Mountfield HK – Liberec 5:6 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
Chomutov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 3:7 (kon.)
Plzeň – HC Litvínov 8:1 (kon.) | Havířov – Zlín 5:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | Olomouc – Salzburg 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:7 (1:2, 0:3, 2:2 - N 0:0 – 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 20.10.2018, 13:30 • Zimní stadion Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Dobré sobotní odpoledne, z městského stadionu Kotlina. Vítám vás u on-line přenosu z DHL Extraligy juniorů. Základní část se nám přehoupla do své poloviny a v dnešním utkání se představí domácí tým BK Havlíčkův Brod, jenž na svém ledě přivítá HC Dynamo Pardubice. Utkání začíná v 13:30. Přeji příjemný sportovní zážitek.
     
    HC Dynamo Pardubice
    Východočeský celek prožívá vydařené období, jelikož dokázal vyhrát třikrát z posledních pěti utkání. Na jeho hokejkách skončily Hradec Králové, Havlíčkův Brod a naposledy Mladá Boleslav. Pardubice potrápily pražskou Spartu se kterou prohrály o dvě branky 2:4. Hokejisté z města perníku okupují čtvrtou pozici v tabulce B.

    Kanadské bodování
    1. Vít Rozlílek 14 bodů (7+7)
    2. Jiří Bucek 14 bodů (5+9)
    3. Martin Kostka 12 bodů (5+7)
    4. Dominik Chára 9 bodů (5+4)
    5. Filip Koffer 9 bodů (3+6)

    Kompletní bodování

    Poslední utkání
    Mladá Boleslav – Pardubice 1:3

    Liberec– Pardubice 7:4

    Pardubice – Hradec Králové 5:1

    Sparta Praha – Pardubice 4:2

    Pardubice – Havlíčkův Brod 6:2


    Všechny zápasy
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny se hledá a herně se trápí, když nedokázal bodovat od 20. září, kdy vyloupil led Mladé Boleslavi. Mladí Bruslaři v posledních třech zápasech potrápili své soupeře, ale jak už bylo zmíněno, ale výhru v normální hrací době to nestačilo. Body nepřinesl ani zápas s Hradcem Králové, kde Havlíčkobrodští padli o jediný gól.

    Kanadské bodování
    1. Richard Cachnín 10 bodů (2+8)
    2. Marek Tecl 9 bodů (5+4)
    3. Štěpán Dudycha 9 bodů (1+8)
    4. Jakub Petržilka 6 bodů (4+2)
    5. Lukáš Pokorný 6 bodů (3+3)

    Kompletní bodování

    Poslední utkání
    Hradec Králové – Havlíčkův Brod 3:2

    Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3

    Sparta – Havlíčkův Brod 6:4

    Havlíčkův Brod – Liberec 2:8

    Pardubice – Havlíčkův Brod 6:2


    Všechny zápasy
     
    Vzájemné utkání

    HC Dynamo Pardubice – BK Havlíčků Brod 6:2
    Branky a nahrávky: 16. Koffer (Rohlík, Trejbal), 31. Kostka (Nedelka, Rouha), 33. Chára (Nedelka), 34. Jelínek (Koffer, Trejbal), 43. Rohlík (Koffer, Blažej), 56. Koffer (Trejbal, Chára) – 12. Pokorný (Košťál, Dudycha), 15. Petržilka (Vaňous, Pokorný), rozh. náj. Pokorný.
    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Ladislav Lučan, Jan Řezníček.
    Vyloučení: 4:7, navíc Cachnín (HBR) 10 min. OT [NESP].
    Využití: 2:0. V oslabení: 0:0.
    Diváci: 50.
    Střely na branku: 54:19 (12:3, 15:4, 25:6 – 2:6).
    Průběh utkání: 0:2, 6:2.
    Třetiny: 1:2, 3:0, 1:1 – N 0:0 – 0:1
    Prodloužení: 0:0.
    Samostatné nájezdy: 1:2.

