Chabarovsk – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | Vladivostok – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 0:1 (kon.)
Barys – Minsk 3:1 (kon.) | Ufa – Omsk 0:1 (po pr.) | Jokerit – Riga 7:3 (kon.)
Soči – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 22.10.2018, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:14 Kaspars DAUGAVINŠ - 4:2
     
    56:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tohle už ale pro hosty vypadá zle nedobře. Za brankou se totiž k puku dostal KASPARS DAUGAVINŠ, bleskově ji objel a zasunul za tyčku. Bočarov se snažil ze všech sil, ale mezírku svým betonem ucpat nestihl! Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    54:15 Andrej KUTĚJKIN - 3:2
     
    54:15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí vedou a to gólem, který musí mrzet hlavně gólmana Bočarova. Ještě zpoza červené čáry totiž napřáhl ANDREJ KUTĚJKIN a i když jeho pokusu nikdo nestál v cestě, puk prolétl brankáři nad pravým betonem a skončil v síti. Asistence: Michajl Grigorev, Enver Lisin.
    41:17 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:2
     
    41:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovka je rychle využitá. Po natlačení se do pásma vznikl před Bočarovem závar, Karsumsova střela byla sražena na brankoviště kde se zjevil ALEXANDR CHOCHLAČOV a hravě doklepl puk do sítě. Asistence: Martinš Karsums, Nikita Filatov.
    36:08 Vladimir BRJUKVIN - 1:2
     
    36:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté v úplném závěru přesilovky dávají vedoucí gól. Po levé straně se do pásma vřítil VLADIMIR BRJUKVIN a i když byl při zakončení faulován, tak v pádu zvládl zasunout za Hudáčka. Skvěle provedená akce! Asistence: Ilja Nikulin, Ivan Bočarov.
    18:37 Nikita FILATOV - 1:1
     
    18:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Už je ale srovnáno. Střela od modré skončila za brankou, odkud přihrával Karsums a našel volného NIKITU FILATOVA. Ten neváhal a střelou po ledě zamířil přesně k tyčce. Asistence: Martinš Karsums, Dmitrij Kalinin.
    16:03 Miika KOIVISTO - 0:1
     
    16:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    No a tato akce končí gólem. Hudáček sice vyřešil jednu ze střel, ale akce pokračovala, na pravou stranu dostal přihrávku MIIKA KOIVISTO a ten svou dělovkou zamířil přesně nad Hudáčkovo rameno! Asistence: Dmitrij Višněvskij, Vadim Šipačov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 19. Filatov (Karsums, Kalinin), 42. Chochlačov (Karsums, Filatov), 55. Kutějkin (Grigorev, Lisin), 57. Daugavinš (Leščenko) – 17. Koivisto (D. Višněvskij, Šipačov), 37. Brjukvin (I. Nikulin, Bočarov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kalinin (C), Kulik, Kutějkin (A), Grigorev, A. Osipov, Dyblenko – Chochlačov, Zubov, Filatov – Daugavinš, R. Hanzl, Lisin – Kosov, Maxwell, Karsums – Leščenko, A. Voronin (A), Nikoncev – Talalujev.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – D. Višněvskij, Koivisto, I. Nikulin (C), Volkov, Pepeljajev, J. Zajcev, Mironov – I. Makarov (A), Šipačov (A), Kagarlickij – Alexejev, Indrašis, Brjukvin – V. Kuljomin, Mozer, Moisejev – Kruglov, Pankratov, Tarasov – Petunin.

    Rozhodčí: Gofman, Ravodin – Sivov, Šišlo

    Diváci: 8 947
    bahis siteleri