andreje Svečnikova (CAR), který tak nabízí soupeři další přesilovou hru a šanci na vyrovnání.
     
    25:56
    Gólová šance Caroliny vyrovnáním nekončí! Teuvo Teräväinen krásně našel až z vlastní třetiny najetého Micheala Ferlanda, jenž si na útočné modré převzal kotouč a tváří v tvář Philippu Grubauerovi zkusil kličku do backhandu – neúspěšně.
    16:49 Gabriel LANDESKOG - 0:1
     
    16:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen jsme se dočkali prvního gólu už před první sirénou. Nathan MacKinnon si na levé straně dobře předhodil kotouč, v souboji s obráncem u něj byl v rohu kluziště rychleji a našel GABRIELA LANDESKOGA, jenž z hranice kruhu překonal Curtise McElhinneye střelou k přední tyčce – 0:1! Asistence: Nathan MacKinnon.
     
    11:39
    Následně ukončil snahu Caroliny hvizd sudího. Na trestnou lavici zamíří Mikko Rantanen (COL), který nabízí Hurricanes první přesilovou hru.
     
    03:39
    Krátce po vhazování už se mohl domácí útočník vracet, když dostal nabito Gabriel Landeskog. Autor hattricku z posledního utkání na ledě New Jersey následně pálil z levého kruhu pouze nad branku!
     
    03:20
    Rozhodčí budou poprvé vylučovat. Warren Foegele (CAR) neuhlídal v souboji s Erikem Johnsonem svou hůl a dostává nešťastné dvě minuty.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 58. Ferland (Aho, T. Teräväinen) – 17. Landeskog (MacKinnon), 30. Landeskog (MacKinnon, Barrie), 57. MacKinnon (Zadorov, Rantanen)


    Carolina Hurricanes: McElhinney – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Williams (C), J. Staal (A), Foegele – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Zykov, C. Bishop, B. McGinn.
    Colorado Avalanche: Grubauer – E. Johnson (A), Girard, Barrie, Cole, Nemeth, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – C. Wilson, Jost, Kerfoot – Calvert, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Kameněv, Andrighetto.

    Rozhodčí: D. O'Rourke, D. O'Halloran – B. Murphy, A. Smith.

    Diváci: 11 753
    bahis siteleri