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Nečas) – Dubovčí, Hrádek, Leder, Nedelka, Blažej, Jelínek, Kaštánek – Poul, Pochobradský, Rouha, Rozlílek, Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Bucek, Trejbal, Tobiáš

    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Nedvěd) – Dudycha, Vacík, Pejchal (A), Dvořák, Adam, Krejčí, Najman – Tecl (C), Cachnín (A), Kopic – Kohout, Vaňous, Hromádka – Pokorný, Košťál, Petržilka – Fiala, Vyvial

    Domácí tým byl aktivní, ale narážel na připraveného Folvarského v brance Havlíčkova Brodu. Hosté z Vysočiny šli do dvoubrankového vedení, když se prosadil Lukáš Pokorný. Za několik málo minut bylo na střídačce hostů opět veselo po zásahu Jakuba Petržilky. Domácí snížili díky povedenému přečíslení, když se z první trefil Filip Koffer.

    Ve druhé třetině přetavili domácí hokejisté svoji střeleckou převahu, když za Folvarského záda dostali tři puky. Nedelků projektil zasáhl ve vzduchu Martin Kostka. Pardubice nakonec dovršily obrat zásluhou Dominika Cháry. Východočeský celek se potřetí trefil v početní výhodě, když autorem branky se stal Tomáš Jelínek. Hosté mohli kontrovat, ale proti nim se zaskvěl gólman Vlk.

    Ve třetí třetině to byli opět domácí, kteří skórovali. Po navrácení Dominika Vacíka z trestné lavice se zapsal do kolonky střelců Ondřej Rohlík. Na druhé straně zahrozil Petržilka, ale jeho pokus vyrazil Vlk. Konečný účet zápasu uzavřel po krásné přihrávce Trejbala Filip Koffer. V nadstavbovém prodloužení branky nepadla, a tak se šlo na samostatné nájezdy v nichž byli lepší Havlíčkobrodští zásluhou Lukáše Pokorného.

    První vzájemný zápas
    Havlíčkův Brod – Pardubice 4:2
     
    Komu se dařilo při vzájemných utkání...?

    Oba dva týmy mají za sebou dva vzájemné zápasy, které se odehrály v Havlíčkově Brodě a Pardubicích. V následujícím utkání by měla být zaměřená pozornost na následující dvojice hráčů.

    Lukáš Pokorný – (BK Havlíčkův Brod, útočník): Mladý forvard se nejvíce prosadil ve druhém zápase, když rozhodl v nájezdech a zapsal si tři body za bilanci (2+1).

    Štěpán Dudycha – (BK Havlíčkův Brod, obránce): Talentovaný obránce je základním pilířem celku z Vysočiny, když v obou vzájemných zápasech zaznamenal po jedné asistenci. Důležitý moment přišel v prvním zápase, když byl u čtvrté branky – (0+2).

    Filip Koffer – (HC Dynamo Pardubice, útočník): Útočník Pardubic je jednoznačnou postavou vzájemných zápasů, když nasbíral 5 bodů za bilanci (2+3). Kofferovi patřil druhý zápas, ve kterém si připsal čtyři body a byl, tak u většiny gólů svého celku.

    Dominik Chára – (HC Dynamo Pardubice, útočník): Další elitní forvard z řad Pardubických, který se rovněž zapsal do historii vzájemných utkání. Chára má průměr 1,5 bodu na zápas, když nasbíral 3 body (1+2).
     
    Poslední utkání obou týmů

    Mountfield HK – BK Havlíčkův Brod 3:2

    Branky a nahrávky: 15. Síla (Pinkas), 22. Voňka (Kynčl, Sklenář), 54. Perička (Pinkas), rozh. náj. Sklenář – 22. Kopic (Fiala), 55. Tecl (Cachnín, Najman).
    Rozhodčí: Petr Úlehla – Ondřej Bohuněk, Michal Laczko.
    Vyloučení: 5:2.
    Bez využití. V oslabení: 1:0.
    Diváci: 34.
    Třetiny: 1:0, 1:1, 1:1 – N 0:0 – 1:0.
    Střely na branku: 50:36 (17:7, 14:12, 10:11 – 6:1).
    Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2.
    Prodloužení: 0:0.
    V samostatných nájezdech: 1:0.

    Mountfield HK: Ševců (Vacek) – Kukla (C), Voňka, Naar, Perička, Pěnčík, Kynčl – Do. Šedivý, Sklenář, Ďuriš, Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Jušta, Lang, Da. Šedivý, Janda, Poppel

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Folvarský) – Dvořák, Nepokoj, Horák, Najman, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Petržilka, Kopic, Tecl (C), Hromádka, Fiala, Švec, Vyvial, Pokorný, Kulhánek, Cachnín, Holenda

    První minuty zápasu patřily domácímu výběru, který několikrát vyzkoušel pozornost Nedvěda v brance Havlíčkobrodských. Celek z Vysočiny poté hrál krátkou přesilovku pět na tři, ale po návratu Vojtěcha Síly inkasoval v oslabení. Hradecký útočník tváří v tvář uspěl proti gólmanovi hostů.

    Druhá dvacetiminutovka ani pořádně nezačala a hned dvakrát se měnil stav. Nejprve do dvoubrankového vedení odskočil Mountfield. Tlak Lvů potvrdil pěknou střelou od modré David Voňka. Radost domácích netrvala dlouho, neboť Bruslaři dokázali hned vzápětí kontrovat. Chybu obrany potrestal Marek Kopic, jenž rozvlnil síť za Ševců.

    V posledním dějství se hrál útočný hokej na obě branky, ale střelci si vylámali zuby na maskovaných mužích, kteří drželi svá mužstva. Závěrečná desetiminutovka nabídla pořádné drama. Hradečtí si vzali své dvoubrankové vedení zpět, zásluhou Tomáše Perička.

    Stejně jako ve druhé třetině Havlíčkobrodští rychle odpověděli. Odpovědnost na svoji hokejku vzal kapitán hostů Marek Tecl. Hosté zkusili závěrečnou hru bez brankáře, ale vyrovnat se jim nepovedlo. V nadstavbovém prodloužení gól nepadl, a tak se šlo na nájezdy, při kterých se trefil jediný nájezdník Vojtěch Síla

    BK Mladá Boleslav – HC Dynamo Pardubice 1:3

    Branky a nahrávky: 133. Moravčík (Klikorka, Závora), 61. Foerster (Hovorka, Grim) – 22. Mert (Pochobradský, Kostka), 53. Rouha (Pochobradský, Chára), 54. Rohlík (Koffer, Mert).
    Rozhodčí: Jan Jaroš – Radek Špringl, Michal Tasch.
    Vyloučení: 6:8.
    Využití. 1:1. V oslabení: 0:1.
    Diváci: 84.
    Třetiny: 0:0, 1:1, 0:2 – N 1:0.
    Střely na branku: 21:32 (4:9, 6:9, 10:14 – 1:0).
    Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3.
    Prodloužení: 1:0.

    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Mašek) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Hovorka, Imlauf, Procházka – Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Nečas) – Dubovčí, Hrádek, Oliva (C), Leder, Bučko, Blažej (A), Mert – Hledík, Pochobradský, Rouha, Rozlílek (A), Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Trejbal

    V první třetině se hrál rychlý hokej ovlivněný přesilovkami na obou stranách, ale obrany byly stoprocentní a gól nedopustily stejně, tak jako maskovaní muži. Nejblíže první branky byli domácí hokejisté, a to hned dvakrát. V obou případech přečíslili hostující obranu, avšak ani jeden brejk gól nepřinesl.

    První branka utkání, tak padla ve druhé třetině a na svědomí ji měly Pardubice, které udeřily ve vlastním oslabení. Michal Pochobradský s Jakubem Mertem ujeli domácím. Hostující útočník si poradil s gólmanem Zeithamlem. Utkání se hrálo v obrovském tempu a Škodovka dokázala vyrovnat v přesilové hře. Ukázkovou pumelici předvedl Adrej Moravčík, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

    V poslední části hrály prim především obrany, které zastavovaly útočné nájezdníky jednoho či druhého týmu. Rozhodující moment celého utkání se vešel do 53. až 54. minuty, kdy se dvakrát prosadilo Dynamo. Pochobradský našel Michala Rouhu a ten předvedl své kvality.

    Boleslavští potom dostali další ránu na solar, kdy chybovali v obraně. Vše se pokusil vyřešit výjezdem gólman Zeithaml, ale Koffer jej přechytračil přihrávkou na osamoceného Ondřeje Rohlíka, jenž měl jednoduchou práci. V prodloužení vyhráli domácí zásluhou Petra Foerstera.
     
    Co řekli trenéři po posledních zápasech..?

    Richard Cachnín (BK Havlíčkův Brod): Díky gólmanovi jsme přečkali první třetinu a paradoxem bylo, že v naší přesilové hře jsme dostali první gól. Potom jsme byli dvě třetiny Hradci naprosto vyrovnaným soupeřem. Štěstí se má jít naproti a domácí byli v tomto ohledu lepší.

    Richard Král (HC Dynamo Pardubice): Zápas byl vyrovnaný, byli jsme šťastnější. Bohužel jsme nezvládli prodloužení, které nás dlouhodobě trápí. Ke konci jsme proměnili přesilovku a to asi rozhodlo v náš prospěch.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Král) – Dudycha, Najman, Dvořák, Krejčí, Adam, Košťál – Cachnín (A), Tecl (C), Holenda – Kopic, Vaňous, Fiala – Švec, Kohout, Hromádka – Vyvial, Kulhánek, Petržilka

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Nečas) – Dubovčí, Hrádek, Oliva (C), Leder, Bučko, Blažej (A), Mert – Hledík, Pochobrodský, Rouha, Rozlílek (A), Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Trejbal

    Rozhodčí: Filip Vrba – Tomáš Měkýš, Ondřej Polák.
     
    Na ledové ploše máme oba dva týmy, ale aby hra začala chybí nám k tomu trojice delegovaných rozhodčích. Utkání tudíž začne s malým zpožděním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Cachnín nahodil kotouč do pásma, kde se strhl souboj o puk . Nakonec jej získali hráči Pardubic.
     
    00:54
    Nedvěd teď musel předvést svůj um, když zastavil na poslední chvíli nahození od modré, které bylo těsně před ním tečované.
     
    01:40
    Pokusy domácích hokejistů míjejí branku Vlka, jenž nemusí zasahovat.
     
    02:02
    Brankář Bruslařů si poradil s nahozením od modré a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    02:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši střílí první branku zápasu! Martin Kostka v útočném pásmu záměrně vyhrál buly na branku Nedvěda, kam vystartoval JIŘÍ BUCEK! Hostující útočník si položil domácího gólmana a střelou k pravé tyči rozvlnil síť. Asistence: Martin Kostka.
     
    03:47
    Domácí obrana teď měla hodně napilno, jelikož hosté si vytvořili několik šancí, avšak skóre se nemění.
     
    04:20
    Dynamo je nastěhováno v útočném pásmu, kde rozehrává puky na všechny strany. Střela od modré byla zablokovaná.
     
    05:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští vyrovnávají stav utkání! Libor Švec pomalu sjížděl za branku, kde před první tyčí nahrál na JIŘÍHO HROMÁDKU, a ten z předbrankového prostoru trefil přesně! Asistence: Libor Švec a Jakub Košťál.
     
    05:44
    Východočeši mohli opět vést, ale Chára narazil na pozorného Nedvěda, jenž v poslední chvíli vykopl pravý beton!
     
    07:26
    Dynamo dlouho hledalo cestu z obranné třetiny a nakonec se ji povedlo vyhodit. K puku na modré byl blíže domácí hráč, kterému projel hrací předmět pod hokejkou.
     
    08:13
    Bruslaři jsou před Vlkem, který musí být ve střehu.
     
    08:49
    Oliva dostal puk ve středním pásmu a dostal se až do pásma. Hostující útočník chtěl projít přes dvojici obránců, ale nepovedlo se mu to. Puk skončil u Nedvěda, který přerušil hru.
     
    09:26
    Trejbal dostal krásnou přihrávku ve středu hřiště a už už chtěl projet k brankáři, ale jeho snažení zastavila defenziva Bruslařů.
     
    10:13
    Vlk si musel pohlídat prostor u levé tyče, když čelil střele domácího útočníka.
     
    10:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo si bere své vedení zpět. Brankář Nedvěd vyrazil puk před sebe, kde se nacházel ONDŘEJ ROHLÍK. Ten napoprvé neuspěl, ale z následného bekhendu propálil Nedvěda k jeho pravé tyči! Asistence: Michal Trejbal a Filip Koffer.
     
    11:42
    Havlíčkobrodští jsou v pásmu soupeře,, kde bojují u pravého hrazení o puk. Nakonec jej ukořistili hosté, kteří vyčkávají na nové síly.
     
    12:26
    Pardubice kontrolují hru a nedovolují domácím odstřelovat branku Vlka.
     
    13:00
    Výběr z Kotliny je před pardubickým gólmanem, ten ale nemusel zasahovat, neboť vše obstarala obrana Pardubic.
     
    13:41
    v
     
    13:42
    Východočeši šikovně vyhodili a vyhnuli se zakázanému uvolnění.
     
    14:20
    Dynamo si vytvořilo zajímavou šanci, avšak její koncovka nebyla tak povedená, jelikož pokus od modré byl zablokován. Přesto přechod do pásma byl proveden na jedničku.
     
    14:54
    Zakázané uvolnění v podání domácího výběru.
     
    15:13
    Hrádkovu střelu od modré vyrazil Nedvěd na hokejky hostujících hráčů, kteří byli překvapeni a nedokázali zakončit!
     
    15:48
    Postavení mimo hru v režii Dynama, které se řídilo do další akce.
     
    16:25
    Vaňous dostal puk ve středním pásmu a po levé straně se dostal do pásma. jeho střela skončila v lapačce Vlka, který si připisuje rutinní zákrok.
     
    17:03
    Leder vystřelil od modré a jeho nahození zápěstím bylo ještě tečováno. Puk skončil na levé tyči Nedvědovy svatyně!
     
    17:20
    Petržilka se po buly dvakrát snažil zakončit, ale pokaždé byl zablokován.
     
    17:37
    Pardubice teď dotíraly na brankáře Nedvěda, který držel puk v lapačce a v jeho brankovišti se strhla menší potyčka.
     
    17:55
    Rohlík mohl navýšit vedení! Pardubický hráč dostal puk mezi kruhy, ale jeho ránu vyrazil levým betonem Nedvěd!
     
    18:37
    Domácí hokejisté jsou v pásmu, avšak Pardubičtí přistupují rychle k hráčům v bílém.
     
    19:16
    Rychlý kontr domácích končí na obraně Pardubic. Hosté mají puk pod kontrolou.
     
    19:56
    Hrádkův pokus od modré byl nepřesný, když se snažil oslovit hokejku jednoho ze svých spoluhráčů, ale neuspěl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina je minulostí a více ze hry měly Pardubice, které šly ve 3. minutě do vedení zásluhou Jiřího Bucka. Celek z Kotliny za další tři minuty vyrovnal, a to z hole Matěje Krejčího. Hosté se připomněli v 11. minutě, když důraz před brankou stvrdil v druhou branku Východočechů Ondřej Rohlík. Druhá třetina začne přibližně ve 14:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Oliva si nabruslil na osu kluziště, odkud vypálil, ale jeho rána byla zablokovaná.
     
    20:59
    Kopicův projektil mířl vysoko nad branku a následná dorážka byla včas pokrytá.
     
    21:30
    O rozruch v obranném pásmu se postral Kopic, který objel branku a namířil si to mezi kruhy. Jeho následný pokus byl zablokován.
     
    22:19
    Hromádka to zkoušel z levého kruhu, ale stejně jako Kopic neměl seřízená mířidla.
     
    22:47
    Vlk je teď v pohotovosti, jelikož likviduje jednu střelu za druhou.
     
    23:09
    Nedvěd si poradil s pokusem, který byl vyslán od levého kruhu.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Krejčí – 2 min., hrubost).
     
    23:31
    Pardubice se snažily proniknout do pásma po levé straně, ale zastavilo je postavení mimo hru.
     
    23:56
    Východočeši jsou v pásmu, kde kombinují, ale Havlíčkobrodští sebrali odražený kotouč a vyhodili.
     
    24:28
    Puk je na modré, kde se o něj starají obránci Dynama, jenž rozehrávají na útočníky. Nedvěd si poradil se střelou z levého kruhu.
     
    25:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kohout – 2 min., podrážení).
     
    25:39
    Nedvěd schoval puk v lapačce, když měl dobrý výhled a na střelu od modré stihl reagovat.
     
    26:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo odskakuje do dvoubrankového vedení! Souhra dvou obránců nese přesilovkový gól. Mert nahrál na MARTINA BUČKA, který hned z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Mert a Filip Koffer.
     
    26:45
    Výborný Nedvěd! Domácí gólman teď zachránil své mužstvo, když se roztáhl na brankovišti, proti vynikající souhře hostů!
     
    27:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Leder – 2 min., hákování).
     
    27:40
    Domácí drželi Dynamo před Vlkem, ale střela na pardubického gólmana nepřišla.
     
    28:10
    Kopic má puk na holi a hned je předává spoluhráčům. Jeden z nich se nacházel před Vlkem, ale nestihl vystřelit.
     
    28:55
    Fiala je v pravém rohu a je jasné, že se Pardubice ubrání.
     
    29:40
    Kulhánek objel branku a mezi kruhy oslovil Hromádku, jenž neměl dost času na střelu!
     
    30:14
    Domácí hýří aktivitou, ale narážejí na dobře postavenou obranu Východočechů.
     
    30:50
    Šír zkusil překvapit Nedvěda skrytou střelou přes obránce. Puk místo v brance skončil na zadním mantinelu.
     
    31:00
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dvořák – 2 min., podrážení).
     
    31:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši bleskově využívají přesilovku! Michal Pochobradský našel na spodku pravého kruhu osamoceného JAKUBA MERTA, jenž měl lehkou úlohu! Asistence: Michal Pochobradský.
     
    31:15
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Nedvěd, přichází Král.
     
    32:26
    Bruslaři jsou v pásmu, ale v osobním souboji ztrácí puk i útočné pásmo.
     
    32:51
    Bruslaři jsou aktivnější, avšak nedorazy v rozehrávce zbytečně přicházejí o šance.
     
    33:19
    Vlk si pohlídal prostor u levé tyče, když lapačkou přikryl přízemní střelu.
     
    33:55
    Hra je teď vyrovnaná, ale Pardubice se nikam neženou.
     
    34:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši jsou z nenápadné akce do trháku! Daniel Hledík našel rozjetého MICHALA ROUHU, jenž projel až k brankáři Králi a střelou mezi betony přidává pátý gól svého týmu! Asistence: Daniel Hledík a Michal Pochobradský.
     
    35:54
    Gólman Král si připsal zákrok, avšak byl atakován hráči soupeře. Domácí obrana hned zjednala pořádek.
     
    36:22
    Domácím se nic nedaří, teď mohl být v zajímavé šanci Krejčí, ale toho zradil puk.
     
    37:04
    Pardubičtí jsou opět u kotouče a směřují do rychlého brejku, který hned vzápětí končí. Díky dobré práci obrany.
     
    37:50
    Hra se odehrává v pásmu Havlíčkova Brodu, kde operovali hráči hostí, ale na ohrožení Krále to nebylo.
     
    38:25
    Bruslaři se vydali do rychlého brejku, avšak ten byl dobruslen a ukončen.
     
    38:57
    Brankář Král vystartoval za kotoučem, který přikryl u pravého kruhu.
     
    39:35
    Pardubičtí jsou v pásmu, kde bojují srdnatě o puk.
     
    39:55
    Král měl namále, když pokus z pravého kruhu jen těsně minul volný prostor pravé tyče!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Východočeši potvrdili svoji dominanci ve druhé části třemi brankami. Pardubičtí dokázali vtěsnat své zásahy do 8 minut, když se nejprve trefil Martin Bučko. Čtvrtou a pátou branku vstřelili Jakub Mert, Michal Rouha. Bruslaři se jen sporadicky dostanou do šance, ale všechny pokusy skončí buď na Vlkovi nebo jeho obráncích. Třetí třetina začne přibližně v 15:04
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Hosté mají kotouč pod kontrolou a plánují další útočnou akci.
     
    40:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Košťál – 2 min., sekání).
     
    41:12
    Brankář Král vyrazil střelu od modré čáry do ochranné sítě.
     
    41:20
    Domácí tým se osvobozuje a Pardubičtí musejí získat pásmo od vlastní svatyně.
     
    41:40
    Bruslaři měli gól na hokejce! Gólman Vlk se vydal za branku pro kotouč, kde jej špatně rozehrál, a ten skončil na domácí hokejce. Hráč v bílém měl lehkou úlohu, ale byl zastaven vracejícím se obránce Pardubic!
     
    43:33
    Najman se rozhodl podpořit útok, ale jeho pokus se nevešel mezi tři tyče.
     
    44:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Švec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:20
    Rozlílek dostal puk na levý kruh, odtud vypálil na branku Havlíčkobrodských, ale Král byl na místě.
     
    44:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši přidávají další branku v přesilovce! Jan Oliva se prezentoval hezkou střelou zápěstím od modré čáry, avšak ještě hezkou tečí se blýskl MARTIN KOSTKA, který změnil trajektorii puku! Asistence: Jan Oliva a Jiří Bucek.
     
    46:04
    Kopic mohl dát druhý gól svého týmu. Útočník Bruslařů byl před Vlkem, kterého chtěl prostřelit střelou nad pravé rameno, ale kotouč se nevešel do branky.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rouha – 2 min., držení).
     
    47:04
    Bucek dobruslil vyhozený puk a nahrál ho mezi kruhy na najíždějícího Koffra, který se ke střele nedostal, jelikož mu byla přizvednuta hokejka.
     
    48:26
    Dvořák propálil všechno ale ne Vlka. Následný závar před pardubickou svatyní nekončí brankou.
     
    48:29
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Mert – 2 min., podrážení).
     
    48:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru! Adam vystřelil od modré a jeho ránu tečoval Fiala. Vlk stihl reagovat a vykopl puk betonem před sebe, jenže puk skončil na hokejce PAVLA VAŇOUSE, který trefil poloprázdnou klec! Asistence: Dan Fiala a Jakub Adam.
     
    51:34
    Protiútoky se teď vystřídaly na obou stranách, avšak žádný ze střelců si na maskovaného muže nepřišel.
     
    52:10
    Dudycha se probil až do pásma, kde byl faulován a domácí čeká přesilová hra.
     
    52:43
    Cachnín se zjevil před Vlkem, kterému ukradl puk. Domácí hráč v těsné blízkosti nedokázal zakončit.
     
    52:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Blažej – 2 min., hákování).
     
    53:47
    Bruslaři jsou v blízkosti Vlka, ale střela nepřichází.
     
    54:07
    Hostující muž s maskou si pohlídal prostor u pravé tyče a v klidu likviduje další pokus Bruslařů.
     
    54:38
    Bruslaři jsou sice v pásmu, ale vázne kombinace když Pardubičtí dokáží stínovat své hráče.
     
    55:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr neskládá zbraně a přidává třetí branku! Individuální akcí se teď blýskl Tomáš Kohout, jenž projel do pásma hostů a před první tyčí našel najetého JAKUBA PETRŽILKU. Domácí forvard se trefil k levé tyči! Asistence: Tomáš Kohout a Štěpán Dudycha.
     
    56:44
    Východočeši jsou v pásmu a odstřelují branku Krále, který musel několikrát zasahovat.
     
    57:15
    Mohlo udeřit na druhé straně, ovšem Vlk i jeho obrana byla pozorná.
     
    57:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo krásnou akcí přidává další gól. ONDŘEJ HLEDÍK si nabruslil do útočného pásma, kde ho našel Michal Pochobradský. Hostujíc útočník si zpracoval puk a pověsil ho pod víko! Asistence: Michal Pochobradský a Michal Rouha.
     
    58:42
    Vlk si pohlídal nahození od poloviny hřiště a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    59:03
    Adam se probil do útočné ale jeho snažení bylo zastaveno obráncem Dynama.
     
    59:55
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    59:58
    Dudycha dostal puk na hůl, ale jeho pokus byl zablokován.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina nabídla čtyři branky, a to dvě na každé straně. Vítězství si připisují hosté z Pardubic. Za malou chvíli začne nadstavbové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Domácí jsou u puku nicméně hosté jsou jako duchové a jsou na bruslích hráčům v bílém.
     
    61:06
    Nepřesný projektil v režii Havlíčkobrodských.
     
    61:37
    Teclův projektil byl zablokován.
     
    61:57
    Bojuje se v pásmu hostů, když puk získali hosté, kteří jsou v klidu a šetří čas.
     
    62:34
    Kulhánek zavezl puk před Vlka, který nemusel zasahovat.
     
    63:01
    Bruslaři jsou více na puku, avšak Vlka nikdo neohrozil.
     
    63:45
    Východočeši přebruslili obranu domácích. Bučko s Olivou byli v zajímavé šanci, přičemž druhý jmenovaný dostal puk za krále, ten ale svoji hokejkou zamezil puku v cestě za brankovou čáru!
     
    64:11
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Mert – 2 min., podrážení).
     
    64:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    64:20
    Dvořákův pokus se nevešel mezi tři tyče.
     
    64:41
    Dudychovi přeskočil puk hokejku a kotouč je ve středním pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Pětiminutové prodloužení vítěze nenašlo a na řadu příjdou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jiří Bucek mířil až moc přesně, jelikož nastřelil tyč.
     
    1. série
    0:0
    Kulhánek si rozhýbal Vlka, ale nedal.
     
    2. série
    0:0
    Rozlílek zakončoval do prázdné brány, ale Král předvedl dobrý zákrok
     
    2. série
    0:0
    Petržilka nedal.
     
    3. série
    0:0
    Koffer nedal
     
    3. série
    0:0
    Košťál nedal.
     
    4. série
    0:1
    Michal Rouha předvedl rychlou kličku a puk usměrnil mezi betony.
     
    4. série
    0:1
    Švec nedal
     
    5. série
    0:2
    Michal Pochobradský nic nevymýšlel a střelou nad lapačkou rozvlnil síť.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.

    Autorem vítězné branky je MICHAL ROUHA.
     
    Konec zápasu.
     
    Pro dnešek se s Vámi loučím. děkuji za pozornost a u dalšího onlajnu se těším na počtenou. (15:54:56)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Hromádka (Švec, Košťál), 49. Vaňous (Fiala, Adam), 56. Petržilka (Kohout, Dudycha) – 3. Bucek (Kostka), 11. Rohlík (Trejbal, Koffer), 27. Bučko (Mert, Koffer), 32. Mert (Pochobratský), 35. Rouha (Hledík, Pochobradský), 45. Kostka (Oliva, Bucek), 58. Hledík (Pochobradský, Rouha), rozh. náj. Rouha

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bucek (PCE)
    0:0   Kulhánek (HBR)
    2. série:
    0:0   Rozlílek (PCE)
    0:0   Petržilka (HBR)
    3. série:
    0:0   Koffer (PCE)
    0:0   Koštál (HBR)
    4. série:
    0:1   Rouha (PCE)
    0:1   Švec (HBR)
    5. série:
    0:2   Pochobradský (PCE)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (32. Král) – Dudycha, Najman, Dvořák, Krejčí, Adam, Košťál – Cachnín (A), Tecl (C), Holenda – Kopic, Vaňous, Fiala – Švec, Kohout, Hromádka – Vyvial, Kulhánek, Petržilka
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Nečas) – Dubovčí, Hrádek, Oliva (C), Leder, Bučko, Blažej (A), Mert – Hledík, Pochobrodský, Rouha, Rozlílek (A), Koffer, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Trejbal

    Rozhodčí: Filip Vrba – Tomáš Měkýš, Ondřej Polák
    bahis siteleri